maandag 30 juli 2012

Dag 224 - Creatief voor Pat, Cupcake Notitieboek

Zo hier is ie dan, de blogpost van donderdag 26 juli die maar niet gepost werd. Ik post hem nu maar zelf, copy and paste ;).

Dag 224 - Creatief voor Pat, Cupcake Notitieboek

Vandaag ben ik creatief voor Pat geweest. Onze vriendin Patty is vandaag jarig én ik had al een kadootje voor haar, het Flow vakantieboek van 2011, welk ik besteld heb toen we daar op bezoek waren en het erover hadden.
Pat had het gewoon willen betalen, maar ik wist dat we elkaar toch niet eerder zagen als op haar verjaardag (ze gingen dat weekend voor een weekje op vakantie), dus leek me dat meteen het perfecte kado ;).

Maar ik wilde er nog wat bij en tsja wat ga je dan maken, ze is zelf ontzettend creatief dus dat is niet altijd makkelijk. Vorig jaar heb ik haar een ketting gegeven met Lapis Lazuli en Chrysocolla. Dus om dit jaar weer een sieraad te geven, nee dat was het niet.

Vanmorgen toen ik haar sms'te om haar te feliciteren maar eens om wat steekwoorden gevraagd en tsja dat lijstje had ik mezelf ook wel kunnen bedenken Patty kennende (bijna 7 jaar); Elfjes - Engeltjes - Hartjes - Pastelkleuren - Cupcakes - Rose én een hoog Cute gehalte. Het zou zowaar mijn lijstje kunnen zijn hihi. Alhoewel ik van felle kleurtjes ben ;).

Maar okay, wat gaat het dan worden hè ???
Ik eens naar de kringloop vlakbij gewandeld in de hoop wat cutes tegen te komen...engeltjes...elfjes.
Wel leuke dingen gescoord maar niets voor Pat ;).

En opeens wist ik het, opeens viel alles op zijn plaats met cupcake thema én met roze. Ik ben dus zelfs aan het recykleren geweest want het ruitenstofje is afkomstig van een trappelzak die ik eens gescoord heb vanwege het ruitje hihi. Het kanten lint heb ik de vorige keer gescoord bij dezelfde kringloop :). Cupcake strijkplaatje had ik nog én de kaart kwam ik pas weer eens tegen met nog wat andere Blond-kaarten, volgens mij van de Thuisagenda van 2011.

Het beklede notitieboek ligt nu nog te drogen, toch eens op zoek gaan naar goede lijm om stof mee vast te plakken en dat het niet zichtbaar is door de stof heen. Eerst een Alleslijm van de Action gebruikt, maar die liet weer los. Die wat ik nu gebruikt heb (bipak) is me eigenlijk te nat.


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Ernstig leuk weer ! Ik heb hier ook een paar boekjes liggen om te bekleden, maar op de een of andere manier lijkt het me lastig...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh is niet lastig hoor en al helemaal voor jou niet. Kijk eens even bij mijn labels naar 'bekleed notitieboek' dan kun je bij mijn eerste post de link naar het blog van Marijke zien waar ik het idee vandaan heb en die er een leuk Youtube instructie filmpje van gemaakt heeft.
   Vast en zeker dat je dat ook gaat lukken! You go girl!

   Verwijderen
  2. Marijke van Ooijen heet ze, google daar maar eens op of kijk in mijn bloglijst 'waar nostalgie en romantiek elkaar ontmoeten'. Knuff!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dankjewel Els ik vind het ook heel leuk om te doen. Nu nog die hoekjes beter krijgen en een andere lijm ;)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk cadeautje met ene heel hoog hebbe-gehalte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi leuk om te horen dat je het zo zou willen hebben. Tsja wie weet kunnen we terzijnertijd een swap doen en kan ik een poging doen om nog zo'n leuke te maken maar dan anders ;)

   Verwijderen
 4. wat leuk allemaal !!

  nen hele dikke merci voor je lieve reactie op mijn blog !!!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :). Ennuh doe jij maar lekker rustig aan en doe maar weer bij alle blogs inspiratie op en dan komt de rest vanzelf. Máár het allerbelangrijkste is dat je goed voor jezelf zorgt, dan kun je ook goed voor een ander (je kids en je mannetje) zorgen! Warme groetjes en knuffels van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...