zondag 26 augustus 2012

Dag 255 - Creatief gerommelmarkt :)

Zo vandaag heb ik creatief gerommelmarkt :D.
Lekker een paar uurtjes over de rommelmarkt gesnuffeld en wat leuke aankopen gedaan voor weinig geld.

Een hele leuke fleurige regenboog ketting en armband gekocht, leuk om te matchen met mijn 'lief' ketting die ik een tijd geleden op een andere rommelmarkt heb gekocht.
Nog wat andere houten kettingen en kralen gescoord (geen foto's van ;)).

Een hele verzameling Happinez tijdschriften gescoord voor 25 eurocent per stuk. Das pas boffen, ik heb er zelf wel wat maar vind dat zo zonde om daar in te gaan scheuren om SoulCollages en enveloppen te maken, dus nu kan ik zonder moeite lekker los gaan. Ik heb me wel suf gesjouwd want ze waren zwaarrrr. Heb ze wel even laten liggen hoor, maar was nog een flink eind lopen met zo'n zware plastic zak.
Manlief was al eerder naar huis en die had ik ook al een zware aankoop meegegeven, dus die kon nu niet meer voor pakezel spelen hihi.

Bij dezelfde kraam zag ik ook dit leuke asterix en obelix mens-erger-je-niet spel, so cute die poppetjes en dat bord, voor maar €1 :D. Ik ben er happy mee, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat wij eigenlijk geen bordspel mensen zijn, maar met dit leuke spel wil ik daar wellicht nog wel eens verandering in brengen ;).

En ik heb nog wat leuke stofjes (net uit de plastic zak, dus flink gekreukt ;)) gescoord om creatief mee te gaan zijn, de bedoeling is om er mee te gaan recykleren.

Maar de komende weken staan in het teken van de Elf Fantasy Fair en daar voorbereidingen voor treffen om nog een en ander te pimpen. Onze vriendin vind de jurk in ieder geval in paars mooier dus wellicht heb ik dan voor haar ook een leuke outfit om aan te trekken, onze vriend die ook meegaat zou zelf een leuke outfit hebben en anders trekken we die ook nog wel wat uit de kast hihi. Jarenlang carnaval vieren en een aantal leren broeken in bezit, komt wel goed :).
Ik verheug me er in ieder geval op!
Ik merk wel dat manlief het liefst had dat ik in mijn bordeau rode jurk zou gaan, maar als hij me in mijn andere outfit ziet gaat hij wel overstag ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

17 opmerkingen:

 1. Goeie vondsten! Geweldig! En maar slepen... Ik heb mijn schroom om in happinez te knippen inmiddels overwonnen. Ik denk dan altijd, ze maken nog genoeg nieuwe... Prachtig blad is dat, met zo mooie foto's, teksten en illustraties. Veel plezier ermee! Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik blijf dat moeilijk vinden, maar dat komt ook dat ik ze op het toilet heb hangen en regelmatig nog lees en ik na zoveel tijd nog van de verhalen enzo geniet. Ja ik heb me suf gesleept, maar voor een goed doel...heel wat mooie SoulCollage kaarten ! Knuff!

   Verwijderen
 2. Wow wat heb je een mooie schatten gevonden zeg! Dat bordspel is toch helemaal het einde! haha (Wij zijn wel echte 'bordspel-mensen' :-)) Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè geweldig leuk is dat bordspel hè?! Warme groetjes en knuffels van Susan

   Verwijderen
 3. wat een bofkont met die Happineze tijdschriften...en oh die Lief ketting, dat je die gescoord hebt! dat die persoon hem weggedaan heeft...zou ik nooooooit doen, ook al zijn mijn meiden 16. hihi. dan maar bewaren voor de kleinkinderen. Ben je trouwens nog aan het swappen geslagen na je eerste succes? Ik zag dat je de onderzetters bewerkt hebt zoals ik dat had gedaan, leuk zijn ze geworden. lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Kathy leuk om je weer hier te zien en nee heb niet meer geswapt, komt wel weer. Maar denkelijk niet meer op deze manier dus echt ruil om ruil, ik maak een ketting en jij maakt voor mij een... bijvoorbeeld ;).
   Ja die Lief ketting vond ik meteen super, maar had nog niet de juiste kralen voor erbij. Deze zien er wel uit dat ze erbij passen. Knuff!

   Verwijderen
 4. Oh zoveel Happinesjes voor 0,25 cent. Kun je inderdaad helemaal los gaan met knippen en scheuren, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor €3 hihi, ze waren 25 eurocentjes per stuk, super hè? Knuff!

   Verwijderen
  2. Jaloers ;) Ik vind ie ook te mooi om in te scheuren! Veel creatief plezier!!
   Wat heb jij toch altijd een geweldige oogst!!
   Liefs Els

   Verwijderen
  3. Hey die Els ja moeilijk is dat hè, ik heb er ondertussen toch al een heel aantal en nog nooit in gescheurd. Ja leuk hè is die vondst weer en dan hou ik me ook nog in ;) hihi. Knuff!

   Verwijderen
 5. oh oh oh wat ben jij een bofkont dat je dit allemaal vindt!
  Ik heb de Happinez nog nooit gekocht eigenlijk.... kost ook geen 25 cent he... toch ook een sneupen bij de kringloop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las pas dat iemand leuke tijdschriften had van bij de bieb, dus wie weet...
   Ja das echt boffen vandaar ook dat ik me suf heb gesleept hihi.
   Ennuh succes met sneupen :). Knuff!

   Verwijderen
 6. Kan je niet iets leuks met de astrix en obelix pionnen,als je toch dat spel niet gaat spelen??:)
  Want die zijn gaaf!!

  Fay heeft vanmiddag de glitter papier dingetjes gemaakt!!
  Je hanger hangt op mijn toilet(de kaart ook)
  boekje en glow in the dark figuurtje in de cadeautjesdoos:)
  Stempels ben ik ook super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heh die Bieneke blij dat je/jullie er plezier aan beleefd/beleven en ja opeens had ik zoiets dat ze uit de toon vielen, dus hoef je je niet schuldig te voelen dat het in de kadodoos gaat. Kun je er weer iemand een plezier mee doen :). Knuff!

   Verwijderen
 7. Wauw, wat een geweldige vondst al die tijdschriften! Ik ben jaloers, de Happinez is het ideale blad voor SoulCollage. Veel plezier ermee, lekker knippen en plakken maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Happinez is zeker hét ideale tijdschrift om te gebruiken voor SoulCollage.
   Ik heb wel al een hele verzameling met mooie teksten door de jaren heen verzameld en die zijn niet uit de Happinez, maar uit Margriet en Libelle etc dus daar is ook veel mooi SoulCollage spul uit te halen ;). Warme groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...