zaterdag 25 augustus 2012

Dag 254 - Creatief voor de Elf Fantasy Fair

Zo vandaag ben ik creatief geweest voor de Elf Fantasy Fair.
Ik hád een roze jurk, vorig jaar gekregen van een vriendin met een hele verzameling kleren en ze zei al meteen 'wellicht is die jurk wat voor de elf fantasy fair'.
Ik vond hem wel mooi, maar hou liever van een dieper decolleté en was er nog niet mee aan de slag gegaan én ja de kleur, ik hou wel van roze, maar ben meer van de felle kleurtjes dus was al aan het denken om de jurk ter zijner tijd met andere stof te pimpen.
Maar okay vandaag heb ik de jurk dus paars geverfd (windsor purple van dylon).

Ik heb geen grote pan voor op het vuur en het was te weinig voor in de wasmachine, eerst nog aan een grote plastic bak gedacht en het in de tuin te doen, maar waar liet ik dan de paarse verf nadat het klaar was ? Ik had geen zin in een paars terras ;). En uiteindelijk besloten om het gewoon in de wasbak van het aanrecht te doen, maar ja ik wilde natuurlijk niet een paars aanrecht eraan over houden dus eerst alles afgeplakt, nadat ik de jurk eerst nog op de hand had gewassen.

Alles is goed gegaan, alléén de jurk is paars geworden, mijn handen niet (ik had wegwerp handschoenen aan), mijn kleding niet (die is al paars maar heb eroverheen een, nou ja eigenlijk twee schorten aangedaan, eentje die ik zelf heb gemaakt op naailes toen ik een jaar of 18 of zo was en eentje die ik voor €1 gekocht heb bij de Leenbakker) en natuurlijk ook het aanrecht en de vloer niet ;).

De kleur is ook best mooi, had van mij donkerder gemogen, maar is niet meer zo zoet en eventueel goed te combineren met een zwarte cape die ik heb met paarse voering.
En nu denken jullie dat dat mijn outfit wordt, maar nee hoor hihi, dit is misschien voor een vriendin die ook met ons meegaat en die midden in de verhuizing zit en geen outfit heeft. Ze vond de roze jurk ook niet echt háár, maar wie weet als combinatie met de cape enzo dat het wel een mooie passende outfit voor haar is. We shall see.
En ik heb hem natuurlijk ook gewoon geverfd omdat ik hem eens zou kunnen aandoen, dan wel met aangepast decolleté ;).

Oh ja girls ik ga dit jaar dus niet in de outfit van Haarzuilens ( http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/04/dag-128-elf-fantasy-fair-haarzuilens.html ) vanwege mijn omzwik problemen ga ik deze Elf Fantasy Fair niet op hakken lopen en al helemaal niet op die mega plateauzolen, want tsja die heb ik dus echt wel nodig voor bij mijn bordeaurode jurk.
Ik hoef gelukkig niet veel voor mijn outfit te doen, wellicht wel een cape maken. Maar jullie zullen mijn outfit pas zien als de Elf Fantasy Fair is en eerder als dat deel ik hem niet :) Wellicht wel weer een sneakpeak zoals in april ;).

Nog iets...lieverds ik heb geen last meer van mijn voet hoor en eigenlijk ook niet gehad, alleen ter plekke in het bos en de eerste dagen dat ik gewoon heel moe was en door een bepaalde beweging dus wel effe pijn voelde, maar meer ook niet. Dankjewel voor al jullie lieve beterschapswensen :).
De huisarts raadde aan om stevige wandelschoenen te dragen, maar ik ben veel thuis en ga echt niet de hele dag binnenshuis in wandelschoenen lopen. Later bedacht ik me ook dat ik ook in het bos ben omgezwikt mét wandelschoenen aan, dus dat kan toch gebeuren ;) hihi...bij mensen die flink omgezwikt zijn zal dat anders zijn en absoluut belangrijk dan om stevige schoenen te dragen.
Het was ook belangrijk dat ik niet anders ging lopen, maar dat deed ik toch al niet.

Oh ja op de foto met schort zie je mijn nieuwe roze sandaaltjes, ben er helemaal happy mee, lekker in de uitverkoop met 70% korting :D.

Ik wens jullie nog een heel fijn weekend!
Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

  1. Wat een schattig schortje die je ooit zelf hebt gemaakt.En jij met je engeltjes ;-) maar dat van die swap is goed, hoor!! Ik meld mij tegen die tijd wel,fijn weekend gr.Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ik en engeltjes...vind dat engeltje zo leuk van die kerstgroep. Ik hoor het wel tzt.
      Ja is echt een retro schort hihi, want als ik me goed herinner kwam die stof weer van op zolder bij mijn ouders destijds...
      Mijn dochter draagt hem wel eens, ik heb nog een leeuwen schort en dat ene schortje bij Leenbakker kon ik echt niet laten liggen, die draag ik ook wel eens. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  2. Oh yeah oh yeah ik had vandaag een super tof pakje in de bus!!!!
    Fay heeft het glitter wrijf pakketje al in beslag genomen :)
    Gaan het morgen uit proberen.
    En de kaart vind ik ook super!!
    En het oranje spiegeltje + is echt te gek!!
    Super bedankt x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Bieneke dan was PostNL weer eens ouderwets snel, leuk!
      Ben benieuwd naar de creaties, leuk toch! En ja zo'n oranje plastic retro setje is dan helemaal jouw stijl hè?! Geniet ervan!! Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  3. Wat een lief schortje, die met die bloemen er op :) Vind de jurk zelf in het paars ook beter dan in het roze :-) Erg benieuwd naar je outfit! Had even de link bekeken in je bericht en je maakt er wel werk van zeg! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk is dat schortje hè, aan de binnenkant is het lichtroze met witte stippen ook al zo cute ;). Ja de jurk ziet er echt veel beter uit in het paars, dat was een goede beslissing van me. Ik had dat potje verf al jaren liggen, ooit gekocht om een roze tweedehands rok te verven, maar dit was een beter doel hihi.
      Ja iedere keer weer een beetje meer, beetje anders...keken gisteren nog eens door de foto's van de Elf Fantasy Fair en oh kreeg weer een verzameling inspiratie! Wie weet ga ik mezelf overtreffen dit jaar met allerlei leuke extra's, we shall see. Heb vandaag nog een hoepelrok gekocht om een zwarte hoepelrok van te gaan maken...
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  4. Wauw! Mooi geworden! En die schort met bloemetjes is echt geweldig! Misschien wordt je nu toch nog eens een echte huisvrouw :P Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit! Die roze schoenen zijn ook te gek!!!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...