dinsdag 31 juli 2012

Dag 229 - Susan doet het rustig aan

Vandaag heb ik net zoveeel puf als gisteren, heel weinig dus ;). Dus heb ik vanmorgen een poging gedaan om uit te slapen, meer omdat ik vannacht om klokslag 4.14uur klaarwakker was en pas tegen half zes weer in slaap ben gevallen. Ook heb ik barstende hoofdpijn (gaat nu al weer beter) maarreh ik voel me niet zielig hoor, alleen roept mijn lichaam om rust en niet 'moeten'.

Dus lekker rustig aan gedaan, film gekeken 'country strong' en lekker gejankt ;) als gevolg daarvan, pakket voor manlief in ontvangst genomen, gedouched en daarna lekker aan tafel buiten wat creatief geweest. Nee Kathy nog geen leuke post van jou, ik moet nog even geduld hebben.

Bij mijn 'Verjaardags Give Away' heb ik ook een creatief kadootje zitten, leuke plakfiguurtjes waar je glitterspul op kunt plakken. Tsja hoe leg ik dat nu uit, het lijkt op van dat glinsterend kado papier. Ik heb pas bij mijn leuke post aan Els haar ook iets gestuurd en wilde het zelf ook eens uitproberen. Sorry Els ik kwam erachter dat het niet in Londen was gekocht maar volgens mij gewoon bij het Boekenfestijn. Ik heb er effe mee gespeeld, van onze zolder cq schatkamer nog wat van dat glinsterend kadopapier gehaald, maar dat blijft dus niet plakken. Had me wel leuk geleken, wat variatie ;). Ik had nog maar drie velletjes, de rest heb ik meegestuurd aan Els.
De twee Give Away winnaars to be (ja je kunt nog meedoen en ook als ik je al eens wat toegestuurd heb of als je al eens iets bij me gewonnen hebt...volg maar gewoon je gevoel en voellll je niet beschaamd hihi) krijgen straks ieder een volledig pakketje ;).

Net ook nog bachbloesem kaarten getrokken, ik kreeg opeens sterk het gevoel dat die me zouden helpen, uhm de Bachbloesem therapie dan ;) nou ja de kaarten ook hoor hihi.
Ik heb die mooie kleurrijke kaarten onderaan getrokken (Bachbluten Deva's) en daarna van mijn andere sets de bijpassende kaarten gezocht. Bachbloesem druppels in een flesje gedaan met water aangevuld dat ik altijd al drink met edelstenen erin.
Ga zoiets niet op eigen houtje doen als je er geen verstand van hebt (uhm niet dat ik dat heb ;)), dit is op eigen risico!!
Maar dit hoort ook gewoon bij wie ik ben (nee Noofs ik ga niet veranderen en als...alleen ten goede :)), ik volg mijn gevoel, trek kaartjes en pendel nog eens voor de zekerheid.
Nog een hele fijne avond lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 30 juli 2012

Dag 228 - Allerlei leuke post

Vandaag ben ik bezig geweest met mijn allereerste officiële swap die ik doe met Kathy van het blog 'van mij,voor jou'.
Nee jullie krijgen geen sneakpeak, ik laat pas wat zien als het bij Kathy is aangekomen en iets van haar gehoord heb, maar dat gaat nog even duren ;).

Maar wat ik wel met jullie wil delen is andere leuke post die ik de afgelopen tijd verstuurd heb óf ontvangen heb.

Allereerst leuke post voor JoJo, de eigenlijke winnaar van mijn allereerste Give Away. Ze heeft me voor onze vakantie gemaild en verteld waarom ze destijds niet gereageerd had en ik vond dat ze toch nog een kadootje verdiend had. Enkele weken geleden heb ik het verstuurd en vandaag kreeg ik een mailtje dat ze terug was van vakantie en heel blij is met het leuks wat ik heb opgestuurd. Ik heb toch weer een raamhanger voor haar gemaakt en ook nog een engeltjes hanger, die van mijn Give Away op mijn engelenblog.

Ook Merula is onlangs verrast met wat leukigheidjes, na het lezen van een blogpost van haar had ik meteen het gevoel dat ik haar iets wilde sturen en zeer zeker na het vinden van allerlei leuk letterbakspul op onze zolder/schatkamer waar ik nog een swap-blogpost aan heb gewijd. Ik had al meteen zoiets dat is iets voor Merula en heb dan ook een leuk brievenbuspakketje voor haar en zoon Siem samengesteld, waar ze heel blij mee was/waren ;).

Korina 'Kiss the Cook' heb ik leren kennen via Postcrossing en ik kreeg alweer een tijdje geleden weer een prachtige Engelenkaart van Geertje van der Zijpp en heb pas haar een lieve katten kaart gestuurd (blogpost 'Flop in een flop') in een zelfgemaakte envelop van Jan, Jans en de kinderen (rode kater blijkt haar favoriet te zijn) en die envelop weer in een gewone gele zelfgemaakte envelop ;).

Syl van het blog 'Zaanse Zolder' was onlangs jarig en ook daar zei mijn gevoel om haar met een kleinigheid te verrassen, dus heb haar een leuke kaart gestuurd met wat leuks alsook voor haar kids.

Last but not least heb ik Noofs onlangs een paar kaarten gestuurd en een engeltje (ik heb haar genomineerd voor 'Je bent een Engel' waar blogvriendin MiM in haar engelenblog afgelopen vrijdag een post aan heeft gewijd). De kaarten kwam ik pas tegen tussen mijn ansichtkaarten en omdat Noofs vaker quilts heeft gedeeld en haar 365 dagen project tot een mooi einde heeft gebreid, vond ik dat wel een kaartje waard.
Máár ik kreeg ook van haar leuke post, ze organiseerde een Give Away en ik werd verrast met allerlei leuke dingen die ze zelf gemaakt heeft in de loop der jaren. Een mooie sleutelhanger, een prachtige bloemenslinger, gehaakte bloemetjes, een lief kaartje, een grappig beursje en nog wat leuk spul waar ik nu niet zo 123 op kom omdat ik al in bed lig en lekker ga relaxen, fillumpje kijken of zo.

Ik heb ook nog pas met Els leuke post geswapt, maar die heb ik volgens mij al gedeeld maar weet ik niet meer heel zeker dus voeg ik nog de foto's toe ;). Van haar post en die van mij voor haar.


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Met het toevoegen van de foto's is een en ander door elkaar gehusseld.
Foto 1: van Els
Foto 2: van Noofs
Foto 3: aan Noofs
Foto 4: aan Merula
Foto 5: aan JoJo
Foto 6: aan Korina
Foto 7: aan Syl
Foto 8: aan Noofs
Foto 9: aan Els

Dag 224 - Creatief voor Pat, Cupcake Notitieboek

Zo hier is ie dan, de blogpost van donderdag 26 juli die maar niet gepost werd. Ik post hem nu maar zelf, copy and paste ;).

