maandag 3 september 2012

Dag 263 - Rode Ketting aangepast

Toch maar aan de slag met de rode ketting die ik zaterdag gescoord heb op de curiosa/rommelmarkt (is wel gewoon nieuw spul, er waren meerdere sets).

Zo'n simpel kettinkje vind ik echt helemaal niks aan zo'n mooie ketting, dus een combinatie gemaakt met oud zilveren kraaltjes, onyx kraaltjes en koraal.

Ik ben namelijk nog aan een andere look aan het denken voor de Elf Fantasy Fair, manlief mag zo eens even gaan keuren wat hij het leukste vind.
Nou ja andere look is wat ver gezocht, wellicht komt er dus rood bij ipv alleen zwart ;).
Ja verder laat ik nog niet veel los hihi. Ik hou het lekker spannend :D. Zaterdag 15 september is het zover, 's avonds zullen jullie kunnen zien hoe ik er dan uit zie.


Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

  1. Inderdaad veel leuker geworden Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat enorm mooi zeg
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kleine verandering veel kan doen zeg. Mooi geworden en ik ben benieuwd hoe je look zal zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Thanks girls voor jullie leuke reacties. Ja ik ben er ook weer blij mee, welke look het uiteindelijk gaat worden blijft een verrassing, ook voor mij. Zal ze denkelijk allebei meenemen :). Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappig, daar zou ik nooit op gekomen zijn, om dat aan te passen. Ik ben vaak allergisch tegen die metalen kettinkjes achter aan een mooi sieraad. Dit is voor mij een fijne creatieve oplossing, thnx! En ik ben zooooo benieuwd naar je outfit! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig heb ik daar geen last van, maar dat kettinkje was gewoon 10x niks en is nu lekker op maat en maakt het geheel mooier. Maar zou je zekers helpen zo'n edelsteentjes in je nek ipv allergisch kettinkje ;). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...