woensdag 7 maart 2012

Dag 83 - Postcrossing Kaart / Card

Postcrossing Kaart / Card
Ik heb vandaag zelf een kaart gemaakt om naar een Postcrosser te sturen.
I just made a card which will be send to a Postcrosser.

Ik doe sinds enkele maanden mee met Postcrossing waarbij je een kaart stuurt naar iemand die meedoet met Postcrossing en als je kaart aankomt en geregistreerd wordt krijg je weer van een willekeurig Postcrosser ergens ter wereld een kaart terug.
Je kunt er hier http://www.postcrossing.com/about meer over lezen.

Since a couple of months I am joining Postcrossing where you send a card to somebody who is joining Postcrossing too and when your card arrives and is registered you will get a card from a random Postcrosser from somewhere in the world.
Read more about it on http://www.postcrossing.com/about


Het leek me wel leuk om deze te gaan sturen naar iemand die postzegels verzameld.
Dus ik ben benieuwd wanneer er een profiel komt van iemand die ook echt een postzegelverzamelaar is.
Ik vraag één keer per week een nieuw adres aan.
Ik heb er tot nu toe 21 gestuurd.

It seems fun to me to send this one to someone who collects stamps.
So I'm curious when I will get a profile from somebody who is into collecting stamps.
I request an address every week, so one a week...
Until now I sent out 21 cards.


Voor deze kaart heb ik gewoon afbeeldingen van postzegels gebruikt (ze zaten in een magazine van PostNL collectclub), maar ook twee echte oude nederlandse zegels die ik net van oude ansichtkaarten heb afgestoomd.

For this card I used images of stamps (from a magazine from the Dutch PostNL, collectclub), but also two real old stamps from the Netherlands, which I just got them of some old cards of mine.

Twee Retro Kaarten / Two Retro Cards

4 opmerkingen:

 1. Hoi Susan,
  Bedankt voor je reactie op mijn blog! Je bent inderdaad volger 116, ik vind het ook echt belachelijk veel (maar wel heel leuk). Ik merk ook dat het bloggen mijn creativiteit stimuleert en ik word er erg blij van. Maar jij het jezelf wel een enorme opdracht gegeven! Iedere dag iets creatiefs..... phoe zeg. Het lijkt me wel een hele uitdaging!!!
  Postcrossing doe ik volgens mij al een paar jaar. De laatste maanden eigenlijk bijna niet meer (ben natuurlijk erg druk met bloggen!). Ik vind het altijd leuk om een speciale kaart voor iemand uit te zoeken. En zelf post krijgen is natuurlijk ook altijd leuk!
  Tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja het is inderdaad soms wel moeilijk om iedere dag creatief te zijn, maar maak me het ook niet altijd even moeilijk als ik geen tijd heb of onderweg ben. Een foto maken of iets inkleuren of iets lekkers koken is ook creatief. Zo hou ik het toch vol ;) en voor mij is het ook een stuk creatieve therapie (zie meer erover bij de pagina die erover gaat).
   Ja bloggen neemt veel tijd in beslag maar is wel heel leuk ben ik nu achter gekomen én ook ik vind het leuk om mijn best te doen om een kaart te vinden in mijn grote collectie kaarten naar wens van de Postcrosser en vind het ook zeker leuk om kaarten te ontvangen van mensen all over the world hihi. Thanks dat je ook hier op bezoek bent gekomen én een reactie achter laat. Warme creatieve groetjes van Susan die maar weer eens midden in de nacht wakker is ;).

   Verwijderen
 2. Hey Susan, wat een uitdaging elke dag iets creatiefs maar wel erg leuk en ik ben ook postcrosser stuur er elke week 5 weg dus die kaart van jou vind ik super en ik ben van de week ook aan de zendala's bezig geweest, leuk om te doen. Ik ga jou ook gezellig volgen groetjes Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Linda wat leuk dat je hier ook even komt kijken. Wow 5 kaarten per week, dan krijg je wel bijna iedere dag post hihi. Ja ik had al ergens vanuit een ooghoek gezien dat je postcrosser was, maar ik moest nodig naar bed (was al wakker vanaf 4.54uur dus had hoognodig een uurtje slaap nodig).

   Ja leuk hè is dat om zendala's te maken, het is voor mij echt creatieve therapie om gewoon te leren los te laten en gewoon lekker te kriebelen en trots zijn op het resultaat :D.

   Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...