donderdag 12 juli 2012

Dag 210 - Creatief met MiM (Yess Jippie) Workshop Stempels maken

Yess Jippie ik ga vanavond mijn lieve blogvriendinnetje MiM ontmoeten :D.

Vanavond geeft MiM in Maastricht (bij haar Allerbeste Vriendin van de Gehele Wereld thuis ;)) een workshop stempels maken om 20.00uur, duur zo'n 2 tot 2,5 uur én ik ben erbij!!

Ik vind het wel reuze spannend en toen ik haar app berichtje vanmorgen las, had ik meteen zoiets jaaa leuk, maar ook meteen de zenuwen, want de twijfelaar in mij denkt dan 'ik kan niet tekenen' etc etc. Maar ik heb mezelf streng toegesproken en gezegd dat ik gewoon MOET gaan. Eindelijk kan ik haar dan ontmoeten en dan moet ik niet mijn keutel (excuse me for my words ;)) gaan terugtrekken.

Ik heb vanmorgen namelijk bij haar op een facebook berichtje gereageerd, ze heeft gisteren ook een workshop gehouden. En mijn reactie was dat ik het leuk vond dat ze haar eerste workshop in Maastricht heeft gehouden, maar dat ik een beetje jaloers ben, zo kortbij en de tafel was vol ;).

Nu is die van vanavond een spontane actie (wie weet wel door mijn bericht) én is er dus wel plek voor mij. Dus ik ga vanavond creatief met MiM zijn. Yess wie weet start mijn stempels maken verslaving nu ook.


Warme creatieve groetjes van Susan
ps. Foto is van MiM haar facebook geplukt, bij haar oproepje dat ze vanavond een workshop houdt...dus wie weet pas jij ook nog wel aan de tafel!

11 opmerkingen:

 1. Heeeeeeeel veel plezier, wordt vast gezellig !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog, je hebt er een volger bij :)
  Steeds welkom bij mij op: Dingen die fijn zijn.
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van harte welkom Els, leuk dat je me wilt gaan volgen! Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen
 3. O, waarom is Maastricht zo ver weg? :-) Maar 3 uur rijden vanaf hier... En 't is daar zo mooi! En zijn ze er blijkbaar ook nog supercreatief, hihi!
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Riri jou heb ik volgens mij bij the pinkhouse ladies gezien;).
   Jaaa ik weet het, andersom hebben wij dat ook hoor hihi.
   Sinds dat ik in Heerlen woon zie ik niet meer veel van Maastricht, kom er wel eens op bezoek of bij de tandarts maar dat is het dan ook verder. Maar heeft ook wel wat te maken met mijn energiegebrek. Keuzes maken heet dat en goed naar je lichaam luisteren zegt een Susan die nu bekaf is. Och wie weet ga ik wel lekker stempels maken, want het is me gisteren zeer goed bevallen! Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen
 4. Wat leuk, ik was er bijna ook bij geweest, Mim mailde me vanochtend, maar het ging me echt niet lukken vandaag! Veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik moest ook gelijk aan jou denken, een van de weinige bloggers waar ik van weet dat je in de buurt woont en wetende dat je ook MiM kent en volgt. Maar kon zelf je emailadres nergens vinden op je blog. Och wie weet een volgende keer! Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 5. Zo girls net terug uit de stad, helemaal total loss, mijn electrische fiets heeft teveel kuren dus maar een ouderwetse fiets gepakt, maar oh wat valt dit tegen bergop dan ;).
  Het was een hele gezellige avond, hebben ons goed geamuseerd. Uiteindelijk bleek ik de enige te zijn, wat ik stiekem natuurlijk wel heel fijn vond dan hadden we toch wat tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We hebben gezellig samen met z'n drietjes stempels gemaakt, eerst nog uitleg gekregen van onze workshop leidster ;).
  En toen aan de slag met een engeltje natuurlijk, het resultaat is al te zien op mijn an angel each day blog waar ik helemaal vergeten was gisteren een blogpost te doen.
  Straks meer hier! Warme groetjes van Susan en bedankt voor al jullie leuke en lieve berichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. foto's, foto's , we want foto's!!!!!!!!!!!!! ben zo nieuwsgierig naar je resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi die staan al op mijn An Angel Each Day blog, maar nu ook hier op de blogpost van vandaag!
   Ik merk toch dat de verslaving al opkomt, nu nog leuke afbeeldingen vinden of aan het tekenen slaan ;)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...