zondag 22 juli 2012

Dag 220 - Creatief met Sjors en Sjimmie én Rommelmarkt vondsten

Vanmorgen vroeg opgestaan (7.30uur) enkele van jullie hebben me misschien al vanmorgen vroeg op bezoek gezien op jullie blogs ;), ik was effe wakker aan het worden hihi.

En om 8uur zaten we in de auto onderweg naar een rommelmarkt in België. Ik heb een X-Large Suske en Wiske gekocht (lekker veel papier om creatief te zijn :p), wat wasco's gekocht en ook nog een paar kettingen (niet op de foto). Dus heb me vrij rustig gehouden. De 'my little pony' toilettas heb ik gisteren gekocht in de kringloop hier vlakbij :).
Ik vind hem helemaal superrr!

Zoals jullie zien ben ik nog creatief geweest met Sjors en Sjimmie. Vroeger een van mijn favoriete strips. Gisteren heb ik twee dikke Sjors en Sjimmies gekocht, de wat oudere heb ik lekker in de kringloop laten liggen, dat kan ik niet over mijn hart krijgen om die uit elkaar te halen.
Op zolder liggen nog mijn eigen Sjors en Sjimmies, Asterix&Obelix, Kuifje, Lucky Luke, Billie Turf en Bessie Turf, die laat ik lekker in de staat zoals ze zijn :) en ooit komen die weer mooi in de boekenkast te staan!
Oh ja ik had nog wat klittenband en heb de recycle portemonnee die ik van de week gemaakt heb afgemaakt.

Die klederdrachtpoppen staan bij de kringloop om de hoek, ik vind ze wel wat hebben. Als er nu iemand bij is die deze super vind (€5 per stuk) wil ik ze gerust voor je gaan kopen, mail me dan even (emailadres staat bij about me&contact). Want €5 is echt niet te duur voor zo'n lieverds, ik weet niet meer precies hoe groot ze zijn...bijna 20 cm. Denk wel eraan dat er dan ook nog pakketpost kosten bijkomen!
De poppen die erachter staan, porcelijnen waren veel duurder.


Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. Oh, My little Pony, jeugdsentiment!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi voor mij is Sjors en Sjimmie jeugdsentiment, heb ik altijd superleuke strips gevonden :).
   My little pony is geloof ik van ná mijn tijd, maar vond dit toilettasje so cute :D. Knuff!

   Verwijderen
 2. blijkbaar moet je in de kringloop zijn om jeugdsentiment te ontmoeten .... best gek dat mensen dat soort spullen naar de kringloop brengen .... eerst zolang bewaren en dan hup het hele boeltje naar de kringloop om er andere mensen mee te plezieren ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is waar wat je zegt. Ik ben zelf meer van de verzamelafdeling en niet van de opruimafdeling. Maar heb genoeg van mezelf weggedaan (weggegeven dan wel) bij de verhuizing naar Heerlen en verkocht in de tijd dat ik ging samenwonen met mijn eerste man (destijds stond ik nog regelmatig op rommelmarkten).dus ergens hebben mensen stukjes van mijn jeugdsentiment in huis ;). Maar mijn stripboeken heb ik nog!! Hihi Alsook nog wat dierbare spullen...
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...