Dag 224 - Creatief voor Pat, Cupcake Notitieboek

Vandaag ben ik creatief voor Pat geweest. Onze vriendin Patty is vandaag jarig én ik had al een kadootje voor haar, het Flow vakantieboek van 2011, welk ik besteld heb toen we daar op bezoek waren en het erover hadden.
Pat had het gewoon willen betalen, maar ik wist dat we elkaar toch niet eerder zagen als op haar verjaardag (ze gingen dat weekend voor een weekje op vakantie), dus leek me dat meteen het perfecte kado ;).

Maar ik wilde er nog wat bij en tsja wat ga je dan maken, ze is zelf ontzettend creatief dus dat is niet altijd makkelijk. Vorig jaar heb ik haar een ketting gegeven met Lapis Lazuli en Chrysocolla. Dus om dit jaar weer een sieraad te geven, nee dat was het niet.

Vanmorgen toen ik haar sms'te om haar te feliciteren maar eens om wat steekwoorden gevraagd en tsja dat lijstje had ik mezelf ook wel kunnen bedenken Patty kennende (bijna 7 jaar); Elfjes - Engeltjes - Hartjes - Pastelkleuren - Cupcakes - Rose én een hoog Cute gehalte. Het zou zowaar mijn lijstje kunnen zijn hihi. Alhoewel ik van felle kleurtjes ben ;).

Maar okay, wat gaat het dan worden hè ???
Ik eens naar de kringloop vlakbij gewandeld in de hoop wat cutes tegen te komen...engeltjes...elfjes.
Wel leuke dingen gescoord maar niets voor Pat ;).

En opeens wist ik het, opeens viel alles op zijn plaats met cupcake thema én met roze. Ik ben dus zelfs aan het recykleren geweest want het ruitenstofje is afkomstig van een trappelzak die ik eens gescoord heb vanwege het ruitje hihi. Het kanten lint heb ik de vorige keer gescoord bij dezelfde kringloop :). Cupcake strijkplaatje had ik nog én de kaart kwam ik pas weer eens tegen met nog wat andere Blond-kaarten, volgens mij van de Thuisagenda van 2011.

Het beklede notitieboek ligt nu nog te drogen, toch eens op zoek gaan naar goede lijm om stof mee vast te plakken en dat het niet zichtbaar is door de stof heen. Eerst een Alleslijm van de Action gebruikt, maar die liet weer los. Die wat ik nu gebruikt heb (bipak) is me eigenlijk te nat.


Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 29 juli 2012

Dag 227 - Rommelmarkt finds

Vandaag hebben we eerst lekker uitgeslapen en daarna zijn we toch nog even naar de rommelmarkt geweest.
De diepstraatfeesten in Eijsden, ik ging er vroeger al heen met mijn ouders, heb er zelfs ooit gestaan als kind om er wat spulletjes te verkopen ;).

Ik heb niet zo heel veel gekocht maar toch wat leuke dingen gescoord, de rode Pucca tas als allereerste (ik heb er ook eentje in het klein die ik vaker mee naar het bos neem, ook ooit op een rommelmarkt gescoord :)), daarna het sprookjesboek en de jurkjes heb ik net nog op een andere rommelmarkt gescoord vlakbij ons in de buurt.

Daar wil ik mee gaan recykleren, ze passen me niet...denk ik en heb er dus andere plannen mee. Nu nog eens de moed bij elkaar rapen en een rok van maken zoals ik vaker op andere blogs zie die ik volg...zoals Zaanse Zolder en oh kom effe niet op de naam 'Emma en...' sorry hihi, maar ik moet super snel typen want onze vrienden komen zo, we gaan samen uiteten. Nog een mooie zondag gewenst!

Warme creatieve groetjes van Susan

Fairy Garden Contest / Elfen Tuin Wedstrijd

Gisteren zag ik in een blog dat ik pas recent volg dat er een heuse Fairy Garden Contest is; http://themagiconions.blogspot.nl/2012/04/fairy-garden-contest-2012.html

En nu denk ik niet dat ik met mijn pas gemaakt tuintje een prijs zou kunnen winnen (heb de competitie nog niet bekeken), maar och ja ik kan natuurlijk altijd een poging wagen.

Mijn elfentuintje heb ik eigenlijk pas gemaakt op 17 juli zie ik net, hier http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/07/dag-215-vandaag-maakte-ik-een-elfen.html kun je mijn allereerste blogpost erover vinden.

Ik heb nog een tweede blogpost eraan gewijd http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/07/dag-218-de-elfenwereld-een-beetje.html?m=1 en nu deze dus.
Bloemetjes uit het bos of zoals gisteren uit de tuin horen er ook bij. Zo voelt het elfje zich steeds beter thuis.
Ik ben er wel blij mee al ben ik een beginneling ;).

Wie weet doet iemand van jullie ook wel mee of anders de volgende keer, kijk maar eens op het Magic Onions blog, het werkt erg aanstekelijk.

Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 28 juli 2012

Dag 226 - Lekker aan de wandel geweest en ja hij hangt er nog ;)

Vanmorgen ben ik lekker aan de wandel geweest in mijn geliefde bos.

Ik weet nog niet of ik vandaag nog creatief ga zijn, wellicht wel, maar ben erg moe.
Ben ook sinds terugkomst aan mijn pc bezig met mijn blogberichten te taggen, postcrossing kaarten in te scannen en allerlei andere dingen...op bezoek bij diverse blogs geweest natuurlijk niet te vergeten én tickets gekocht voor de Elf Fantasy Fair :D.

Omdat ik nu aan de pc zit en meerdere foto's kan posten, hoef ik geen collage te maken van mijn foto's en kan ik ze stuk voor stuk laten zien.
In mijn blogpost van gisteren (blogpost probs), die ik net enigzins heb aangepast met een collage van mijn creaties, vertel ik ook dat ik normaal via mijn telefoon mijn blogposts instuur, maar die van donderdag is nog steeds niet gepost, die dag maakte ik een bekleed notitieboek voor onze vriendin Pat met Cupcake thema en dat bleek een schot in de roos te zijn, ze had diverse cupcake kadootjes gekregen.

Maar okay hier de foto's die ik vanmorgen maakte, de eerste is van de boom met mijn punniksel, vingerhaaksel en gehaakt bloemetje van Els. Hij hangt er nog steeds ;). Ik heb bewust een foto gemaakt van verderaf met de fietsbanden sporen in de modder...











Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 27 juli 2012

Dag 225 - Blogpost probs en aan de punnik én engelenstempel

Lieverds op een of andere manier kan ik sinds gisteren (donderdag) geen blogposts posten.
Ik zie net in mijn mailbox dat ze verlaat zijn...
Ik heb de blogpost van gisteren (dag 224), gisteren twee keer verstuurd en vandaag nog een keer...dus zit er dik in dat die straks dus een aantal keer erop staat hihii.
Gisteren heb ik een Cupcake Notitieboek gemaakt voor Pat die gisteren jarig was en vandaag ben ik weer aan de punnik.



We zijn nu bij vrienden op bezoek en ben even snel op internet via de blogger site.
Ik probeer die van vandaag dadelijk nog even te versturen, maar zit er dik in dat niet lukt, want heb ook al gisteren nog een blogpost met de Oranje Give Away optie ingestuurd en vanmiddag nog een 'test'.

Zo het is nu zaterdag (ik pas vanaf dit stuk hier en daar dit berichtje een beetje aan ;)) en ik heb maar geen poging gewaagd om mijn creaties van gisteren in te sturen.
Ik heb de moed een beetje opgegeven want de andere blogpost is nog steeds niet gepost.
Ook de An Angel Each Day post wil niet echt lukken :(.

Ik heb net een collage ingevoegd van wat ik gisteren (vrijdag) gemaakt heb. Ik heb de stempel afgemaakt waar ik aan bezig was, ik wilde het engeltje van de Postcrossing kaart van Aileen nog eens maken en dacht dat het makkelijker was om het uit te gutsen op zo'n plat 'easy carve printing stamps', nou vergeet het maar, geef mij maar een gum ! Wat een kl*te werkje. Eigenlijk had ik hier bewust voor gekozen omdat ik het naar Aileen wilde opsturen, maar ik vind hem er niet mooier op geworden. Dus dat gaat hem niet worden. Heb wel een leuke kaart voor haar uitgezocht en daarop een afdruk gemaakt van mijn stempeltje dat ik dus al eerder nav haar kaart had gemaakt en ook met twee andere engelenstempels van mezelf erop.

Verder heb ik gepunnikt terwijl we bij onze vrienden op bezoek waren, vandaag (zaterdag) zit het er niet echt in om wat te doen, de energie ontbreekt me...maar daarover een andere post ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 26 juli 2012

Verjaardags Give Away t/m 15 augustus


Verjaardags Give Away t/m 15 augustus 2012

Vandaag over 3 weekjes ben ik jarig en dan geef ik weg, twee setjes:

Een roze retro beautysetje mét retro strijk horloge én vlinder/insecten knutselpakketje én ook nog een gedeelte dat een verrassing blijft, want tsja dat hoort erbij als je jarig bent ;).

Óf

Een blauw retro beautysetje mét retro strijk horloge mét dolfijn/visjes setje om creatief mee te zijn én ook hier is de rest een verrassing, afgestemd op de winnaar óf gewoon wat mijn gevoel me ingeeft.

Ik ben 16 augustus jarig en je kunt dus tot en met 15 augustus mee doen.

Geef wel je voorkeur aan én niet 'het maakt me niet uit'.
Óf roze óf blauw!! (lees nog even verder bij het dik gedrukte!!)

Maar zo moeilijk zal het niet zijn, je houdt van roze óf nietttt (ik wel dus hihi), dus dan is de keuze niet moeilijk ;) tenminste dat neem ik aan en de rest is een verrassing (voor mij natuurlijk ook nog) en laat ik lekker aan het toeval over!

Zijnotitie: Let Op!! Als je nu niet van roze houdt en ook niks met blauw hebt, heb ik nog een optie in plaats van blauw mag je ook voor oranje kiezen! Snappen jullie hem nog ?! ;) hihi. Roze óf Blauw/Oranje :D.

Later toegevoegde optie; Oranje ipv Blauw


Wel graag volger zijn of worden, heb je geen blog stuur me dan even je emailadres nadat je hier een reactie hebt achtergelaten op 365dagencreatief@gmail.com zodat ik je altijd kan bereiken.


Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 25 juli 2012

Dag 223 - Toch weer aan het punniken en vingerhaken én morgen Give Away time!

Vandaag of nou ja net na het eten heb ik een stukje gepunnikt, maar ik vind dit geen fijn garen om mee te punnikken, het geeft niet mee.
Dus heb er niet zo'n groot stuk van gemaakt en ben dan maar aan het vingerhaken ermee geslagen.
Maar okay ik heb toch wat vingerhaaksel en punniksel gemaakt en kan er weer een boom mee versieren óf een lantaarnpaal.

Jullie kunnen ook een creatie van mijn man zien, hij heeft me dat haakje gemaakt van een stuk koper en met de gele wol ging het makkelijk, maar met deze niet zo.

Én morgen is het weer Give Away tijd, ik heb vandaag wat heel leuks gekocht in een soort kringloopwinkel en omdat ik morgen over drie weken jarig ben, ga ik wat weggeven.
Wat retro spul, wat creatief spul...och ja jullie zullen het morgen wel zien. Niet alles want ik ga er nog wat bij doen, maar dat laat ik aan het moment over, aan mijn gevoel over.


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 24 juli 2012

Dag 222 - Al vingerhakend op missie :)

Vandaag ben ik al vingerhakend op missie gegaan :).
Vorige week ontving ik leuke post van Els van het blog 'Dingen die fijn zijn' ( http://dingendiefijnzijn.blogspot.nl ) en daar zat een zelfgemaakt bloemetje bij. Ik ben niet zo thuis in handwerken dus weet niet of het gehaakt of gebreid is ;).
Maar omdat Els op haar blog, dat ik pas recent volg, een blogpost heeft gewijd aan het feit dat een stukje dat zij gebreid heeft aan een boom is gehangen samen met een heleboel andere handwerksels (ik noem het maar even zo ;) en dus toen ik dit van haar ontving leek het me leuk om in mijn post aan haar ook iets te sturen van mijn hand (op handwerk gebied dan en tsja ik kon op dat moment alleen vingerhaken) zodat ze een stukje van mij ergens in België kon ophangen.

Nu vond ik dat ik ondertussen al weer meer dan genoeg gepunnikt had (effe op Youtube een filmpje opgezocht hoe dat alweer moest, ooit in een ver verleden op school gedaan) en zo toog ik vandaag op missie.

