vrijdag 24 augustus 2012

Dag 253 - Gewonnen Give Away en de mijne is verstuurd!

Ik wil vandaag een creatie delen met jullie die ik onlangs bij de Give Away van Jenneke gewonnen heb en die vandaag dan voltooid is.
Jenneke heeft voor mij een prachtige fantasy creatie gemaakt.
Ik krijg de foto's maar niet op volgorde, maar de kleurigste draak is dus de uiteindelijke creatie die ik digitaal toegezonden heb gekregen :D.

Ik mocht aangeven wat ik mooi vond en de bedoeling was dat ik een foto zou sturen op groot formaat en dat zij die zou bewerken, maar ik hoefde er zelf niet zo nodig op. Ik wist eigenlijk ook niet goed wat ik wilde, iets met Mini Coopers, een foto van ons erbij?, een engel, natuur...
Ik heb haar verteld wat ik mooi vond, het was ook wel handig geweest om erbij te vertellen dat ik wel van felle kleuren hou maar niet van pastelkleuren ;).
Zo heb ik ook verteld dat ik van madeliefjes hou, van klaprozen en korenbloemen (bij de laatste denk ik altijd aan mijn oma die me eens een krans van korenbloemen heeft gemaakt toen we op vakantie waren in Oostenrijk). Ook de madeliefjes is een connectie tussen mij en mijn oma (van mijn vaders zijde).

Haar eerste creatie voor mij was wel mooi, maar niet Mij... (1ste foto).
Te zoet, ik hou niet van pastelkleuren (vergeten te vermelden), de leeuwen vond ik wel mooi maar te prominent aanwezig en de elfjes waren ook niet echt mijn smaak. Maar hoe pak je dat aan, ik vond het best moeilijk om na zoveel moeite eigenlijk aan te geven dat het helemaal niet was wat ik graag wilde.

Ik heb vanmiddag ook in een reactie op haar blogpost gedeeld dat we geleerd hebben om een gegeven paard niet in de bek te kijken, maar ja het is ook niet leuk als ik bedank voor de afbeelding, zeg dat ik hem mooi vind en er uiteindelijk niks mee doe. Dus ik ben eerlijk geweest en heb nog eens een aantal afbeeldingen toegestuurd die ik mooi vond en daar kwam al een hele mooie tweede creatie uit.

Máár ik vond de draak te zwart, ze gaf hem wat meer kleur en wederom de moed bij elkaar verzameld (vannacht zelfs ;)) omdat ik hem nog steeds te zwart vond en toen was het zover.

Yess this is it, zo vind ik hem mooi. En weet je wat ook zo mooi is, de niet meteen zichtbare elementen zoals een elfje, een lieveheersbeestje, zodiac...
Kijken jullie mee naar het proces?

Ze heeft nu ook weer een Give Away lopen, ga zeker eens een kijkje nemen op haar blog http://creaties-jenneke.blogspot.nl


Warme creatieve groetjes van Susan die vandaag ook haar 'roze' en 'oranje' verjaardags give away pakjes heeft verstuurd aan Els ( http://dingendiefijnzijn.blogspot.nl ) en Bieneke ( http://bien71.blogspot.nl ).
Dat was mijn creatieve actie van vandaag naast lekker scheuren in magazines en orde scheppen in mijn collage materiaal zodat ik straks nog makkelijker met SoulCollages aan de slag kan.

Hieronder dan de link naar het bericht op Jenneke's blog, waar het hele verhaal staat ; http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/08/mijn-creatie-voor-susan-de-gewonnen.html

12 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan van Jenneke en wat een originele give away.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè dat is pas eens een op jouw maat gemaakte Give Away. Heel leuk om te winnen, even over de hordes stappen om eerlijk te zeggen wat ik niet mooi vond en wel. Maar het uiteindelijke resultaat mag er zeer zeker zijn en ik merk nu ik hier de blogpost weer lees en zie dat mijn hart vanzelf begint te juichen van vreugde bij die fleurige draak :D. Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat een originele give-away, helemaal in jouw stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yess leuk is dat hè?! Zo geef je zelf een Give Away weg en zo ontvang je weer een andere, mooi die kringloop van geven en ontvangen.
   Blogland is superrr!! Knuff!

   Verwijderen
 3. wat een leuk en lief blog heb je ervan gemaakt zeg!!!!!
  en dan je wel ook jij voor de link naar mij toe :-)
  het is voor mij juist leerzaam dat iedereen andere smaken heeft en daarmee vergroot ik weer mijn fantasie

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jenneke, ja graag gedaan hoor en alle eer komt jou toe, want las al jouw lieve blogbericht, maar kopiëren en plakken wilde niet echt lukken dus heb ik het verhaal in het kort verteld.
   Ik ben in ieder geval superblij met het resultaat en mijn hart maakte net al weer een vreugdesprongetje toen net alle creaties nog eens aan me voorbij gingen en ik dus die fleurige draak zag in die prachtige achtergrond. Ben zo benieuwd hoe het op groot formaat gaat uitzien, eens een dezer dagen kijken naar een mooie actie!
   Mooi dat ik jouw fantasie geprikkelt heb ;). Knuff!

   Verwijderen
 4. Oh mooi, en ik kijk al vol spanning uit naar de postbode ;)
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er ook heel blij mee en verheug me al op jullie gezichten uhm nou ja reacties als jullie de gewonnen Give Away ontvangen en delen. Het is in ieder geval een leuk pakketje geworden op jullie smaak ingesteld, allebei anders maar toch ook weer hetzelfde. Geniet er van ! Knuff!

   Verwijderen
 5. Wauw wat knap gedaan!!
  En oe oe ik kan niet wachten!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè super is dit hè, das pas ook een leuke give away om te winnen :).
   Ben heel benieuwd wat je van de jouwe zult vinden, heel veel plezier ermee! Knuff!

   Verwijderen
 6. Reacties
  1. Ja hè, ik ben er ook heel heppie mee :). En ze heeft dus weer een nieuwe give away, nu gaat ze die afbeelding die ze in het bericht showt tuben.
   Dus met je eigen gezicht erin of van de kids óf...
   Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...