woensdag 11 juli 2012

Dag 209 - Recycle Portemonnee Hello Kitty - Mini Moke - Disney Fairies

Zo vandaag nog een paar recycle portemonnees gemaakt en ook meteen gepimpt.

De groene recycle portemonnee is versierd met Mini Moke stickers en verkeersborden.

De oranje recycle portemonnee heb ik versierd met Disney fairies stickers.

En de roze recycle portemonnee die ik gisteren gemaakt heb, heb ik versierd met Hello Kitty stickers.

Ik vind ze wel heel leuk geworden en ik moet zeggen dat het best verslavend is om te doen, zo makkelijk en snel resultaat.
Ik geloof dat er dadelijk niet meer veel drinkpakken over blijven van de verzamelde pakken voor Nicole van de Nostalgische Nonnevot ;).

Als jullie er wellicht ook mee aan de slag gaan zou ik het leuk vinden om dat te horen. Jullie hebben wellicht nog leukere drinkpakken in de ijskast staan.


Warme creatieve groetjes van Susan

13 opmerkingen:

  1. Er staat hier nog wel een pak fair trade sap in de koelkast. Misschien staat het wel te wachten om zo'n mooie portomonnee te worden. Wat een leuk idee zeg! Ik had het nog nooit gezien. Mooie zijn die van jou geworden!!! Complimenten hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Noofs thanks :).
      Je kunt een instructie filmpje op Youtube vinden; 'How to make a recycling money wallet'.
      Ben benieuwd naar je recycle fair trade pak portemonnee!
      Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  2. Ze zijn erg mooi geworden, knap gedaan.
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze leuk geworden!! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat gaaf is dit!! Vast ook erg leuk om te doen.
    Wat betreft je vraag over het urban rokje: ik gebruik vaak oude shirts of hemden inderdaad als boord (meestal doe ik er dan nog elastiek in). Maar je kunt ook gewoon een stuk tricot gebruiken: twee repen aan elkaar naaien (in het rond dus), dubbelvouwen en klaar. Succes, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh girl thanks voor je antwoord op mijn vraag. Ik ga het eens proberen. Moet ook nog die witte rok van een paar dagen geleden af maken, maar ja het weer lokt niet om het snel af te maken ;). Hopelijk morgen wel zin om te naaien...we shall see

      Verwijderen
  5. oh dit is echt gaaf zeg !!!
    Kijk en de buuf geeft ook al antwoord op jouw vraag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey girls thanks voor jullie lieve berichtjes en jullie complimentjes. Het is echt leuk te doen en zo makkelijk. Leuk voor met kids in dit 'prachtige' zomer weer.
    Warme groetjes en dikke knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag Susan,
    Via de blog van Noofs kwam ik op jouw blog terecht en wat zag ik daar een leuke dingen! Toevallig heb ik van de week een recycleportemonneetje in handen gehad dat op school gemaakt was door mijn kleine nichtje. Wat een leuke dingen zijn het en wat 'eenvoudig' te maken. Ik heb je blog dus opgeslagen bij mijn Favorieten want het portemonneetje staat nu op mijn To-do-lijst (die steeds maar langer wordt...). En ik ga me aanmelden als volger want ik ben heel benieuwd naar de dingen die je nog meer op je blog gaat zetten. Ook maak ik even een kopje thee en dan ga ik nog eens even lekker verder neuzen op je blog.

    Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marjan van harte welkom! Leuk om te horen dat je het leuk vind wat ik maak. Ik heb zelfs gisteren even op de workshop stempels maken een mini workshop recycle portemonnee gedaan ;). Warme groetjes van Susan en tot ziens!

      Verwijderen
  8. Hiiiihi geweldig..en drinken maar!! Je zit in de flow van recylen..ga door Susan, fijn weekend, Nicole*

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja is verslavend hoor. Alleen drink ik dit zelf zelden tot nooit, dus die pakken gaan hier niet zo snel. Ik drink de hele dag kraanwater! Thanks voor de inspiratie! Warme creatieve groetjes van Susan en jij ook nog een heel fijn weekend!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...