Ik wilde vanmorgen een boswandeling maken en mijn gevoel gaf me aan om mijn punniksel mee te nemen, samen met haar bloemetje en heb nog een paar fleurige losse draadjes uitgezocht om mee te vingerhaken en dus ook letterlijk al vingerhakend gewandeld naar het bos en in het bos.
Aldaar mijn gevoel gevolgd en een bepaalde route genomen en opeens zei mijn gevoel dat ik het om de boom moest bevestigen waar heel wat mountainbikers langs komen, alsook wat wandelaars.
Aldaar zittend naast de boom nog de lange draadjes van het punniksel en het bloemetje én vingerhaaksel aan elkaar gevingerhaakt en bevestigd aan de boom. Mijn missie is volbracht, het was toen 11.14 uur wishingtime...het perfecte tijdstip op de perfecte dag, dag 222!
Els je maaksels hangt in een prachtige boom ergens in de omgeving van Heerlen :).

Op http://www.myspace.com/karing4U/blog/266980504 vind je de Engelstalige beschrijving van de Engelen getallen (Doreen Virtue).


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 23 juli 2012

Dag 221 - Aan de punnik ;)

Zoefff het is al laat, laat morgen wel een berichtje achter met meer toelichting.


Het is 'morgen' ;). Even de tijd nemen om een en ander toe te lichten. Vorige week vond ik op onze zolder/schatkamer een punnikklos en kreeg ook van Els lieve post met allerlei leukigheidjes en daar zat ook een gehaakt bloemetje bij en omdat Els (van het blog 'Dingen die fijn zijn' http://dingendiefijnzijn.blogspot.nl/) haar breiwerkje heeft 'gedoneerd' (sorry weet even geen ander woord) om samen met een heleboel andere breiwerkjes en haakwerkjes in België aan een boom te hangen. Kreeg ik opeens het idee in mijn envelop aan haar ook iets toe te voegen zodat een bijdrage van mij in België aan een boom of lantaarnpaal komt te hangen. Ik heb heel snel met een leuk kleurtje een draadje gevingerhaakt, het enige dat ik op dat moment kon. Om haar bloemetje alhier ergens aan te hangen ben ik nu dus aan de punnik ;). Leek me wel een strak plan zodat we bij elkaar de wereld/de stad/onze omgeving een beetje mooier kleuren. Wie weet krijgt dit wel nog meer navolging hier op blogspot óf wordt dat zelfs al gedaan.


Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 22 juli 2012

Dag 220 - Creatief met Sjors en Sjimmie én Rommelmarkt vondsten

Vanmorgen vroeg opgestaan (7.30uur) enkele van jullie hebben me misschien al vanmorgen vroeg op bezoek gezien op jullie blogs ;), ik was effe wakker aan het worden hihi.

En om 8uur zaten we in de auto onderweg naar een rommelmarkt in België. Ik heb een X-Large Suske en Wiske gekocht (lekker veel papier om creatief te zijn :p), wat wasco's gekocht en ook nog een paar kettingen (niet op de foto). Dus heb me vrij rustig gehouden. De 'my little pony' toilettas heb ik gisteren gekocht in de kringloop hier vlakbij :).
Ik vind hem helemaal superrr!

Zoals jullie zien ben ik nog creatief geweest met Sjors en Sjimmie. Vroeger een van mijn favoriete strips. Gisteren heb ik twee dikke Sjors en Sjimmies gekocht, de wat oudere heb ik lekker in de kringloop laten liggen, dat kan ik niet over mijn hart krijgen om die uit elkaar te halen.
Op zolder liggen nog mijn eigen Sjors en Sjimmies, Asterix&Obelix, Kuifje, Lucky Luke, Billie Turf en Bessie Turf, die laat ik lekker in de staat zoals ze zijn :) en ooit komen die weer mooi in de boekenkast te staan!
Oh ja ik had nog wat klittenband en heb de recycle portemonnee die ik van de week gemaakt heb afgemaakt.

Die klederdrachtpoppen staan bij de kringloop om de hoek, ik vind ze wel wat hebben. Als er nu iemand bij is die deze super vind (€5 per stuk) wil ik ze gerust voor je gaan kopen, mail me dan even (emailadres staat bij about me&contact). Want €5 is echt niet te duur voor zo'n lieverds, ik weet niet meer precies hoe groot ze zijn...bijna 20 cm. Denk wel eraan dat er dan ook nog pakketpost kosten bijkomen!
De poppen die erachter staan, porcelijnen waren veel duurder.


Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 21 juli 2012

Dag 219 - Creatief met Kringloop Finds

Vandaag weer eens even in een kringloop geweest waar ik al langere tijd niet was geweest en leuke vondsten gedaan.

De grote tegel/dakpan met bloemen op ziet er in het echt véél mooier uit! De stof/handdoek/gordijntje vind ik ook super.

En met de Sjors en Sjimmies ben ik al creatief geweest, had nog meer willen doen. Maar de plannen zijn gewijzigd dus heb alles uit mijn handen laten vallen en snel opgeruimd en gaan nu een paar uurtjes weg. Zoefff

Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 20 juli 2012

Dag 218 - De elfenwereld een beetje mooier kleuren

Ik ben net terug uit het bos, the natural habitat van de elfen en opeens kreeg ik de ingeving al wandelend door het bos om wat dingen mee te nemen die op mijn pad kwamen.

Op de heenweg had ik al op de stoep een leeg ei zien liggen en hoopte van harte dat het nog heel zou zijn als ik weer terug uit het bos was (gelukkig was dat zo, anders had ik geen foto kunnen maken ;)).

Maar okay terug in het bos...het was en ís aan het regenen en met een open mind verder gewandeld. Deze keer een kleinere ronde vanwege de regen en de modder én omdat ik mijn energie nog nodig heb om wat werk in huis te doen, heb gisteren twee wasmachines gedraaid veelal met was voor mijn 19 jarige dochter die maandag op vakantie gaat en nu een aantal dagen bij haar vriend is. Vandaag wil ik haar spullen gaan strijken, ik doe al jaren de strijk niet meer voor haar en wil het deze keer wel doen, gewoon een lieve geste zodat ze straks als ze een paar uurtjes thuis is. Gestreken was in haar koffer kan inpakken.

Maar ik merk dat ik ben afgedwaald hihi, ja Noofs mij gebeurd dat ook regelmatig hoor, dat komt als je veel te vertellen hebt ;). Ik kreeg dus het gevoel dat ik een bepaalde weg moest inslaan en terug op huis moest gaan en waarempel daar lag een of ander metalen rond ding (volgens mij iets van een brommer), leek me wel grappig en wat verderop lag een bierdopje...die gaat ook mee...wat kleur erbij en thuis ligt er nog eentje van een ander uitstapje en ik heb meteen twee vliegen in één klap. Ik maak het bos schoner en ik maak mijn elfentuin ook mooier.

