dinsdag 21 augustus 2012

Dag 250 - Enveloppen tijd én Creatief ingekocht

Zo vandaag even lekker de stad in geweest, ik heb bewust van winkel tot winkel gefietst zodat ik zo min mogelijk hoefde te lopen. Gelukkig kan ik gewoon lopen, maar toen ik vanavond even op een bepaalde manier mijn linkervoet bewoog deed het wel effe pijn. Ik heb toevallig donderdag toch al een afspraak staan bij de huisarts dus zal er even naar laten kijken en morgen even bellen met de assistente en aangeven, zodat ze er in ieder geval van op de hoogte zijn.

We zullen zien hoe we dat met de Elf Fantasy Fair gaan doen, want als het niet aan te raden is om op hakken te lopen of op die mega plateauzolen dan zal ik een andere outfit aan moeten doen. Het is al over een week of vier en ik wil geen risico lopen. Maar verder gaat het goed hoor lieverds.

Okay nu weer over tot de orde van de dag, ik ben vandaag eerst even naar de tweedehands kledingwinkel gefietst omdat t/m donderdag daar alle kleren voor €1 te koop zijn.
Dus mijn slag geslagen met een aantal heren hemden om notitieboeken mee te bekleden óf ?
En ook wat jeans en canvasbroeken gekocht voor hetzelfde doel óf wie weet...

Verder nog in de stad wat leuks gekocht voor de dames, Bien en Els, die de verjaardags give away gewonnen hebben. Ja ik maak het spannend hè girls?!
Achteraf bleek het vier keer zo goedkoop te zijn als op de items stond (zag ik thuis pas) anders had ik meteen groot ingeslagen ;) hihi nee ik zeg lekker niet wat het was. Je mag me mailen als je in de buurt woont of ook een prijsmepper in de buurt hebt.

Nu weer lekker op de bank aan het scheuren geweest uit magazines ;) en van een paar strips (Rooie oortjes en Willems wereld) enveloppen gemaakt. Wie weet stuur ik die wel eens naar een Postcrosser of zo óf naar mijn vader/broer óf een vriend hihi.
Nu ga ik lekker in bed liggen en tv/film kijken, morgen een productievere dag op creatief vlak hoop ik. Bedankt ook voor al jullie reacties van gisteren en vandaag, morgen maak ik weer tijd om daar op te reageren :).


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Oh de prijsmepper MIJN winkel, haha. Ben er al een hele tijd niet meer geweest, ben natuurlijk wel benieuwd wat je hebt gekocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je er nog steeds zo'n last van hebt kun je er inderdaad beter even naar laten kijken. Ga zelf ook niet zo snel naar de huisarts maar het is wel je voet he... Daar moet je nog heeeeeel lang op verder lopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, verzorg je wat he lieverd! Veel beterschap!!! En maak ons niet zo nieuwsgierig ;)
  liefs els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieverds even een snelle reactie, ik heb vandaag nog niks gedaan op creatief gebied...dus doe het erg rustig aan...
  Nou ja wel uitgeslapen omdat ik pas om half twee ging slapen...grr
  Boodschappen gedaan en meteen erna koude macaronischotel staan maken, ik met mijn tempo doe er natuurlijk veel langer over als iemand anders die bakken met energie heeft. Ik was dan ook kapot daarna, dus eens aan de pc gekropen omdat ik eindelijk de Postcrossing kaarten moest uploaden en versturen (lagen er al bijna een week).
  En verder bezig geweest met kijken naar afbeeldingen van Steve Roberts (zie www.ananageleachday.blogspot.nl waar ik vanmorgen een aantal prachtige afbeeldingen heb gedeeld van Doreen Virtue's nieuwste set 'Angel Tarot Cards').
  Ik heb namelijk een give away gewonnen bij Jenneke en zij maakt voor mij een mooie afbeelding.
  Kijk maar even op http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/08/uitslag-give-away.html
  en ik wilde laten zien wat ik mooi vond.
  alleh ik ga nog even proberen te reageren op andere reacties en dan is het tijd om te gaan eten.
  Warme groetjes en dikke knuffels (Lien heeft al een mailtje van me gehad hihi) en oh lieve Els is toch leuk om jullie nieuwsgierig te maken, had er vandaag mee aan de slag willen gaan, maar is er nog niet van gekomen en zoals ik me nu voel, doodop, gaat dat ook niet lukken. Maar vergeet jullie niet. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke overhemd-stofjes! Dat word een leuk projectje. En succes met je voetjes! Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè vind ze ook leuk en dat gaat wel lukken:).
   Pootje vertel ik morgen meer over, maar gaat goed hoor, niks ernstigs.
   Knuff!

   Verwijderen
 6. fijn he veel spulletjes voor weinig! en inderdaad pas daarna bedenken wat je er eigenlijk mee gaat doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is lekker hè alles aan 1 euro.
   Sommige zullen een aantal jaren blijven liggen en anderen ga ik wellicht wel snel mee aan de slag, weer eens notitieboeken bekleden, zo leuk om te doen :). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...