maandag 16 juli 2012

Dag 214 - Blogland - Vriendenland - Inspiratieland - Swapland

Vandaag wil ik het eens hebben over blogland, want ik moet toch zeggen dat ik superblij ben dat dit op mijn pad gekomen is.
Zoveel inspiratie die je hier op doet, maar ook zulke lieve mensen die je hier ontmoet en als ik er eens even verder over denk is blogland precies zoals de wereld hoort te zijn.

Je maakt iets dat jou inspireert, je deelt iets dat jou inspireert, een tekst, een foto, je verhaal of een recept en anderen worden hier op hun manier door geïnspireerd en geven het weer door.

Vanmorgen zag ik mooie swaps, las mooie verhalen en kreeg weer nieuwe inspiratie. Ik kreeg zin om te gaan swappen (eigenlijk al veel eerder, maar gisteren mijn eerste post gewoon met wat leuke hebbedingetjes voor in je letterbak of verzameling). En dat swappen/ruilen is toch waar het in dit leven allemaal om hoort te draaien. Ik heb iets waar ik niets meer mee kan en ik geef het aan jou en in ruil daarvoor krijg ik iets waar ik happy van wordt. En natuurlijk nog wel meer om het feit dat ik iets maak voor jou dat ik goed kan en jij maakt weer wat voor mij.

Zo swap ik al een tijdje op een hele bijzondere manier met MiM. We verrassen elkaar met lieve kleinkgheden en het hoeft niet altijd gelijk op te gaan. Het gaat om de intentie.
Binnenkort gaat er ook iets op mijn deurmat vallen van Els, zo'n lieverd die ik pas in blogland ben tegengekomen.
En een swap met Kathy zit er ook wel aan te komen, ze gaf al bij mijn engelenblog aan dat ze vaker aan mij denkt bij het zien van engeltjes en alleen daar word ik al blij van :).

Eergisteren dus op de zolder bezig en kijk bij dat kitsch lijstje moest ik meteen aan Sil denken. Het lag en ligt weer terug in de doos met mijn schatten uit mijn oude slaapkamer en gaat vast en zeker een mooi plekje vinden als we ons nieuwe huis in onze schoot geworpen krijgen ;). En die kikkers, ja Noofs ik kan er niks aan doen, maar ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht al denkende aan jou. Ook kwam ik nog een oude creatie, een gepimpte spiegel, tegen uit mijn dochters oude slaapkamer (heb nog een paar blanco ergens liggen ;)) én eentje van mijn inmiddels overleden tante die een reeks van deze schilderijtjes had gemaakt, die zeer zeker ook nog eens een plaatsje gaan vinden.

De collage met de stripboeken zijn aanwinsten van gisteren op de Mini clubdag. Dutch Apple deelde ooit een mega lijst met een stripverhaal in en oh wat zou dat gaaf zijn een Mini Cooper stripverhaal in een lijst, dus ik kocht wat stripboeken, ze kwamen zomaar op mijn pad. Dankjewel Dutch Apple voor de inspiratie.

Ik kijk sinds ik in blogland verkeer op een hele andere manier naar spullen in huis, ga zeker ook eens door mijn kledingkasten snuffelen op zoek naar kleding om te recykleren en dat allemaal dankzij jullie!!
Dankjewel voor jullie vriendschap, dankjewel voor de inspiratie, dankjewel voor de motivatie. Jullie zijn lieverds and so am I :D. Ik kan het!!


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk bericht! Zo veel fijne ervaringen in blogland. Ik deel je mening helemaal! Liefs mim

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieve MiM maar het is hier dan ook zo heerlijk dat ik niet anders kon ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  2. Susan, wat ben je toch een heerlijk mens ! Je enthousiasme, je vriendelijkheid, je optimistische kijk op het leven, je cadeautjes, je .... ach eigenlijk is alles aan jou bijzonder. Beloof me dat ze altijd zult blijven zoals je nu bent. Ik geniet er zo van. Hoewel.... die kikkers...... hahahahaha! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag je reactie al wat eerder toen ik effe snel mijn mail checkte en ik moest toch echt effe een traantje wegpinken en nee het was niet van het uien snijden,die had ik in de hakmolen gedaan ;).
      En ja hoor ik blijf zoals ik ben, daar kan niemand ooit wat aan veranderen, zeker let ik soms wel op wat ik schrijf, het wereld wijde web leest immers mee, maar verder heb ik 'sjiet aon de luij' hihi. Want ik ben goed zoals ik ben, er is er namelijk maar eentje van en ik heb hier mijn eigen pad te gaan.
      Dikke knuffel!