Oops dochter komt thuis, dacht dat die pas vanavond kwam, tsja nog geen strijk gedaan hihi.
Nou ja dan maar effe heel snel verder, bloemetjes heb ik ook nog geplukt...heb ik in een glaasje gedaan waar het voetje van stuk was en tada ik heb het allemaal een beetje fleuriger gemaakt zodat de elfjes zich nog meer thuis voelen in de elfentuin. Met ei! In dat brommerding ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 19 juli 2012

Dag 217 vervolg - Toch nog een stempel gemaakt

Het uitje van vanavond gaat toch niet door en heb dus toch nog iets gemaakt.
We blijven lekker thuis en gaan dadelijk de laatste delen van 'Once upon a time' kijken.
Manlief had voorgesteld om vanavond naar de film te gaan, maar de meeste leuke films draaien pas vanaf 21.30/21.45uur (behalve Magic Mike die draait wel eerder). Ik heb nog even naar andere bioscopen in de omgeving gekeken en Sittard slaat alles met om 22.30uur voorstellingen, ik vind dit toch echt geen normale tijden meer!

Op mijn blog An Angel Each Day (www.anangeleachday.blogspot.nl) heb ik vandaag het engeltje gedeeld dat achterop de postcrossingkaart was getekend.
En ik kreeg nu toch de behoefte om er een stempel van te maken. Had dit ook aan Eileen geschreven dat ik dat misschien zou gaan doen. Maar het is best lastig hoor om van zo'n gedetaileerde tekening een stempel te maken, dus heb al gutsend toch wat dingen anders gemaakt. Misschien als je al lang stempels maakt dan is dit goed te doen, maar voor een beginneling als mij zijn die vingertjes niet te doen. Heb ook bij één oogje wat teveel weg gegutst, maar och je ziet toch dat het een engeltje is en daar gaat het om!


Warme creatieve groetjes van Susan

Dag 217 - Een flop in een flop

Vandaag ben ik druk bezig geweest met allerlei andere dingen en niet echt de tijd gehad om creatief bezig te zijn.

Ik heb wel een envelop gemaakt en nog een envelop voor om de envelop ;). Binnenkort kan ik meer laten zien, maar nu dus een klein gedeelte van de floppen (enveloppen).


Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 18 juli 2012

Dag 216 - Creatief met Stripboeken (Recycle portemonnee + Enveloppen) én Leuke Post :)

Vandaag ben ik al vroeg creatief bezig, eigenlijk al de hele ochtend tot 13 uur...dus toch al heel wat uurtjes bezig.

Maar dan heb je wel resultaat! 22 enveloppen gemaakt van een van de stripboeken die ik zondag op de Mini clubdag gekocht heb. Nee de strip met de Mini Cooper erin heb ik niet gebruikt...en nog eentje niet, daar heb ik nog plannen mee voor in de toekomst.

Maar vanmorgen zag ik dus de reactie van Lot op mijn blogpost van zondag en ben ik even op haar blog op bezoek geweest, want ik wist dat ze bezig was met nog een markt om de spullen te verkopen van de actie 'Maak het voor Maud' en yess ze had goed nieuws. Ze heeft een kraam van 2 meter gesponserd gekregen op de Hip en Handgemaakt markt in Zwolle op 8 september. Dus als je enigzins in de buurt woont of zin en tijd hebt voor een dagje uit, komt en gaat het zien in Zwolle !
Op deze link (http://doorlotjesrozebril.blogspot.nl/2012/07/hip-en-handgemaakt.html?m=1) van Lot haar blog staat ook de link naar de markt en nog wat info over de actie 'Maak het voor Maud'.

Ik kreeg meteen zin om nog wat te maken voor jongens (dat zijn toch vaak ondergesneeuwde schepseltjes in blogland, met onze passie voor roze, rood met witte stippen, rokjes, bloemetjes en ga maar zo door ;)), dus heb een van de stripboeken zorgvuldig uit elkaar gehaald en enveloppen gemaakt die jongens aanspreken, of papa's of hippe mama's. Met mieren, auto's, spannende strips...

En opeens had ik nog zoiets van 'hey zou ik niet zo'n recycle portemonnee kunnen maken mét een stripverhaal?!', ik heb eens een rol transparante zelfklevende kaftfolie gekocht omdat ik ergens had gelezen dat je daar ook stof mee kon beplakken, om het tafelzeil effect te krijgen. Nu weet ik eigenlijk nog steeds niet of het wel het juiste materiaal daarvoor is. Maar nu dus gebruikt om een strip te plastificeren en er een nieuwe recycle portemonnee van te maken en het is gelukt...Yess ik kan het, mijn zelfvertrouwen in mijn creativiteit begint steeds meer te groeien.

Vroeger dacht ik dat ik niet creatief was en het is een jarenlang proces geweest om mezelf op te peppen en om mijn kritieke zelf opzij te zetten. Het is nog steeds een proces, vandaar ook dit 365 dagen creatief project, maar ik voel me steeds beter in mijn vel op creatief gebied en durf meer en wie weet wat er dit jaar nog allemaal volgt!

Tussendoor kreeg ik post, ik zit buiten op ons terras met radio Veronica aan (heb zelden de radio aan, maar las een tekst op mijn 365 dagen kalender van Flow Magazine en heb meteen de koe bij de horend gevat ;)) en hoorde de brievenbus en wat zware dingen naar binnen vallen. Oh yess de flow vakantieboeken uit 2011 die ik via Marktplaats gekocht heb (eentje voor mij en eentje voor Pat), realiseer me net dat ik de enveloppen nog niet eens heb opengemaakt hihi, maar dat komt ook dat ik nog andere post verwachtte en die was ook aangekomen, van Els van het blog 'Dingen die fijn zijn' dat ik pas volg ( http://dingendiefijnzijn.blogspot.nl/?m=1). Dus in het midden een foto van de leuke post! Er zit een zelfgemaakt bloemetje bij met de draadjes er nog aan en ik kreeg meteen het plan om dit bloemetje om een boom te binden en de wereld een beetje mooier te maken, maar eerst zelf ook aan de slag, breien en haken is nog niet aan mij besteed, vingerhaken kan ik wel hihi whaha, maar heb van de week op onze zolder cq schatkamer een punnik paddestoel gevonden, dus ga daar mee aan de slag, mmm hoe moest dat alweer?? Hihi...och ja lang leve het internet óf zelfvertrouwen om het gewoon te doen of het nog begint te dagen en dat resultaat gaan jullie zekers zien.

