maandag 6 augustus 2012

Dag 235 - 7 jaar samen <3

Vandaag is het 7 jaar geleden dat ik verliefd ben geworden op Arno, mijn man.

Vannacht toen ik om 1.04uur wakker werd, heb ik dit 'zielsverwant' engelenkaartje getrokken samen met een paar andere en heb ik een lief kaartje geschreven met een hartje erbij en in zijn boterhammentrommel gedaan.

En nu net heb ik dit 'Home is where the heart is' kaartje gemaakt, gewoon voor de leuk. Misschien dat ik hem nog eens verwerk in een collage...

Het fotoowtje van ons tweetjes is van een Zapp stickervel met de allereerste foto van ons tweetjes (ik geloof dat ik die ook al eens gedeeld heb rondom ons 5 jarig huwelijk, maar die was net effe anders) op de kermis in Weert gemaakt door een online vriend.

Die dag is ook een kenmerkende dag voor mij geweest want tussen die bewuste zondag (van de foto) en dinsdag 's morgens heb ik mijn beroerte/beroertes (young stroke) gehad, ongeveer 6 weken nadat we elkaar hebben leren kennen. Maar okay daar wil ik het nu even niet over hebben, dat hoort natuurlijk wel net zo bij mijn leven als Arno doet.

Maar vandaag staat in het leven als dag van de spontane liefde, de dag dat ik verliefd op Arno geworden ben en we onafscheidelijk zijn geworden, mijn maatje, mijn alles.

Mijn andere kaarten hadden daar ook wel mee te maken, Waarheid&Integriteit - Zorg voor je lichaam - Zielsverwant - Vriendschap waren de vier engelen orakelkaarten die ik getrokken heb van het orakel 'Helen met de Engelen' van Doreen Virtue.

Waarheid&Integriteit; Arno is net zoals ik een heel eerlijk persoon, okay ik ben wel anders in mijn eerlijk zijn, ik ben in mijn leven nog niet zoveel personen tegengekomen die zo goudeerlijk zijn als mij en dan heb ik het niet over te pas en te onpas je mening zeggen, dat is een heel ander kaliber. Maar okay ik mag niet klagen over mien menneke, ook al doe ik dat soms toch wel ;) hihi.

Zorg voor mijn lichaam; Tsja dat hoort dus zeer zeker bij mij al bijna 7 jaar dus. Ik ben ook erg moe vandaag, maar terug naar bed gaan...ho maar...maar ik doe het verder rustig aan ;) lieverds dus jullie hoeven je geen zorgen te maken.

Zielsverwant; Normaal zou ik niet snel zeggen 'wij zijn soulmates' want ik heb dit eerder in andere liefdesrelaties ook zo ervaren, maar toch anders. Wij hebben de afgelopen jaren moeilijke jaren achter de rug en het heeft ons alleen maar sterker gemaakt, zeker zijn er momenten geweest dat ik dacht dat we het niet samen gered hadden, maar toch voelt het gewoon zo ontzettend goed.

Vriendschap; Zoals ik al schreef, hij is mijn maatje en ik heb vooral de laatste maanden ervaren dat mijn relatie toch de allerbeste vriendschap voor me is, die gaat diep ook al is dat vaak zonder veel woorden en ik ga er dan ook helemaal voor. Hij is mijn alles!

Home where the heart is, is voor mij vandaag ook een belangrijk thema, we wonen hier nu bijna zo'n 6 jaar samen.
Na 9 jaar een alleenstaande moeder te zijn geweest verhuisd als echte 'Mestreechse' (Maastrichtse) naar Heerlen samen met mijn dochter. Voor Heerlenaren en Maastrichtenaren is het bijna ondenkbaar om in elkaars stad te gaan wonen, maar zo'n wake up call als een beroerte maakt alles betrekkelijk en hier in Heerlen is mijn hart (mien menneke), hier woon ik nu al bijna zes jaar met veel plezier en gelukkig mijn dochter net zo. Ik heb er geen moment spijt van gehad!

Het is een lange post geworden, die ik ook meteen op mijn andere blog ga delen, daar dan wel met de foto's van alle engelen orakelkaarten erbij ;) www.anangeleachday.blogspot.com


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. Dikke proficiat aan jullie alle twee, geniet nog van elkaar! En verzorg je goed! Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie post! Heftig zeg dat je een beroerte hebt gehad, dat wist ik niet! jeetje...Nog veel geluk samen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die Arno die boft maar, daar ben ik van overtuigd!! Gefeliciteerd! Jullie houden veel van elkaar zo te lezen, koester het!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat je zo gelukkig bent met je partner!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je zo'n goeie relatie hebt. Wat een verschil om van Maastricht naar Heerlen te verhuizen. Andersom lijkt me leuker. Ik kom oorspronkelijk uit Geleen en ben dus vaak in Heerlen en Maastricht geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Ada welkom, leuk weer een nieuwe volger erbij die mee reageert.
   Ja ik snap het helemaal van Maastricht en Heerlen. Maar als je goed rondkijkt is Heerlen ook een prachtige stad en heeft Heerlen en omgeving ontzettend veel groen. Ik woon vlakbij drie bossen, weliswaar geen grote maar op loopafstand en daar geniet ik van! En ook in Heerlen hebben ze karakteristieke mooie panden, je hoeft alleen maar rond te kijken en omhoog te kijken ;). Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 6. Geniet van al die jaren samen zijn. Van de lieve dingen samen. Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief! Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat jullie nog heel lang samen gelukkig zullen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey lieverds dank jullie wel allemaal voor jullie lieve reacties.
  Normaal reageer ik op iedereen persoonlijk, maar ik ben nu pas opgestaan, ga me lekker douchen en wat doen. Ik ben vandaag eens heel bewust langer blijven liggen, was bijna nog vroeg opgestaan...maar heb een geleide meditatie cd van Doreen Virtue opgezet met amethist puntjes om me heen en bergkristallen dubbeleinders (ik kom even niet op de juiste benaming), maar beide dus hele krachtige kristallen om even flink op te laden en ben toch luisterend naar de cd in slaap gevallen :D.
  Ik wens jullie allemaal een prachtige dag toe! Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...