dinsdag 19 juli 2016

Dankbaar voor een gezellige Kitsch in de Keet

Hey lieverds vorige week wilde ik gezellig bloggen over Kitsch in de Keet bij Keetje van Lien, maar door alle stress rond mijn vader die maandag plotseling in het ziekenhuis was opgenomen had ik behoefte aan rust. 
De rust is enigszins wedergekeerd hoor, dus nu maak ik eens even tijd voor een blogpost over die gezellige zaterdag bij Lien in de tuin, in de keet ;). Ik blogde er wel hier al over. 


Ik heb net ook pas een foto gemaakt van mijn aanwinsten, ik kocht wat leuke spulletjes in de keet. Yihaa ik kon de tegel scoren die ik zo graag wilde en al bij Lien in een blogpost had gezien (foto hieronder is van Lien). 


Ik ging nog op zoek naar die heerlijk toepasselijke spreuk voor bij mijn Tante Betsy blog 'You are never fully dresses without a smile', die vond ik niet maar wel zo'n leuk meisje met haar regenlaarsjes en paraplu. Ja zo maar een echte Lien!
Ook de fles en de broche zijn door Lien zelf gemaakt, leuk!


Bij de bijna Free Library zocht ik een boek uit en nam natuurlijk een boekenlegger van Mirjam mee. 


We vierden de verjaardag van MiM, mijn allereerste blogdinnetje (we hadden tegelijkertijd een engelenblog) 


en natuurlijk nam ik toepasselijke kadootjes mee, ik pimpte nog op het allerlaatste moment een engel. 


En maakte ook nog een ketting voor bij mijn allernieuwste Tante Betsy jurk. Met rozenkwarts en tsja hoe die blauwe edelsteen nu alweer heet?? gecombineerd met knalroze kralen en een hart is het helemaal mijn stijl, een vrolijke ketting met extra power. 


Oh ja Merula was er ook, zo leuk om haar ook te ontmoeten...
Ik kocht bij haar die leuke zoen hanger...had eigenlijk nog wel een knalroze Maria hanger willen hebben...of had ze die helemaal niet hihi. Oh ja ik kocht ook nog een pilea plantje...het geld was voor een goed doel. Evenals de drie kadootjes, grabbelton presentjes, die ik kocht...ik voelde me ook jarig met die prachtig ingepakte kado's :).  
Mirjam maakte deze Tante Betsy foto van mij... Ik grabbelde dat geweldig leuke schilderijtje 'Capture Life', een heerlijke douchecrème van Therme (al lekker aan het gebruiken) en een artistieke rugzak...


Oh ja natuurlijk genoot ik ook van een stukje gebak...oh ik had nog wel veel meer gebak willen proeven...hier een foto van Mirjam (zag hem net op het blog van Lien) ik sta op de achtergrond te kwebbelen ;). 
...maar kreeg die middag een telefoontje van mijn broer dat mijn vader onwel was geworden. Hij had die week last van torenhoge suiker... Dus manlief gebeld en binnen een kwartier vertrokken, de dames zo goed en zo kwaad als ik kon goededag gezegd en naar Maastricht getogen. Uiteindelijk is hij dus 's maandags pas opgenomen...nu is het weer rustig op dat front en wordt hij beter in de gaten gehouden. 


Ik verheug me al op volgend jaar voor weer een Kitsch in de Keet! Maar voor nu dankbaar dat ik erbij mocht zijn en heerlijk heb genoten van leuke gesprekken met lieve dames. 

Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dag was het he? Jammer dat je zo abrupt weg moest.. Maar wat een fijn en vrolijk logje heb je ervan gemaakt, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk blogje en ben blij met de fotos, heb zelf geen tijd gehad om te fotograferen. Leuk dat je zo genoten hebt van de mensen en alle spulletjes! Jammer dat je eerder weg moest, maar gelukkig gaat t beter met je pa. Liefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al wat voorbij zien komen natuurlijk, maar toch geweldig leuk om al het moois en de gezelligheid nog eens te zien en te lezen.
  Het meisje met de regenlaarsjes is geweldig!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig zeg die tekst met dat meisje met regenjas!!!!
  Wat n leuk evenement. Ga ik ook maar volgen. Word hebberig😉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great post.thank you so much.Love this blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Well, well, well, look who's trying to get some freebies on Roblox? I see you're on the hunt for those elusive promo codes, huh? Don't worry, you're not alone. It seems like everyone and their grandma is trying to snag some sweet deals on the game.

  But let's be real here, roblox promo codes are like unicorns - they're rare, hard to come by, and you're never quite sure if they actually exist. I mean, have you ever seen a unicorn? Exactly.

  So, good luck on your promo code quest, my friend. May the odds be ever in your favor. And hey, even if you don't find any codes, at least you can still enjoy the game without them. After all, it's not the promo codes that make the game fun, it's the experience and the people you play with.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...