Ben me nog aan het bedenken om op de fiets (mijn oudje, de electrische is in reparatie) te springen en naar Landgraaf te fietsen (dan hoef ik geen berg op) en naar de zeeman voor klittenband om de recycle portemonnee af te maken en een bezoekje aan een leuk winkeltje voor leuk retrospul, maar denk dat ik lekker op het terras de buffetkast ga schoonmaken ziet dat stuk van het terras ook weer leuk uit! Én hou ik mijn centjes in mijn beurs ;).

Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 17 juli 2012

Dag 215 - Vandaag maakte ik een Elfen Tuin

Vandaag was ik bij Merula op bezoek en zag daar een leuke foto van Merula's Elfentuin ( http://merula2000.blogspot.nl/2012/07/deze-week-zag-ik-numero-48.html?m=1 ) en was meteen geïnspireerd tot het maken van een eigen elfentuin.

Ik heb ook nog een vrij lege cementbak (er staat een boompje in te groeien), maar viel me later in dat ernaast een houten ton staat die helemaal leeg is (wel wat bollen, maar daar was niet veel van uitgekomen in het voorjaar).
Dus heb ik eerst alle bollen uit de houten ton gehaald, die plant ik wel in een andere bak of in die cementbak en daarna heb ik mos uit twee andere potten gehaald, ene met wat vetplantjes en ook de lelietjes van dalen uit een bak gehaald zodat ze in deze ton zich ook beter kunnen vermeerderen.

Daarna is het versieren begonnen, een paadje gemaakt van steentjes uit het bos, die ik regelmatig opraap en wat klein grind (er lag nog ergens een zakje), wat party prikkertjes om de weg aan te geven en de boel op te fleuren.

Een baby buster (chembuster) die ik allang heb staan en niet zo mooi was geworden staat goede energie te verspreiden :) daaromheen wat edelstenen en glimmende knikkers. Ik heb ook nog madeliefjes geplant die tussen de tegels stond te groeien en daar niet thuis hoorde. Maar nu dus perfect op zijn plekje.
Op onze schatkamer/zolder kwam ik nog wat kleurige boomstammen tegen en kleurige schelpen en een slak met huisje ;) en heb je al gezien dat er al een elfje woont? Alleen is ze nog wat schuw en zit ze nog verstopt in het bos ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 16 juli 2012

Dag 214 - Blogland - Vriendenland - Inspiratieland - Swapland

Vandaag wil ik het eens hebben over blogland, want ik moet toch zeggen dat ik superblij ben dat dit op mijn pad gekomen is.
Zoveel inspiratie die je hier op doet, maar ook zulke lieve mensen die je hier ontmoet en als ik er eens even verder over denk is blogland precies zoals de wereld hoort te zijn.

Je maakt iets dat jou inspireert, je deelt iets dat jou inspireert, een tekst, een foto, je verhaal of een recept en anderen worden hier op hun manier door geïnspireerd en geven het weer door.

Vanmorgen zag ik mooie swaps, las mooie verhalen en kreeg weer nieuwe inspiratie. Ik kreeg zin om te gaan swappen (eigenlijk al veel eerder, maar gisteren mijn eerste post gewoon met wat leuke hebbedingetjes voor in je letterbak of verzameling). En dat swappen/ruilen is toch waar het in dit leven allemaal om hoort te draaien. Ik heb iets waar ik niets meer mee kan en ik geef het aan jou en in ruil daarvoor krijg ik iets waar ik happy van wordt. En natuurlijk nog wel meer om het feit dat ik iets maak voor jou dat ik goed kan en jij maakt weer wat voor mij.

Zo swap ik al een tijdje op een hele bijzondere manier met MiM. We verrassen elkaar met lieve kleinkgheden en het hoeft niet altijd gelijk op te gaan. Het gaat om de intentie.
Binnenkort gaat er ook iets op mijn deurmat vallen van Els, zo'n lieverd die ik pas in blogland ben tegengekomen.
En een swap met Kathy zit er ook wel aan te komen, ze gaf al bij mijn engelenblog aan dat ze vaker aan mij denkt bij het zien van engeltjes en alleen daar word ik al blij van :).

Eergisteren dus op de zolder bezig en kijk bij dat kitsch lijstje moest ik meteen aan Sil denken. Het lag en ligt weer terug in de doos met mijn schatten uit mijn oude slaapkamer en gaat vast en zeker een mooi plekje vinden als we ons nieuwe huis in onze schoot geworpen krijgen ;). En die kikkers, ja Noofs ik kan er niks aan doen, maar ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht al denkende aan jou. Ook kwam ik nog een oude creatie, een gepimpte spiegel, tegen uit mijn dochters oude slaapkamer (heb nog een paar blanco ergens liggen ;)) én eentje van mijn inmiddels overleden tante die een reeks van deze schilderijtjes had gemaakt, die zeer zeker ook nog eens een plaatsje gaan vinden.

De collage met de stripboeken zijn aanwinsten van gisteren op de Mini clubdag. Dutch Apple deelde ooit een mega lijst met een stripverhaal in en oh wat zou dat gaaf zijn een Mini Cooper stripverhaal in een lijst, dus ik kocht wat stripboeken, ze kwamen zomaar op mijn pad. Dankjewel Dutch Apple voor de inspiratie.

Ik kijk sinds ik in blogland verkeer op een hele andere manier naar spullen in huis, ga zeker ook eens door mijn kledingkasten snuffelen op zoek naar kleding om te recykleren en dat allemaal dankzij jullie!!
Dankjewel voor jullie vriendschap, dankjewel voor de inspiratie, dankjewel voor de motivatie. Jullie zijn lieverds and so am I :D. Ik kan het!!


Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 15 juli 2012

Dag 213 - Attic finds - Letterbak cuties - Swappen?

Hoi Lieverds,

Ik ben gisteren niet echt creatief geweest, maar heb op zolder wat opgeruimd, nou ja zeg maar liever herstructureerd ;).

Máár ik kwam een doos tegen met allemaal leuk klein spul en bij sommige vondsten die ik op zolder deed moest ik echt aan een paar van jullie denken.
De foto's daarvan zal ik morgen laten zien, ik kwam namelijk een überkitchig schilderij tegen dat ik bewaard heb van/voor mijn oude slaapkamer en dat deed me aan Sil denken.
En in de doos waar dit letterbak spul uit komt kwam ik ook een paar kikkers tegen en moest gelijk aan het verhaal van Noofs denken.

Maar okay de attick finds/zolder vondsten die ik hier laat zien zijn wellicht wat voor mensen met een letterbak óf misschien iets waar je creatief mee aan de slag kunt.
Zie je hier nu iets waar jij blij van wordt, meld dit dan. Bij meerdere reacties voor hetzelfde beslis ik met wie ik ga swappen.

