zondag 29 juli 2012

Fairy Garden Contest / Elfen Tuin Wedstrijd

Gisteren zag ik in een blog dat ik pas recent volg dat er een heuse Fairy Garden Contest is; http://themagiconions.blogspot.nl/2012/04/fairy-garden-contest-2012.html

En nu denk ik niet dat ik met mijn pas gemaakt tuintje een prijs zou kunnen winnen (heb de competitie nog niet bekeken), maar och ja ik kan natuurlijk altijd een poging wagen.

Mijn elfentuintje heb ik eigenlijk pas gemaakt op 17 juli zie ik net, hier http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/07/dag-215-vandaag-maakte-ik-een-elfen.html kun je mijn allereerste blogpost erover vinden.

Ik heb nog een tweede blogpost eraan gewijd http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/07/dag-218-de-elfenwereld-een-beetje.html?m=1 en nu deze dus.
Bloemetjes uit het bos of zoals gisteren uit de tuin horen er ook bij. Zo voelt het elfje zich steeds beter thuis.
Ik ben er wel blij mee al ben ik een beginneling ;).

Wie weet doet iemand van jullie ook wel mee of anders de volgende keer, kijk maar eens op het Magic Onions blog, het werkt erg aanstekelijk.

Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Yess ik kan weer via mijn telefoon blogs posten, heb het nu via de Blogger App gedaan en kan ik meteen meer foto's posten ;). Groetjess!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er echt super vrolijk en kleurrijk uit, een prijswinnaar dus :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Els, lief van je :D
   Ja wie niet waagt die niet wint, wellicht hebben ze ook een categorie voor beginnelingen ;).

   Verwijderen
 3. leuk dat je er zo blij mee bent, met je elfen tuintje. Van de week toen het zo hard had geregend was het helemaal een zwembad geworden bij die van mij! Gelukkig is nu al het water weer gezakt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hihi waren al die elfjes bij jou aan het zwemmen? Of had Siem er bootjes in gelegd zodat ze lekker konden rondvaren ;).

   Ja ik is er heppie mee (ja ik ben er blij mee...voor de engelstalige of andertaligen ;))! Leuk om er toch iedere keer wat bij te leggen of verse bloemetjes neer te zetten in het kristallen glaasje. Ik had ook weer bierdopjes gevonden in het bos. Dus help ook daar de elfjes mee met het bos een beetje mooier te maken :).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...