maandag 27 augustus 2012

Dag 256 - SoulCollage m.b.v. Happinez+Weleda

Vandaag komt er niet veel uit mijn handen, ik zit vandaag niet zo lekker in mijn vel. Dus naaien voor de Elf Fantasy Fair is geen optie. Och ja morgen is er weer een dag ;).

Dus lekker buiten op het terras gaan zitten en met de Happinez tijdschriften van op de rommelmarkt aan de slag. Nou ja ik heb één SoulCollage kaart gemaakt met als basis een voorpagina van een Weleda magazine. Van de week kwam ik die al scheurend tegen en had al meteen zoiets daar wil ik een SoulCollage kaart van maken.


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Zo is het maar net Gr. En morgendienst betere dag toegewenst marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marloes, vandaag voel ik me weer stukken beter. Wat een pasr lieve berichtjes en wat TLC van manlief niet al kunnen doen hè ;).
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 2. De SoulCollages die je maakt zijn echt mooi! En ehm.. bij je reactie op mijn give away kreeg ik ineens een idee. En dat idee heb ik dus gemaakt en zou ik je graag opsturen. Gewoon, omdat het kan en omdat ik denk dat je het wel leuk zult vinden. (ga natuurlijk niet zeggen hier wat het is en het heeft geen enkel effect op je deelname aan mijn give away haha) Zou je mij je adres willen mailen? Dan kan de postbode het wat makkelijker afleveren ;)

  dewereldvantantejannie@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh stuiter stuiter...ik heb je mijn adres al gemaild, ik ben heel benieuwd...stuiter stuiter hihi...gek op leuke post... Knuff!

   Verwijderen
 3. Hoi Susan, wat een mooie kaart heb je gemaakt. Ik hoop dat je je vandaag weer wat beter voelt. Om je een beetje op weg te helpen alvast wat frisse zeelucht en een warme knuffel :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Susan, wat een mooie kaart heb je gemaakt. Ik hoop dat je je vandaag weer wat beter voelt. Om je een beetje op weg te helpen alvast wat frisse zeelucht en een warme knuffel :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Nova :). Ennuh fris zeebriesje doet goed en dan ook nog een warme knuffel, die worden van harte in ontvangst genomen :D. Knuff! En na hoor voelde me vandaag weer beter!

   Verwijderen
 5. Wat een mooie collage weer! Ik ben benieuwd of je de flows ook gaat gebruiken hiervoor. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja zekers weten van wel. Ik laat het gewoon vanzelf gebeuren. Kom een mooie achtergrond tegen en dan begin ik te bladeren en te scheuren en voila een nieuwe SoulCollage kaart. Nu aan de leuke post...zoefff. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...