zondag 8 juli 2012

Dag 206 - Miss Piggy kaart 'my newest best friends'

Dag lieverds

Vandaag hebben we een heerlijk lui dagje en omdat Hanneke van Ateljee de Kraal heeft laten weten dat ze de door haar gewonnnen Give Away ketting heeft ontvangen, kan ik nu ook mijn creatie laten zien.

Ik heb eindelijk de Miss Piggy kaarten kunnen bestellen en vind die zo leuk en echt een bijpassende kaart bij zo'n roze Give Away. Dus heb hem aangepast, ipv idrukker...blogspot ;).

Want hier ontstaan nieuwe vriendschappen, het is een heerlijk medium en ik ben blij dat ik jullie ben tegengekomen.
Dus lieverds in feite is deze kaart voor jullie allemaal!


Warme groetjes en dikke knuffels van Susan die zo bezoek krijgt (wij dan ;)) van goede vrienden

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart! Hartelijk bedankt hoor :-) Miss Piggy is zó leuk. Hoewel .... Kermit is ook een lieverdje toch? Was het gezellig met je visite?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi graag gedaan :). Jaaa Kermie is ook zo cute. We hebben een oudje, gevonden bij de containers (hihi ja ik neem wel eens wat mee als het ernaast ligt en bruikbaar is) en nu ook via marktplaats een aantal maanden geleden Miss Piggy gevonden...alleen kan ze jammergenoeg niet zitten...de bedoeling was dat ze met z'n tweetjes bij ons op de achterbank kwamen te zitten in onze oude Mini :p.
   En ja hoor het was heel gezellig met de visite, vooral dochter Kiona was zooo blij dat ze bij ons op bezoek was (niet dusss...hihi).
   Warme groetjes en dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Het is en erg leuke kaart, gaat in het archief, haha, nee hoor, prijkt in het ateljee,
  groetjes hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Hanneke leuk dat je hem uhm haar leuk vind én de ketting. Je hebt er een hele leuke blogpost van gemaakt! Warme groetjes en knuffels!!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...