Ik heb zelf wat van hetzelfde spul bij elkaar gezet, retro spul - alles met wieltjes - houten spulletjes (ook wat retro spul) - wat gekke monsters (?).


Warme creatieve groetjes van Susan die nu onderweg is richting een Mini Meeting in Muiden, we zijn er al lang niet meer geweest en gaan nu eigenlijk speciaal om onze Engelse vriend Neil te zien en te knuffelen ;) die in 'Euroland' is.

zaterdag 14 juli 2012

Dag 212 - Bekleed Engelen Notitieboek

Zo ik kan eindelijk het bekleed Engelen Notitieboek met jullie delen.
MiM is gisteren weer thuis gekomen van een paar daagjes Maastricht en mijn verjaardagskado voor haar had ze nog niet gezien, dus nu kan ik wat meer laten zien als alleen een sneakpeak ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 13 juli 2012

Dag 211 - Workshop stempels maken creaties en nog eentje!

Zo diegenen die ook mijn andere blog volgen www.anangeleachday.blogspot.nl hebben al kunnen zien wat ik gisteren heb gemaakt op de workshop van MiM.
Ik was gisteren helemaal vergeten mijn blogpost te doen aldaar, dus heb ik die vanmorgen gepost.

Zoals jullie in het midden van de collage kunnen zien heb ik twee stempels gemaakt, een engeltje (ja hoe kan het ook anders ;)), het is een Dick Bruna engeltje én mijn naam zoals ik hem altijd schrijf. Verder hebben we natuurlijk gezellig gekletst, de twee en een half uur vloog voorbij, want het was alweer veel te snel tijd om met de trein terug naar huis te gaan. Nog even snel een foto van ons tweetjes, gemaakt door de allerbeste vriendin van de gehele wereld van MiM ;) die haar huis had opengesteld.

Je ziet ook foto's van de bloemetjes die ik had meegenomen,
eentje voor de gastvrouw en eentje voor de workshopleidster. Het zijn edelsteencreaties die ik al een paar jaar geleden heb gemaakt.

En onderaan in de collage zie je mijn creatie van vandaag. Ook een engeltje, nou ja een gedeelte ervan ;). Je ziet ernaast mijn inspiratie.

En helemaal rechts zie je het paar plateaulaarzen dat ik vandaag heb ontvangen (gekocht op Marktplaats). Het pakket is best lang onderweg geweest, op maandag verstuurd, op dinsdag weer bezorgd bij de afzender...hoe krijgen ze het klaar!! En tsja vanaf toen is hij dus onderweg geweest en vandaag mocht ik het eindelijk in ontvangst nemen. Prachtig verpakt en ook nog een leuk bijpassend kaartje erbij...je kunt zo meteen inschatten hoe hoog ze zijn en geloof me ze zijn hoog!! Dat heb ik vandaag vrijdag de 13de meteen mogen ervaren, ik had me bedacht om er een paar uurtjes in huis mee rond te lopen om er aan te wennen, maar tsja als je dan zo'n 14cm groter bent dan kan het goed misgaan als je je even bukt om het papier uit de doos van de grond te rapen. Kabenggg daar ging ik op mijn knieën en ja dus een veel grotere en diepere val als anders (en dat is heel lang geleden) bijna gewoon plat vooruit, gelukkig lag er een groot zitkussen op de grond oefff.
Dusss dat wordt flink oefenen met kniekappen aan hihi. Jullie snappen wellicht waar ik die voor nodig heb...voor mijn Elf Fantasy Fair jurk. Zo sleept hij niet over de grond en loop ik me niet suf op hoge hakken. Nu wel nog veel oefenen, want met die mega jurk is het weer een heel ander verhaal.

Ik wens jullie een fijne avond!


Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 12 juli 2012

Dag 210 - Creatief met MiM (Yess Jippie) Workshop Stempels maken

Yess Jippie ik ga vanavond mijn lieve blogvriendinnetje MiM ontmoeten :D.

Vanavond geeft MiM in Maastricht (bij haar Allerbeste Vriendin van de Gehele Wereld thuis ;)) een workshop stempels maken om 20.00uur, duur zo'n 2 tot 2,5 uur én ik ben erbij!!

Ik vind het wel reuze spannend en toen ik haar app berichtje vanmorgen las, had ik meteen zoiets jaaa leuk, maar ook meteen de zenuwen, want de twijfelaar in mij denkt dan 'ik kan niet tekenen' etc etc. Maar ik heb mezelf streng toegesproken en gezegd dat ik gewoon MOET gaan. Eindelijk kan ik haar dan ontmoeten en dan moet ik niet mijn keutel (excuse me for my words ;)) gaan terugtrekken.

Ik heb vanmorgen namelijk bij haar op een facebook berichtje gereageerd, ze heeft gisteren ook een workshop gehouden. En mijn reactie was dat ik het leuk vond dat ze haar eerste workshop in Maastricht heeft gehouden, maar dat ik een beetje jaloers ben, zo kortbij en de tafel was vol ;).

Nu is die van vanavond een spontane actie (wie weet wel door mijn bericht) én is er dus wel plek voor mij. Dus ik ga vanavond creatief met MiM zijn. Yess wie weet start mijn stempels maken verslaving nu ook.


Warme creatieve groetjes van Susan
ps. Foto is van MiM haar facebook geplukt, bij haar oproepje dat ze vanavond een workshop houdt...dus wie weet pas jij ook nog wel aan de tafel!

woensdag 11 juli 2012

Dag 209 - Recycle Portemonnee Hello Kitty - Mini Moke - Disney Fairies

Zo vandaag nog een paar recycle portemonnees gemaakt en ook meteen gepimpt.

De groene recycle portemonnee is versierd met Mini Moke stickers en verkeersborden.

De oranje recycle portemonnee heb ik versierd met Disney fairies stickers.

En de roze recycle portemonnee die ik gisteren gemaakt heb, heb ik versierd met Hello Kitty stickers.

Ik vind ze wel heel leuk geworden en ik moet zeggen dat het best verslavend is om te doen, zo makkelijk en snel resultaat.
Ik geloof dat er dadelijk niet meer veel drinkpakken over blijven van de verzamelde pakken voor Nicole van de Nostalgische Nonnevot ;).

Als jullie er wellicht ook mee aan de slag gaan zou ik het leuk vinden om dat te horen. Jullie hebben wellicht nog leukere drinkpakken in de ijskast staan.


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 10 juli 2012

Dag 208 - Recycle Portemonnee

Vandaag heb ik een recycle portemonnee gemaakt.
Rond koninginnedag, nou ja ruim ervoor, had Nicole van het blog De Nostalgische Nonnevot (http://denostalgischenonnevot.blogspot.nl) gevraagd of er mensen uit de buurt konden meehelpen met het verzamelen van drink/melkpakken. Ze had ze nodig voor een recycle workshop met kids.

