About me&Contact

Hallo ik ben Susan, 48 jaar oud, getrouwd (voor de 2de keer ;)) en moeder van een dochter van 23.
Ik heb van jongsaf aan gedacht dat ik niet creatief was, maar heb in de tijd na mijn eerste huwelijk geleerd dat óók ik creatief kan zijn.
Creatief met geld omgaan, een gezellig huis creëeren...
In die jaren als alleenstaande moeder (inmiddels al weer heel wat jaren geleden) heb ik dan ook de stap durven te zetten en enkele cursussen gaan doen op creatief gebied om mijn zelfvertrouwen op te krikken.
Mandala's inkleuren en later tekenen, workshop dreamcatcher, intuitief tekenen/schilderen, Innerlijk kind boetseercursus.

Vóór mijn 365 dagen creatief project maakte ik ook collages, dreamboards en pimpte ik tassen.
Ook maak ik al jaren mijn eigen sieraden van edelstenen kralen en ben ik creatief met edelstenen, ik maak creaties met glasheldere giethars.

Maar sinds ik bezig ben geweest met mijn 365 dagen creatief project (gestart half december 2011 en half december 2012 afgerond), durf ik me ook op andere gebieden te oriënteren.
Tegenwoordig heb ik er plezier in om lappendekens te maken, het liefst gerecykleerd.
En durf ik ronduit en hardop te zeggen, 'ja ik ben creatief!'
Ik ben natuurlijk niet meer iedere dag creatief, tegenwoordig post ik alleen nog maar op dinsdag, maar mijn blog blijft toch 365 dagen creatief heten ;).

Inmiddels ben ik wel dagelijks actief op mijn Tante Betsy blog; 365 days of happy Tante Betsy dresses, daar deel ik mijn liefde voor de Tante Betsy jurkjes samen met de Tante Betsy girls die me volgen en waar ik ook vaker een afbeelding van deel.

Als je wat meer over mij te weten wilt komen op spiritueel gebied, want dat is een andere kant van mij ;), dan kun je kijken op mijn andere blog; An Angel Each Day.
Hier ben ik niet meer actief op, maar als je zoekt op tag/label; 'Angel Therapy' vind je een aantal interessante blogposts.

Contact; Mailtje sturen kan naar 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com

Volgen kan via Bloglovin; http://www.bloglovin.com/blogs/365-dagen-creatief-3336838

 
bijgewerkt dd 11-03-2016
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...