zondag 5 augustus 2012

Dag 234 - Creatief met nog meer leuke post

Gisteren kreeg ik naast de Swappost van Kathy ook nog andere leuke post die ik nog niet gedeeld heb, maar 3 blogposts op een dag vond ik net wat teveel van het goede.

Ik kreeg leuke post van Els ( http://dingendiefijnzijn.blogspot.be ) ik volg haar nu een aantal weken, een zalige vlaamse madam, nou ja meid...mmm madam klinkt zo oud en meid zo jong hihi...een zalige Vlaamse!

Ze roept in haar blog op om Post uit te wisselen omdat ze het zo leuk vind om leuke post te ontvangen, ze stuurt een envelopje en wil er natuurlijk ook graag eentje terug. Ik deelde die van haar aan mij al eerder en ook die van mij aan haar ;).

Máár nu kreeg ik gisteren zomaar post van haar en ze schreef al meteen erbij dat ze niks terug hoefde.

Ze had alles in een vrolijke zelfgemaakte envelop gedaan en later op de dag ben ik ook met een deel van haar post aan de slag gegaan toen de zon zich had gedraaid en niet meer vol op ons afdak stond (het was 's middags zo'n 45 graden toen ik de post van Kathy én Els uitpakte pff), het was er nu nog 30 graden, dus wel te doen.

Ik zat al klaar om met een schaartje aan de slag te gaan, maar dat bleek niet nodig, yesss wat een luxe :). Hieronder zien jullie het resultaat, de foto's laten zich niet leiden in welke volgorde ze komen te staan ;) och ja maar via de Blogger app is het wel mogelijk meerdere foto's toe te voegen en ook meteen labels erbij te zetten, ook al zie je je andere labels niet (niet zo heel handig).


Warme creatieve groetjes van Susan die dit dus typt in een nieuw mailbericht want de Blogger app wil niet horizontaal gaan liggen (vind ik een groot nadeel, maar lossen we dan zo op met kopieëren en plakken).

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er plezier met hebt, enne: chic gedaan! liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo jij hebt flink de smaak te pakken met al dat geswap he! leuk leuk. Iedereen word hier zo blij van, zowel versturen als ontvangen.
  Ik hoop maar niet dat je dochter binnenkort ineens indianen-inkleur-neigingen krijgt ;) Ik ben vroeger toen ik een jaar of 14 was met m'n ouders naar Noord-Amerika geweest. Daar leven de Hopi en de Navajo indianen. Terug thuis op school had ik een werkstuk gemaakt over indianen. Grappig he?
  En weet je. Ik heb afgelopen week in Belgie gewoon een nieuwe letterbak gekocht! Die ik nu had was toch eigenlijk al wel te vol. Dus hangen we er gewoon eentje naast (of onder ofzo)en gaan we gewoon lekker verder met frutsels erin stoppen!
  Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee dat komt wel goed met mijn dochter, die is 19 en heeft echt geen inkleurneigingen meer of nog niet opnieuw hihi. Maar wat mooi dan dat die bij jou zo prachtig op zijn plaats is, want het zijn hele aparte indianen kleurplaten.

   Tsja ik moet nog even kijken wat ik wil met dat swappen, het is wel leuk maar geeft ook stress. Ik denk dat ik in de toekomst eerder wil swappen op de manier van 'ik maak je een ketting en jij maakt me een.... '. En niet meer zo met een heel pakket wat je gaat samenstellen. Och weet het gewoon nog niet, we zien wel als het weer op mijn pad komt.

   Hey een nieuwe letterbak! Leuk! Wil in de toekomst, als ik meer plaats heb om wat op te hangen ook weer een letterbak, vroeger heb ik ook echt zo'n ouderwetse gehad, prachtig was ie. Alleh girl leuk dat je weer thuis bent en zo zalig genoten hebt. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...