dinsdag 24 juli 2012

Dag 222 - Al vingerhakend op missie :)

Vandaag ben ik al vingerhakend op missie gegaan :).
Vorige week ontving ik leuke post van Els van het blog 'Dingen die fijn zijn' ( http://dingendiefijnzijn.blogspot.nl ) en daar zat een zelfgemaakt bloemetje bij. Ik ben niet zo thuis in handwerken dus weet niet of het gehaakt of gebreid is ;).
Maar omdat Els op haar blog, dat ik pas recent volg, een blogpost heeft gewijd aan het feit dat een stukje dat zij gebreid heeft aan een boom is gehangen samen met een heleboel andere handwerksels (ik noem het maar even zo ;) en dus toen ik dit van haar ontving leek het me leuk om in mijn post aan haar ook iets te sturen van mijn hand (op handwerk gebied dan en tsja ik kon op dat moment alleen vingerhaken) zodat ze een stukje van mij ergens in België kon ophangen.

Nu vond ik dat ik ondertussen al weer meer dan genoeg gepunnikt had (effe op Youtube een filmpje opgezocht hoe dat alweer moest, ooit in een ver verleden op school gedaan) en zo toog ik vandaag op missie.

Ik wilde vanmorgen een boswandeling maken en mijn gevoel gaf me aan om mijn punniksel mee te nemen, samen met haar bloemetje en heb nog een paar fleurige losse draadjes uitgezocht om mee te vingerhaken en dus ook letterlijk al vingerhakend gewandeld naar het bos en in het bos.
Aldaar mijn gevoel gevolgd en een bepaalde route genomen en opeens zei mijn gevoel dat ik het om de boom moest bevestigen waar heel wat mountainbikers langs komen, alsook wat wandelaars.
Aldaar zittend naast de boom nog de lange draadjes van het punniksel en het bloemetje én vingerhaaksel aan elkaar gevingerhaakt en bevestigd aan de boom. Mijn missie is volbracht, het was toen 11.14 uur wishingtime...het perfecte tijdstip op de perfecte dag, dag 222!
Els je maaksels hangt in een prachtige boom ergens in de omgeving van Heerlen :).

Op http://www.myspace.com/karing4U/blog/266980504 vind je de Engelstalige beschrijving van de Engelen getallen (Doreen Virtue).


Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

 1. Mmm ik zie dat ik in herhaling gevallen ben, heb vanmorgen op de blogpost van gisteren een gedeelte hetzelfde vertelt hihi. Wist niet meer of dat ergens in een reactie was óf ???
  Och ja so be it! Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OH WOW!!! Zo cool! Jouw lint heb ik bij mij in de tuin gehangen, kon er geen afstand van doen. Ik geloof in de kracht van voorwerpen en ik kan wel wat van jouw positieve-pep kracht gebruiken, vandaar.
  Het ziet er echt goed uit daar! Misschien heb jij wel iets gestart daar dat andere mensen gaan volgen?!
  Enne, het is gehaakt ;)

  Veel liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi geniet maar lekker van mijn vingerhaaksel bij jou in de tuin, zoals ik al op je blogpost over mijn post aan jou schreef, volg maar lekker je gevoel dan zit je altijd goed! Leuke en lieve blogpost trouwens :).
   Ja wie weet gaan er nog wel meer dit doen en anders ik wel ;).
   Het is nu natuurlijk niet zo opzichtig met een dun punniksel met bloemetje en wat vingerhaaksel om zo'n dikke boom hihi. Knuff!

   Verwijderen
 3. hihi ik ben benieuwd naar de gezichten van die mountainbikers enzo! Grappig dat gepunnik, ik moet ook nog ergens zo'n punnik-paddenstoel ergens hebben liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja als het ze al opvalt als ze daar in een flits langsfietsen, ze zullen natuurlijk al hun focus hebben op die stijle en diepe afdaling ;).
   Maar toen ik verderop in het bos bij een boom zat zag ik al twee mountainbikers en had al zoiets zouden ze het gezien hebben?! Hihi.
   Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...