      Verwijderen
  3. Oh, hoe lief en positief!!! Over toffe madammen in blogland gesproken...
    Ben ook blij dat ik aan het bloggen ben geslagen, de wereld lijkt er mooier door hé!?
    Hoop dat je mijn post snel ontvangt :)
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohh je post is al onderweg, wow jij is snel. Oh jippie er komt een verrassing aan!! Ja het is heel bijzonder om tussen jullie te mogen verkeren en ik ben net zo blij als jij dat ik eraan begonnen ben. Maar ook daarin zijn we geleid :). Het heeft zo moeten zijn dat we elkaar allemaal tegenkomen. Dikke knuff!

      Verwijderen
  4. Je hebt helemaal gelijk, en ik ben ook weer blij dat ik jou ben tegengekomen :-)
    x Syl (ik doe een give-away he, al gezien?)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat lieff! Ik ben meteen gaan snuffelen toen ik je berichtje in de mail zag en heb me meteen gemeld als mededinger van een verrassingsgive away :). Alvast hele mooie dagen gewenst! Dikke knuff!

      Verwijderen
  5. Mooi omschreven, en helemaal waar. Blogland, zo zou de wereld moeten zijn! Ik geniet er ook zo van om mensen te verassen, doe ik met Mim ook wel vaker en met vele anderen. Superleuke swap met Els gehad...en ben nu ook weer met een swap bezig met een 18-jarige. de helft van mijn leeftijd, haha, maar leeftijd maakt niks uit als je er maar allebei blij van wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mooi is dat hè, ik heb het echte swappen nog niet eerder aangedurfd en soms moet ik ook eerlijk bekennen dat het best veel is wat er geswapt wordt. Het kan ook zijn ik maak jou een ketting en ik krijg weer één ding terug. Simpel kan soms ook gewoon genoeg zijn. Maar aan de andere kant vind ik veel kadootjes ook heel leuk en deed dat ook altijd vroeger met mijn dochter met verjaardag, sinterklaas...kreeg ze een hele verzameling kleine kadootjes. Heel veel plezier met je swap! Knuf Susan

      Verwijderen
  6. Ik deel je mening hoor! Op een of andere manier zijn al die bloggers zo'n ontzettende lieve en fijne mensen! Ik ben nu een jaar bezig en ik word er nog iedere dag blij en merk ook dat het mijn creativiteit stimuleert.
    Leuk al je swapjes en frutsels!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Merula vanmorgen las ik je bericht en had zo'n gevoel dat ik effe op je blog moest kijken. Gelukkig luister ik steeds beter naar mijn gevoel en kon ik je een berichtje achterlaten en heb ik je ook meteen een mailtje gestuurd. Máár ik deed ook inspiratie bij je op en daar ben ik meteen mee aan de slag gegaan :). Warme groetjes en dikke knuffels van Susan

      Verwijderen
  7. Hoihoi,
    Je enthousiasme en vriendelijkheid spat van het scherm af! :)

    Leuk dat je me bent gaan volgen, ik ga je terug volgen. Ik ben vorige week met postswaps via internet begonnen en het is goed bevallen. De traveling envelop van Round Robin is ook een aanrader.
    Lijkt me leuk een keer te swappen, als je kunt wachten tot na mijn vakantie!? En ik weet natuurlijk niet of en wanneer jij op vakantie gaat..?
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk ja natuurlijk wil ik graag met je swappen en ja hoor ik kan wel wachten tot na je vakantie naar de bushbush ;). Wij zijn al op vakantie geweest, gaan wellicht nog wel eens een weekendje weg maar geen langere vakantie. Ik zie wel een mailtje van je verschijnen als je weer terug bent. Ennuh thanks voor je complimenten en leuk dat je me gaat volgen :D. Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  8. Hihih, heerlijk. Een blog des Susans. Dank voor je eeuwig durende enthousiasme en puurheid

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...