dinsdag 3 juli 2012

Give Away Winnaar + Give Aways bij anderen

Zo vandaag is het zover, ik mag iemand gaan verblijden met de super roze ketting van mijn Give Away.
Het is wel grappig, het is iemand geworden die zelf ook kettingen maakt; Hanneke van Ateljee de Kraal !
Van harte gefeliciteerd Hanneke!! Mail je me even je adres naar 365dagencreatief@gmail.com dan kan ik hem op de post doen :D.

Verder wil ik nog even jullie aandacht vragen voor nog lopende Give Aways bij andere leuke blogs:

Allereerst de Verjaars Give Away bij mijn lieve blogvriendin MiM's Tasjes http://mimstasjes.blogspot.nl/2012/06/verjaars-give-away.html
Ze verjaart op 9 juli en maakt dan ook bekend wie ze trakteert op deze 3 pakketjes.

Verder heeft Fieve een Give Away lopen met allerlei kleurrijke creaties; http://fieve.blogspot.nl/2012/06/give-away.html tot wanneer die loopt is me niet duidelijk, dus wees er snel bij als je hem gemist hebt!

En voor de Give Away van Vlijtige Lies heb je nog maar één dagje de kans en keuze uit een boek of een stofje; http://vlijtigelies.blogspot.nl/2012/06/give-away-tijdschriftenhouder-liva-top.html


Dankjewel allemaal voor het meedoen met mijn Give Away, voor jullie leuke en lieve reacties op mijn blogposts en creaties, dat jullie me volgen (de teller staat op 51, maar ik weet ook dat ik nog volgers heb die me per mail volgen...leuk:)).


Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. He meis,

  Ik vind de ketting heel erg leuk en mooi maar ja ik heb helaas helemaal niks met roze.....
  Ik hoop dat er iemand is die hem wel heel graag wil hebben!!!
  Liefs ikke
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Mup ja hoor er waren 10 gegadigden en 2 die wel wilden maar bewust niet hebben meegedaan. Hij gaat nu naar Hanneke (morgen ga ik hem versturen!...vandaag vloog weer eens voor de verandering om ;)) die zelf ook sieraden maakt, maar zeker ook andere mooie dingen.
   En ja ik had wel gedacht dat je daarom niet gereageerd had, ikke weten dat mijn dinnetje niets met roze heeft :). Dikke knuff van ikke

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd voor Hanneke!!! En bedankt voor de aandacht voor mijn Give Away. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan hoor MiM! Tsja kom op dit moment veel te weinig aan mijn pc (eigenlijk bijna helemaal niet) en kan via mijn telefoon de pagina niet makkelijk of niet aanpassen...dus vandaar 'reclame' voor Give Aways via blogposts :). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...