Nu hou ik die altijd al gescheiden maar dan wel niet gewassen en boven en onderkant eraf zoals zij ze nodig had en ik had net een hele zak vol meegegeven aan mijn moeder in Maastricht die daar wel een aparte container hebben voor tetrapakken. En toen het bijna zover was had ik er pas een stuk of 10-15 verzameld op die manier en lag ik effe niet op route voor haar, dus ben ik doorgegaan met sparen.

Nu ben ik inmiddels al een tijdje aan het verzamelen (niet dat hier zoveel van die pakken gebruikt worden) en was me aan het bedenken dat ik natuurlijk ook eens wat zelf zou kunnen maken van zo'n drinkpak.

Gisterenavond eens op Youtube gaan zoeken en een instructie filmpje gevonden en zie hier het resultaat!

Het dienblad dat ook in de collage staat heb ik net gevonden bij de papier/glas/kledingcontainers met wat kleren die ik ga recykleren :).
Ik was effe aan naar de brievenbus gelopen om JoJo's pakje te versturen toen ik dus twee grote vuilniszakken met kleren naast de kledingcontainer zag liggen. Sommige lagen al op de grond, ik effe gespiekt of de container dan vol was, wat niet het geval was en tsja toen kon ik het toch niet laten om bovenaan effe oppervlakkig te spieken. Ik zag namelijk al aan de kleren die eruit lagen dat het leuke kinderkleding was, dus heb een paar kledingstukken meegenomen :) en de rest netjes in de container gedaan. Ik heb me echt moeten inhouden om niet verder te neuzen hihi.
En dit dienblad stond wat verderop naast de vuilnisbak, er is niets aan alleen een beetje vies.


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 9 juli 2012

Dag 207 - Verstelwerk, uithaalwerk én nog geen vervolg op de sneakpeak

Vandaag heb ik wat verstelwerk gedaan aan wat zomerkleding die dus al enige jaren op me liggen te wachten. Ik ben net ook klaar met het uithalen van de band van die witte zomer petticoat rok. Ik heb hem enige tijd geleden gekocht in de kringloop en wist toen al dat hij me te klein was, máár als ik de band eraf zou halen zou ik hem wellicht wel kunnen passen.

Vandaag dus gewoon de schaar erin gezet :), maar ik moest uiteindelijk de band helemaal los tornen zodat ik die kan gebruiken om elastiek in te zetten. Het had wellicht ook handiger gekund, maar tsja ik heb daar niet zo veel ervaring mee dus ga het zo proberen. Het ziet er toch naar uit dat ik er een t-shirt overheen draag zodat je de bovenste rand niet gaat zien.
Ik hoop er morgen aan verder te gaan en hem af te maken en hopelijk is hij dan naar wens en heb ik een zomer petticoat erbij.

Ook had ik graag de rest van de sneakpeak van afgelopen vrijdag willen laten zien, maar PostNL heeft niet hard genoeg zijn best gedaan om mijn kadootje aan MiM, die vandaag jarig is, op tijd te bezorgen (vrijdag verstuurd). Nu kan het best zo zijn dat het vandaag bezorgd is, maar MiM is inmiddels naar het zuiden des lands (ja vlakbij ook nog ;)) afgereisd. Dus we moeten allemaal nog wat geduld hebben.

De bos bloemen heb ik vanmorgen 'geplukt'...nou ja mét de snoeischaar, na mijn wandeling naar het bos.

Verder ga ik nu nog met kralen aan de slag, maar ook dat zal ik pas op een later tijdstip kunnen laten zien, want dat is bestemd voor JoJo, de eigenlijke winnares van mijn allereerste Give Away, die ik destijds niet te pakken kreeg en na twee weken wachten een andere winnaar heb getrokken. Ze mailde me onlangs met een hele goede reden waarom het destijds niet is gelukt, dus ga ik voor haar alsnog wat maken.


Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 8 juli 2012

Dag 206 - Miss Piggy kaart 'my newest best friends'

Dag lieverds

Vandaag hebben we een heerlijk lui dagje en omdat Hanneke van Ateljee de Kraal heeft laten weten dat ze de door haar gewonnnen Give Away ketting heeft ontvangen, kan ik nu ook mijn creatie laten zien.

Ik heb eindelijk de Miss Piggy kaarten kunnen bestellen en vind die zo leuk en echt een bijpassende kaart bij zo'n roze Give Away. Dus heb hem aangepast, ipv idrukker...blogspot ;).

Want hier ontstaan nieuwe vriendschappen, het is een heerlijk medium en ik ben blij dat ik jullie ben tegengekomen.
Dus lieverds in feite is deze kaart voor jullie allemaal!


Warme groetjes en dikke knuffels van Susan die zo bezoek krijgt (wij dan ;)) van goede vrienden

zaterdag 7 juli 2012

Give Away's in Blogland én niet gewonnen, toch een gezelligheidje

Vandaag wil ik drie Give Aways met jullie delen.
Maar allereerst iets gezelligs (zoals Vlijtige Lies, Arjo het noemt) wat ik net heb ontvangen bij de post. Vlijtige Lies had onlangs een Give Away. Ik was niet één van de twee winnaars, máár ze had voor alle mededingers nog een gezelligheidje. Kijk maar in de collage wat mijn gezelligheidje is. Een biggetjes strijkapplicatie! Ik ben er super blij mee, so cute!! Dankjewel Arjo!


En dan nu de Give Away's;

Eentje loopt dit weekend af maar ben ik helemaal vergeten te delen. Hij loopt tot zondag 8 juli 2012.
Dat is de Give Away bij Nostalgische Nonnevot;
http://denostalgischenonnevot.blogspot.nl/2012/06/dutch-art-german-treasures.html
Je kunt dit Hollands tegeltje winnen ;).

Dan heeft Kathy van 'van Mij, voor Jou' ook nog een leuke kleurige Retro Give Away die loopt tot 27 juli 2012;
http://emm-sofie.blogspot.nl/2012/07/give-away.html

Hanneke van Ateljee de Kraal, die onlangs bij mij de Give Away heeft gewonnen, een Trendy Give Away en geeft één van deze zelfmaakpakketjes voor een leren armband weg (je mag kiezen welke). Hij loopt tot 26 juli 2012;
http://ateljee-dekraal.blogspot.nl/2012/07/100-berichtjes-100-volgers.html

Er lopen nog enkele andere Give Aways waar ik al eerder een blogpost over heb gedaan, kijk maar eens even terug!


Warme creatieve groetjes van Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...