zondag 15 juli 2012

Dag 213 - Attic finds - Letterbak cuties - Swappen?

Hoi Lieverds,

Ik ben gisteren niet echt creatief geweest, maar heb op zolder wat opgeruimd, nou ja zeg maar liever herstructureerd ;).

Máár ik kwam een doos tegen met allemaal leuk klein spul en bij sommige vondsten die ik op zolder deed moest ik echt aan een paar van jullie denken.
De foto's daarvan zal ik morgen laten zien, ik kwam namelijk een überkitchig schilderij tegen dat ik bewaard heb van/voor mijn oude slaapkamer en dat deed me aan Sil denken.
En in de doos waar dit letterbak spul uit komt kwam ik ook een paar kikkers tegen en moest gelijk aan het verhaal van Noofs denken.

Maar okay de attick finds/zolder vondsten die ik hier laat zien zijn wellicht wat voor mensen met een letterbak óf misschien iets waar je creatief mee aan de slag kunt.
Zie je hier nu iets waar jij blij van wordt, meld dit dan. Bij meerdere reacties voor hetzelfde beslis ik met wie ik ga swappen.

Ik heb zelf wat van hetzelfde spul bij elkaar gezet, retro spul - alles met wieltjes - houten spulletjes (ook wat retro spul) - wat gekke monsters (?).


Warme creatieve groetjes van Susan die nu onderweg is richting een Mini Meeting in Muiden, we zijn er al lang niet meer geweest en gaan nu eigenlijk speciaal om onze Engelse vriend Neil te zien en te knuffelen ;) die in 'Euroland' is.

4 opmerkingen:

 1. Schattige mini's!
  En dat fotorolletje kunnen we al bijna retro noemen ;)
  Leuk om te zien hoe creatief je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa inderdaad een retro foto rolletje, er groeit nu een hele generatie op die niet eens zal weten wat een fotorolletje is. Toen ik het tegenkwam in de doos dacht ik eerst dat het een echte was nog niet ontwikkeld ;).
   Ennuh thanks voor je complimenten :D. Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen
 2. Wat grappig allemaal ! heerlijke letterbakschatjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè ik was alweer vergeten hoe leuk het is om de zolder op te ruimen ahum spullen te verplaatsen want tsja echt opruimen lees wegdoen zit er niet snel in. Maar bij deze spulletjes bedacht ik me daar zou ik wel eens iemand anders blij mee kunnen maken. Ennuh natuurlijk maken we daar een heuse swap van óf gewoon een kleine, want ook dat is leuk..
   Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...