zaterdag 18 augustus 2012

Dag 247 - Stofjes gescoord én Creatief voor Bien en Els

Vanmorgen ben ik de stad in gefietst, ik las in het huis aan huis blad dat er curiosamarkt was in de stad en dat heb ik meteen gecombineerd met een bezoekje aan een tweedehands kledingwinkel.

Op de foto's zie je vier van de stofjes die ik gescoord heb, de twee felle kleurige zijn lappen stof die ik op de markt heb gekocht en de twee andere zijn uit de tweedehands kledingwinkel en de ene is een mantelpakje en de andere een nachtjapon, twee echte retro stofjes. Nog meer stof om te gaan recykleren, nu nog tijd maken ;).

Ik heb ook een leuk dienblad op de curiosamarkt gescoord, ik kon het niet laten liggen. Oh ja met de smiley plastic zak heb ik terzijnertijd ook nog creatieve plannen. Ik kreeg deze om de fel gekleurde stofjes:).

Verder ben ik creatief bezig voor Bien en Els, de verjaardags Give Away winnaressen, dus show ik alleen maar sneakpeaks.


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hihi ja voor mij net zo, weet ook nog niet wat uit mijn creatieve handen voortkomt ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja leuk hè, nu er nog wat mee maken ;) hihi.
   Maarreh wil eerst aan de slag met die jurkjes die ik een paar weken geleden heb gescoord :). Knuff!

   Verwijderen
 3. Spannie!!!!!!

  En wat een mooie stofjes zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja hè, jullie moeten wel nog even geduld hebben. Lig geveld op de bank, enkel net weer omgezwikt in het bos. Daarvoor op mijn plateauzolen en pas nog met het opruimen op het terras. Dus ga vandaag niet veel doen en lig op de bank. Maar komt verder helemaal goed hoor.
   Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 4. Wat heb je weer een geweldige stofjes gescoord! Heel erg mooi. Ben benieuwd wat je er van gaat maken ;). En dat dienblad... Tante Jannie is een echte Parijs-o-fiel (indien het geen bestaand woord is dan voeg ik hem bij deze toe aan het woordenboek) dus dat spreekt haar zeker aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heb eerlijk gezegd nog geen plannen voor die stofjes, maar voor €1 per stuk kon ik ze niet laten liggen ;).
   Ik ben ook een Parijs-o-fiel, mooi woord!! Ik vind Parijs ook helemaal te gek en ben er al vaak geweest en het blijft mooi!
   Maar ik ben zowiezo gek op grote steden, Londen, Budapest, Praag, Lissabon ga maar zo door. Ik zou graag regelmatig op bezoek gaan in grote steden als deze. Hoop London weer eens te kunnen doen dit jaar na 7 jaar daar niet meer te zijn geweest. Parijs is alweer 5 jaar geleden.
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 5. Gaaf dienblad! Helemaal mijn smaak! Ben benieuwd wat je maakt voor de dames! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...