vrijdag 26 oktober 2012

Dag 316 - SoulCollages

Ik heb net twee SoulCollages af, zalig om te doen.
Ik had al wat roze scheursels apart liggen en toen ik de tekst... 'elke dag creatief met een 365 dagen project' tegenkwam dat ik van dé Flow heb afgehaald, welke me de inspiratie gaf tot mijn 365 dagen creatief project...werd ik geïnspireerd tot een SoulCollage kaart met deze tekst en wat ander leuks, ik heb ook een afdruk van mijn uiltjes stempel erbij gedaan en op het laatst nog twee postzegels toegevoegd én natuurlijk een engeltje erbij want die fluisteren me regelmatig inspiratie toe.

De tweede kaart is een echt zwart/wit kaart geworden met wat leuke toevoegingen die Els me stuurde, mijn allereerste leuke post van haar.


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. dat heb je enorm mooi gemaakt susan, beide op een eigen manier zijn ze prachtig

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jenneke, ik ben er ook weer heel blij mee. Het is zo leuk om te doen, weer heel anders als grote collages maken en met een hele andere insteek. Maar wel altijd met wijze woorden, die horen er nu eenmaal voor mij bij ;).
   Ik ben net toen ik een stukje kaas uit de ijskast ging pikken, nog even een blik erop gaan werpen hihi. Die roze is cute, maar die zwarte is ruig. That's me, ik heb heel wat verschillende kanten :D. Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat leuk gemaakt, vooral die met dat vele roze :) Ik was vandaag nog in de prijsmepper trouwens... overigens niet zoveel gekocht, maar altijd leuk om rond te neuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Lien, ja ik vind die ook wel heel leuk geworden.
   Oh de prijsmepper daar koop ik normaal ook nooit veel. Tegenwoordig vaker wat spullen op de creatieve afdeling, altijd leuk om te snuffelen en 50% korting te krijgen en in de kaartenbak wil ik ook nog wel eens duiken voor Mini kaarten en Engelen kaarten ;). Knuff!

   Verwijderen
 3. Oh , zo tof!!! En ik doe mee, fijn!!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik ben benieuwd naar de jouwe. Leuk dat je meedoet. Have fun! Knuff!

   Verwijderen
 4. Oh wat leuk! Vooral die met vele kleurtjes vind ik erg leuk! Hoewel de zwart-wit collage ook erg mooi is!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...