dinsdag 31 juli 2012

Dag 229 - Susan doet het rustig aan

Vandaag heb ik net zoveeel puf als gisteren, heel weinig dus ;). Dus heb ik vanmorgen een poging gedaan om uit te slapen, meer omdat ik vannacht om klokslag 4.14uur klaarwakker was en pas tegen half zes weer in slaap ben gevallen. Ook heb ik barstende hoofdpijn (gaat nu al weer beter) maarreh ik voel me niet zielig hoor, alleen roept mijn lichaam om rust en niet 'moeten'.

Dus lekker rustig aan gedaan, film gekeken 'country strong' en lekker gejankt ;) als gevolg daarvan, pakket voor manlief in ontvangst genomen, gedouched en daarna lekker aan tafel buiten wat creatief geweest. Nee Kathy nog geen leuke post van jou, ik moet nog even geduld hebben.

Bij mijn 'Verjaardags Give Away' heb ik ook een creatief kadootje zitten, leuke plakfiguurtjes waar je glitterspul op kunt plakken. Tsja hoe leg ik dat nu uit, het lijkt op van dat glinsterend kado papier. Ik heb pas bij mijn leuke post aan Els haar ook iets gestuurd en wilde het zelf ook eens uitproberen. Sorry Els ik kwam erachter dat het niet in Londen was gekocht maar volgens mij gewoon bij het Boekenfestijn. Ik heb er effe mee gespeeld, van onze zolder cq schatkamer nog wat van dat glinsterend kadopapier gehaald, maar dat blijft dus niet plakken. Had me wel leuk geleken, wat variatie ;). Ik had nog maar drie velletjes, de rest heb ik meegestuurd aan Els.
De twee Give Away winnaars to be (ja je kunt nog meedoen en ook als ik je al eens wat toegestuurd heb of als je al eens iets bij me gewonnen hebt...volg maar gewoon je gevoel en voellll je niet beschaamd hihi) krijgen straks ieder een volledig pakketje ;).

Net ook nog bachbloesem kaarten getrokken, ik kreeg opeens sterk het gevoel dat die me zouden helpen, uhm de Bachbloesem therapie dan ;) nou ja de kaarten ook hoor hihi.
Ik heb die mooie kleurrijke kaarten onderaan getrokken (Bachbluten Deva's) en daarna van mijn andere sets de bijpassende kaarten gezocht. Bachbloesem druppels in een flesje gedaan met water aangevuld dat ik altijd al drink met edelstenen erin.
Ga zoiets niet op eigen houtje doen als je er geen verstand van hebt (uhm niet dat ik dat heb ;)), dit is op eigen risico!!
Maar dit hoort ook gewoon bij wie ik ben (nee Noofs ik ga niet veranderen en als...alleen ten goede :)), ik volg mijn gevoel, trek kaartjes en pendel nog eens voor de zekerheid.
Nog een hele fijne avond lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. hee Susan, da's gek; nog geen post??? wat jammer nu, is de postbode vertraagd, heb het echt zondagavond op de post gedaan. Ik wil je vragen of jij foto;s van alles apart wil maken, had wel foto's maar ik heb ze per ongeluk gewist; huil-huil. Wil je dat voor mij doen? lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Kathy ik heb je inmiddels al persoonlijk gemaild en ja hoor die foto's ga ik voor je maken.
   Ik krijg tegenwoordig het idee (ook uit ervaring) dat PostNL langer doet over brievenbus pakjes die er anders als anders uitzien, dat ze gewoon kijken wanneer ze ze in de route opnemen en over de week verdelen. Jammergenoeg vandaag ook nog niks, wij wachten (on)geduldig af hihi, máár in vertrouwen...zeker weten dat de engeltjes wel een oogje in het zeil houden. Knuff!

   Verwijderen
 2. Ik hou van mensen met gevoel-sterkte met je hoofdpijn en "take it easy"-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh bloos bloos hihi, ja naar mijn gevoel luisteren doe ik steeds vaker. Ik maan dat piekerende kupke (hoofd) van mij tegenwoordig steeds vaker tot rust en stap in mijn gevoel. En yes I take it easy, easy does it <3. Knuff!

   Verwijderen
 3. Beterschap!!! Seg, maakt niet uit waar het vandaan komt, het blijft even leuk hoor :D
  Mooie kaarten heb jij, bij mij staan er nu ook op mijn verlanglijstje :)
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel vandaag gelukkig nergens last van gehad :).
   Oh ik heb er ook nog op mijn verlanglijstje staan en geloof me ik heb er al heel veellll. Normaal heb ik ook altijd de laatste nieuwe van Doreen, de Engelstalige dan. Maar de angel tarot kaarten heb ik nog niet besteld gehad en wacht eigenlijk af totdat ze in het Nederlands zijn. Ik moet ook nog in de gaten houden wanneer de Maria Queen of Angels kaarten van Doreen uitkomen. Die wil ik zekers wel weer in het Engels, bestel dan ook maar meteen die tarot erbij hihi. Want zoals ik al schreef boven £25 zijn de verzendkosten gratis bij Amazon.co.uk
   Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...