maandag 30 juli 2012

Dag 228 - Allerlei leuke post

Vandaag ben ik bezig geweest met mijn allereerste officiële swap die ik doe met Kathy van het blog 'van mij,voor jou'.
Nee jullie krijgen geen sneakpeak, ik laat pas wat zien als het bij Kathy is aangekomen en iets van haar gehoord heb, maar dat gaat nog even duren ;).

Maar wat ik wel met jullie wil delen is andere leuke post die ik de afgelopen tijd verstuurd heb óf ontvangen heb.

Allereerst leuke post voor JoJo, de eigenlijke winnaar van mijn allereerste Give Away. Ze heeft me voor onze vakantie gemaild en verteld waarom ze destijds niet gereageerd had en ik vond dat ze toch nog een kadootje verdiend had. Enkele weken geleden heb ik het verstuurd en vandaag kreeg ik een mailtje dat ze terug was van vakantie en heel blij is met het leuks wat ik heb opgestuurd. Ik heb toch weer een raamhanger voor haar gemaakt en ook nog een engeltjes hanger, die van mijn Give Away op mijn engelenblog.

Ook Merula is onlangs verrast met wat leukigheidjes, na het lezen van een blogpost van haar had ik meteen het gevoel dat ik haar iets wilde sturen en zeer zeker na het vinden van allerlei leuk letterbakspul op onze zolder/schatkamer waar ik nog een swap-blogpost aan heb gewijd. Ik had al meteen zoiets dat is iets voor Merula en heb dan ook een leuk brievenbuspakketje voor haar en zoon Siem samengesteld, waar ze heel blij mee was/waren ;).

Korina 'Kiss the Cook' heb ik leren kennen via Postcrossing en ik kreeg alweer een tijdje geleden weer een prachtige Engelenkaart van Geertje van der Zijpp en heb pas haar een lieve katten kaart gestuurd (blogpost 'Flop in een flop') in een zelfgemaakte envelop van Jan, Jans en de kinderen (rode kater blijkt haar favoriet te zijn) en die envelop weer in een gewone gele zelfgemaakte envelop ;).

Syl van het blog 'Zaanse Zolder' was onlangs jarig en ook daar zei mijn gevoel om haar met een kleinigheid te verrassen, dus heb haar een leuke kaart gestuurd met wat leuks alsook voor haar kids.

Last but not least heb ik Noofs onlangs een paar kaarten gestuurd en een engeltje (ik heb haar genomineerd voor 'Je bent een Engel' waar blogvriendin MiM in haar engelenblog afgelopen vrijdag een post aan heeft gewijd). De kaarten kwam ik pas tegen tussen mijn ansichtkaarten en omdat Noofs vaker quilts heeft gedeeld en haar 365 dagen project tot een mooi einde heeft gebreid, vond ik dat wel een kaartje waard.
Máár ik kreeg ook van haar leuke post, ze organiseerde een Give Away en ik werd verrast met allerlei leuke dingen die ze zelf gemaakt heeft in de loop der jaren. Een mooie sleutelhanger, een prachtige bloemenslinger, gehaakte bloemetjes, een lief kaartje, een grappig beursje en nog wat leuk spul waar ik nu niet zo 123 op kom omdat ik al in bed lig en lekker ga relaxen, fillumpje kijken of zo.

Ik heb ook nog pas met Els leuke post geswapt, maar die heb ik volgens mij al gedeeld maar weet ik niet meer heel zeker dus voeg ik nog de foto's toe ;). Van haar post en die van mij voor haar.


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Met het toevoegen van de foto's is een en ander door elkaar gehusseld.
Foto 1: van Els
Foto 2: van Noofs
Foto 3: aan Noofs
Foto 4: aan Merula
Foto 5: aan JoJo
Foto 6: aan Korina
Foto 7: aan Syl
Foto 8: aan Noofs
Foto 9: aan Els

12 opmerkingen:

 1. En Syl was daar ook heeeeeeeeeeeel blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaaa ikke weten ;). Ik heb het blog voor een tweede keer moeten typen en natuurlijk was iedereen er blij mee en ikke ook. Blij met de reacties en blij met de leuke post die ik ontving :).
   Ik denk dat alle dames die hier zelf ook een blog hebben zeer zeker allemaal stuk voor stuk ervaren hoe fijn het is om te geven én om te ontvangen.
   Geven zijn we vaak goed in, maar ontvangen is vaak voor sommigen wat moeilijker. Ik doe beide evengraag en zit al vol ongeduld op de post van Kathy te wachten, maar verheug me er ook op als ik mijn swap klaar heb en kan gaan opsturen en dan weer afwachten op de reactie ;).
   Warme groetjes en dikke knuffels van Susan

   Verwijderen
 2. Wat ben je toch een heel erg bijzonder mens, Susan. Beloof me één ding.... blijf alsjeblieft altijd zoals je bent. Eerlijk, puur en recht uit het hart! :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe ik lieverd!! Je wilt niet weten hoeveel mensen in mijn leven al een poging gedaan hebben om me te laten liegen of dat ik dingen moest verzwijgen. Dat kan ik niet en ik doe het niett! Ik ben trots op wie ik ben. Ik las net in de GezondNu dat een derde van de mensen je leuk vind, een derde is neutraal en een derde daar klikt het gewoon niet mee. Wel grappig, ik doe al jaren niet meer mijn best om leuk gevonden te worden. Ik ben wie ik ben en tsja mensen vinden me leuk of niet. So be it! Dikke knuffel van mij voor jou :D

   Verwijderen
 3. Wat een leuks allemaal, genieten maar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè?! Maar zo te lezen op je blog ben jij ook aan het genieten van al die leuke post. Knuff!

   Verwijderen
 4. Wat lief dat je zoveel post verstuurd aan mede bloggers! Leuk! Ik krijg gelijk zin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is echt iets van de laatste tijd hoor. Stuur wel met blogvriendin MiM regelmatig wat leuke post visaversa. Recent ook nog verrast :).
   Heel veel fun met versturen ennuh bedankt voor je berichtje. Wie weet tot ziens ;). Warme creatieve groetjes van Susan die eindelijk haar witte rok af aan het maken is.

   Verwijderen
 5. Wat heerlijk al die post! Ik was trouwens ook al zo verwend door Noofs, lief he? Geniet van alle leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh volgens mij wij allemaal zo te zien aan haar blogpost #366 en al die brievenbus pakjes, die lieverd vind het volgens mij helemaal super om sinterklaas te spelen. Ik ben er ook heel blij mee :). Geniet ze! Knuff!

   Verwijderen
 6. Reacties
  1. Ja hè dat is toch het ultieme genieten en daar tussendoor fietsen dan ook nog een Postcrossingkaarten ;) hihi

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...