woensdag 25 juli 2012

Dag 223 - Toch weer aan het punniken en vingerhaken én morgen Give Away time!

Vandaag of nou ja net na het eten heb ik een stukje gepunnikt, maar ik vind dit geen fijn garen om mee te punnikken, het geeft niet mee.
Dus heb er niet zo'n groot stuk van gemaakt en ben dan maar aan het vingerhaken ermee geslagen.
Maar okay ik heb toch wat vingerhaaksel en punniksel gemaakt en kan er weer een boom mee versieren óf een lantaarnpaal.

Jullie kunnen ook een creatie van mijn man zien, hij heeft me dat haakje gemaakt van een stuk koper en met de gele wol ging het makkelijk, maar met deze niet zo.

Én morgen is het weer Give Away tijd, ik heb vandaag wat heel leuks gekocht in een soort kringloopwinkel en omdat ik morgen over drie weken jarig ben, ga ik wat weggeven.
Wat retro spul, wat creatief spul...och ja jullie zullen het morgen wel zien. Niet alles want ik ga er nog wat bij doen, maar dat laat ik aan het moment over, aan mijn gevoel over.


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Hoi hoi, ik had nog niet gereageerd om je vraag om te gaan swappen. Ja, dat lijkt met leuk! Ik houd van vrolijke kleuren, vooral rood, roze en hartjes, vintage kaarten, roosjes en vogeltjes. Zal ik de swap in Engelensfeer dompelen voor jou of heb je een andere voorkeur? Mail je mij even voor onze adressen...kathyvangemeren@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga je mailen Kathy! Zo te lezen houden wij van hetzelfde, alleen de vogeltjes zijn voor mij engeltjes ;) hihi. Komt helemaal goed, heb al wat leuke dingen in gedachten en laat de rest aan het toeval over!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hihi gekke Syl, nee hoor dat lijkt maar zo. Handwerken is niet echt mijn ding, is nog voor mij even geworstel, maar wie weet...
   Maar vingerhaken is een stukje taart...piece of cake. Dus voor een handwerk dummie is dat so easy

   Verwijderen
 3. Jaja, de wol is in je vingers geschoten hé!? Ik heb dat ook, zo van die vlagen. Nu is het punniken en haken! En straks ga ik vingerhaken proberen! Jij hebt blijkbaar ook een onmisbare man in huis :) Ik ken dat!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja och, gisteren is er niet veel uit mijn vingers gekomen, de dag vloog al whatsappend met dochter in Kreta en daarna met vriendin ommm, drie uur gewhatsapped hihi nadat ik geshopt had. Tsja wel nog een was gedraaid, eten gemaakt, verrassing verstuurd...maar dat was dus alles. Oh ja wel nog aan een stempel begonnen...en toen na het eten maar aan het punnikken geslagen en omdat dat niet makkelijk ging verder nog wat gevingerhaakt.
   Eens kijken wat het vandaag wordt, hebben straks verjaardag van vriendin Pat (Patty). Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 4. owww punnikken dat is LANG geleden dat ik dat heb gedaan, haken ben ik pas mee begonnen en erg leuk om te doen, ik kwam je bij een ander op de site tegen en toen ben ik eens gaan neuzen, je hebt een leuke achtergrond, leuke berichtjes ik ben je nieuwe volger :-)
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom Jenneke als nieuwe volger! Oh dacht al dat je hier al eens eerder bent geweest en al volger was hihi.
   Ja haken daar ga ik me denk ik ook nog wel eens aan begeven, eens zoeken naar een goed Youtube filmpje óf iemand die me het kan leren.
   Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...