dinsdag 10 juli 2012

Dag 208 - Recycle Portemonnee

Vandaag heb ik een recycle portemonnee gemaakt.
Rond koninginnedag, nou ja ruim ervoor, had Nicole van het blog De Nostalgische Nonnevot (http://denostalgischenonnevot.blogspot.nl) gevraagd of er mensen uit de buurt konden meehelpen met het verzamelen van drink/melkpakken. Ze had ze nodig voor een recycle workshop met kids.

Nu hou ik die altijd al gescheiden maar dan wel niet gewassen en boven en onderkant eraf zoals zij ze nodig had en ik had net een hele zak vol meegegeven aan mijn moeder in Maastricht die daar wel een aparte container hebben voor tetrapakken. En toen het bijna zover was had ik er pas een stuk of 10-15 verzameld op die manier en lag ik effe niet op route voor haar, dus ben ik doorgegaan met sparen.

Nu ben ik inmiddels al een tijdje aan het verzamelen (niet dat hier zoveel van die pakken gebruikt worden) en was me aan het bedenken dat ik natuurlijk ook eens wat zelf zou kunnen maken van zo'n drinkpak.

Gisterenavond eens op Youtube gaan zoeken en een instructie filmpje gevonden en zie hier het resultaat!

Het dienblad dat ook in de collage staat heb ik net gevonden bij de papier/glas/kledingcontainers met wat kleren die ik ga recykleren :).
Ik was effe aan naar de brievenbus gelopen om JoJo's pakje te versturen toen ik dus twee grote vuilniszakken met kleren naast de kledingcontainer zag liggen. Sommige lagen al op de grond, ik effe gespiekt of de container dan vol was, wat niet het geval was en tsja toen kon ik het toch niet laten om bovenaan effe oppervlakkig te spieken. Ik zag namelijk al aan de kleren die eruit lagen dat het leuke kinderkleding was, dus heb een paar kledingstukken meegenomen :) en de rest netjes in de container gedaan. Ik heb me echt moeten inhouden om niet verder te neuzen hihi.
En dit dienblad stond wat verderop naast de vuilnisbak, er is niets aan alleen een beetje vies.


Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit!
  En wat grappig dat je zomaar leuke kleding hebt gevonden bij de container! Wat sommige mensen tog allemaal weggooien he.. Zonde
  Groetjes Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks girls voor jullie reacties. Het was leuk om te doen en wie weet maak ik er nog wel meer en ga ik die pimpen. Maar heb vanavond ook weer allerlei inspiratie gekregen op diverse bogs dus wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een briljant idee! Ha ha en ik zie je al staan te neuzen tussen al het moois!! Veel succes met je vondst.Gr.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is heel leuk en heel makkelijk te maken. Echt ook iets om met kids te maken met dit 'prachtige' zomerweer (hier regent het alweer eens). En ja kon het niet laten om oppervlakkig te neuzen en was zonde om ze te laten liggen met dit weer. Dus verder met tegenzin de rest in de kledingcontainer gegooid. Manlief zei al je had ze toch ook stuk voor stuk in de kledingcontainer kunnen gooien, maar ja voelde me al zo'n vuilnisvrouwtje hihi. Groetjes terug!

   Verwijderen
 4. Echt heel leuk gedaan!!!
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...