zondag 30 september 2012

Dag 290 - Kijk wat ik gescoord heb!

Zo vandaag doe ik lekker niks creatiefs.
We zijn vanmorgen samen met onze logé naar een rommelmarkt cq braderie geweest in Duitsland en ik heb weer wat leuke dingen gescoord.

Als eerste het vampierenboek, normaal hoef ik op zo'n Duitse markt niet te kijken naar boeken. Maar dit is een Nederlands boek :).

Daarna heb ik nog wat mooie Engelen gescoord maar die ga ik nog niet delen, want daar zit een kadootje bij. Maar het ansichtkaartenset dat ik daar ook kocht ga ik wel met jullie delen.

Leuk dacht ik zo'n retro look kaarten, 24 stuks, super toch?! Op de achterkant zag ik zoveel mooie engelen en andere prenten, geweldige vondst... Tot ik het gesealde pakketje open maakte en er allemaal kinder kaarten in bleken te zitten, okay ook wel mooi, maar niet wat ik in gedachten had!! Mmm grr...

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik deze wel veel sneller zal versturen aan andere Postcrossers of aan jullie, maar ik had toch wel heel graag die Engelen en retro kaarten gehad.

Mijn laatste vondst was dat geweldige witte parasolletje. Eigenlijk was het niet te koop en was het van de verkoopster, maar als ik er de juiste prijs voor zou geven dan wilde ze hem wel aan me verkopen.
Manlief erbij geroepen wat hij ervan vond en zoals jullie zien heb ik het leuke parasolletje gekocht. Jullie snappen wel waarvoor hè ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

  1. voor de EFF ☺
    gaaf zeg, dat je die hebt weten te bemachtigen, met die kaarten moet ik toch wel even lachen, alhoewel ik het voor jou minder vind ( gnif), leuke dingen verder dus gescoord
    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaaaaaaaaaaaaaf! Die parasol! Helemaal te gek! Ik zie je zo in een lange witte jurk met ruscheltjes langs een strand in de jaren 20 paraderen. De nostalgische kerstkaarten vind ik ook geweldig! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke plaatjes!
    Wat jammer dat er dan een ander soort kaarten in zat dan wat je dacht. Een kat in de zak.
    Maar je andere vondsten zijn ook leuk, dat maakt wat goed.
    Ik ga je nu de foto van mijn engel hier mailen.
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks girl een heel lief engeltje by the way, ga die zekers delen en probeer snel tijd te maken om te reageren op je mail. Knuff!

      Verwijderen
  4. Leuk een markt in Duitsland, waar was dat? Wat jammer dat er andere kaarten in het pakje zaten, hoewel ze ook wel leuk zijn. En de parasol is mooi inderdaad, helemaal iets voor jou!! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. o de oude kaarten zijn wel heel mooi maar idd toch een beetje jammer als je iets anders verwachten. Het parasolletje kan natuurlijk weer perfect bij een mooie outfit van je (hoef je daar niet weer heel lang internet voor af te speuren).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammaer van de kaarten. Maar het parasolletje maakt veel goed want die is echt supergaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldig parasolletje! Wel een beetje gek vand ie kaarten :-( Kan me goed voorstellen dat je even raar stond te kijken. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey girls ik reageer maar effe in één berichtje. Zo te lezen vinden jullie het parasolletje allemaal net zo mooi als ikke :D.
    Ja die kaarten dat was bummer, ik heb zoiets nog al eens gehad op de rommelmarkt maar dat was ook een dicht pakketje, maar dit is weer heel anders. Een gesealed kaartenboekje met de verkeerde kaarten erin. En als je goed kijkt zijn de kaarten ook nog eens verkeerd geprint, want de witte rand eromheen is niet mooi egaal overal. Maar och ja daar hebben we een snijmachine voor ;).
    En dat parasolletje is inderdaad voor de Elf Fantasy Fair, alhoewel ik volgend jaar voor een zwarte look bij mijn bordeau rode jurk wil gaan. We shall see, er komen er nog genoeg :). Warme groetjes en dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. beter laat dan nooit: super aanwinst!! heel romantisch ook, genieten maar!

      Verwijderen
  9. Wat heb je weer mooie dingen gekocht, Susan! Het was vast een heerlijke zoektocht naar mooie spulletjes met alle gezelligheid die daarbij hoort :-))

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...