365 dagen ?

Het 365 dagen creatief project heb ik inmiddels in december 2012 afgerond.
Beneden staat de uitleg die ik schreef nadat ik al 55 dagen creatief was ;).

Ik heb het 365 dagen creatief project met veel plezier gedaan. Op een gegeven moment was het ook geen moeten meer en was het meer de vraag 'wat maken we vandaag ?'.

Maar door de tijd heen kreeg ik meer volgers en ben ik zelf meerdere blogs gaan volgen en ben ik enorm geïnspireerd geraakt door al het moois wat op blogspot aan me voorbij komt.

Ik ben steeds meer gaan ontdekken dat ik het leuk vind om met papier bezig te zijn, maar ook recykleren is iets waar op dit moment (oktober 2013) mijn aandacht naar toe gaat en wat een leuke uitdaging is om van oude kleren iets nieuws te maken.
Sieraden ben ik door de tijd heen blijven maken, alsook wat edelstenen creaties.
SoulCollages, Engeltjes maken van papier, zelf enveloppen maken, punikken (nee haken en breien is gewoon niet mijn afdeling). Ik heb geleerd zelf stempels te maken...

Ik merk dat ik nu hardop durf te zeggen, Ja ik ben creatief!
Kijk maar eens bij About me/Contact dat ik dat vroeger nooit heb gedacht dat ik dat ooit nog zeggen zou.

Warme creatieve groetjes van Susan dd 10-10-2013

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hier een beetje meer uitleg waarom dit 365 dagen creatief project en hoe ik er toe gekomen ben.
Here you can find a little bit more explanation why I started this 365 days project en how I got into it.


Ik heb mezelf als doel gesteld om 365 dagen lang op allerlei manieren creatief te zijn, dingen te doen/maken die ik al in geen jaren meer gedaan heb, maar zeer zeker ook dingen maken die ik nog nooit gemaakt heb, altijd heb willen maken of nooit aangedurfd heb.

So now I challenged myself to be creative for 365 days in all kinds of different ways, make/create things I haven't been doing for years, but also things I never had the guts to try out or always wanted to make.Hoe kom ik op het idee om een 365 dagen project te doen ? In mijn allereerste bericht heb ik al een beetje uitgelegd hoe het er toe gekomen is.
Flow Magazine had van de zomer een leuk artikel in hun blad (nummer 5-2011) gepubliceerd over 365 dagen projecten.
Ik ben er zo door geïnspireerd geraakt dat ik dan ook meteen begonnen ben. Okay ik heb het artikel pas op 15 december 2011 gelezen, maar ben meteen aan de slag gegaan.

How did I get this idea to do a 365 days project ? In my very first message I told a little bit how I got into this.
Flow Magazine had a great article in their summertime magazine (number 5-2011) about 365 days projects.
I've got so inspired that I started right away. Okay I've read the article on the 15th of December 2011, but since then I'm creative every day (finished the project in December 2012).


Uitdaging ?! Voor mij is het een hele uitdaging om iedere dag iets te doen en ik ben er trots op dat ik het nu al 55 dagen doe, het is echt een hele overwinning voor me om iets wat ik me ten doel heb gesteld om dat vol te houden.
Okay ik moet toegeven dat het regelmatig gebeurt dat ik tegen het einde van de dag denk 'oeps ik moet nog wat maken', maar ik doe het dan toch maar!
Het is ook een uitdaging om niet zo streng voor mezelf te zijn en mezelf ook toestaan om iets heel makkelijks te doen, een plaatje inkleuren of een foto maken.
Ik heb nog heel wat projectjes in de planning staan, dus hoop dat jullie me gaan volgen en met me meeleven, want zo is het natuurlijk nog makkelijker om vol te houden.


Challenge ?! It's a real big challenge for me to do something every day and I'm proud of it that I'm allready doing this for 55 days, it's a real victory for me to persevere in a goal I've set myself.
Okay I have to admit that it happens on a regular basis that at the end of the day I'm thinking 'oops I still have to make something', but I still do it!
It's also a challenge to not be that strict on myself and to allow myself to just make something real easy, to do a colouring picture or to make a photo.
I've still have lots of projects planned, so I hope you are going to follow me and sympathize, in that way it's easier for me to persist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...