vrijdag 13 juli 2012

Dag 211 - Workshop stempels maken creaties en nog eentje!

Zo diegenen die ook mijn andere blog volgen www.anangeleachday.blogspot.nl hebben al kunnen zien wat ik gisteren heb gemaakt op de workshop van MiM.
Ik was gisteren helemaal vergeten mijn blogpost te doen aldaar, dus heb ik die vanmorgen gepost.

Zoals jullie in het midden van de collage kunnen zien heb ik twee stempels gemaakt, een engeltje (ja hoe kan het ook anders ;)), het is een Dick Bruna engeltje én mijn naam zoals ik hem altijd schrijf. Verder hebben we natuurlijk gezellig gekletst, de twee en een half uur vloog voorbij, want het was alweer veel te snel tijd om met de trein terug naar huis te gaan. Nog even snel een foto van ons tweetjes, gemaakt door de allerbeste vriendin van de gehele wereld van MiM ;) die haar huis had opengesteld.

Je ziet ook foto's van de bloemetjes die ik had meegenomen,
eentje voor de gastvrouw en eentje voor de workshopleidster. Het zijn edelsteencreaties die ik al een paar jaar geleden heb gemaakt.

En onderaan in de collage zie je mijn creatie van vandaag. Ook een engeltje, nou ja een gedeelte ervan ;). Je ziet ernaast mijn inspiratie.

En helemaal rechts zie je het paar plateaulaarzen dat ik vandaag heb ontvangen (gekocht op Marktplaats). Het pakket is best lang onderweg geweest, op maandag verstuurd, op dinsdag weer bezorgd bij de afzender...hoe krijgen ze het klaar!! En tsja vanaf toen is hij dus onderweg geweest en vandaag mocht ik het eindelijk in ontvangst nemen. Prachtig verpakt en ook nog een leuk bijpassend kaartje erbij...je kunt zo meteen inschatten hoe hoog ze zijn en geloof me ze zijn hoog!! Dat heb ik vandaag vrijdag de 13de meteen mogen ervaren, ik had me bedacht om er een paar uurtjes in huis mee rond te lopen om er aan te wennen, maar tsja als je dan zo'n 14cm groter bent dan kan het goed misgaan als je je even bukt om het papier uit de doos van de grond te rapen. Kabenggg daar ging ik op mijn knieën en ja dus een veel grotere en diepere val als anders (en dat is heel lang geleden) bijna gewoon plat vooruit, gelukkig lag er een groot zitkussen op de grond oefff.
Dusss dat wordt flink oefenen met kniekappen aan hihi. Jullie snappen wellicht waar ik die voor nodig heb...voor mijn Elf Fantasy Fair jurk. Zo sleept hij niet over de grond en loop ik me niet suf op hoge hakken. Nu wel nog veel oefenen, want met die mega jurk is het weer een heel ander verhaal.

Ik wens jullie een fijne avond!


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

  1. Leuk dat de workshop zo'n succes was! Je hebt mooie stempels gemaakt. Succes met je laarzen, haha, ze waren het wachten wel waard, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja de workshop was echt de moeite waard. MiM verteld toch weer dingen en geeft tips die je zelf niet zo 123 weet of zelf aan denkt als je als leek met zo'n guts setje aan de slag gaat.
    Ik ben ook trots op mijn stempels, vleugeltje wellicht aanpassen bij Dick Bruna engeltje, maar och wij zijn ook niet perfect hè?!
    Warme groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 14 centimeter!!!>??? wow dat is toch niet te doen? lijkt me echt levensgevaarlijk joh!
    en dus weer een nieuwe hobby erbij, met het stempels maken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat heb ik gisteren bemerkt dat dat levensgevaarlijk is, heb pijn aan mijn voet (daarmee omgezwikt) en blauwe plekken op mijn arm die tegen een la was gegaan en op mijn knieën, maar gelukkig heeft het zitkussen de val verder gebroken.
      En ja nieuwe verslaving, had vandaag alweer aan de slag willen gaan maar moet eerst op de zolder wat tevoorschijn toveren en moet eerst langs een heleboel dozen etc. Dus wie weet later ;). Groetjess!

      Verwijderen
  4. Inderdaad: 14 centimeter!? Indrukwekkend! Je stempels ook, leuk om te zien dat er zo veel creatieve mensen zijn :)
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja erg indrukwekkend, vooral als je dan neergaat. Dat is diep vallen hihi. Ik hoop dat ik er verder geen problemen mee heb, anders gaan ze de verkoop in. Jaaa blogspot zit vol creatievelingen, ik had me eerst willen aansluiten bij 365dagenproject.nl maar het is hier zo gezellig, dat ik lekker hier bij iedereen op bezoek ga en visaversa. Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb! Warme groetjes en dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Ik dacht, huh waarom zulke aparte laarzen... nu snap ik 'm... je gaat er dus niet mee naar de Albert Heijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whaha nee ze zijn niet voor naar de winkel. Ze zijn puur voor de Elf Fantasy Fair. Ga maar eens in oudere posts snuffelen naar mijn jurk (als je me toen nog niet volgde ;)). Groetjess!

      Verwijderen
  6. Leuk zeg die stempels en lachen om je laarzen-verhaal pas maar op!!Veel succes met inlopen ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook heel blij met mijn zelfgemaakte stempels en ja hoor ik doe voorzichtig! Groetjess!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...