zaterdag 4 augustus 2012

Dag 233 - Mijn Swap voor Kathy

Vandaag kan ik dan mijn creaties delen die ik heb gemaakt voor Kathy ( http://emm-sofie.blogspot.nl ).
Ik zag gisterenavond op haar blog dat ze mijn swappost al ontvangen heeft ( http://emm-sofie.blogspot.nl/2012/08/de-brievenbus-bleef-klepperen-deze-week.html ), dus kan ik ze hier ook delen ;).

Ik vond zo'n allereerste echte officiële grote swap best moeilijk hoor, je wilt niet te weinig doen en niet teveel. Maar ik heb maar mijn gevoel gevolgd en gekeken naar wat ze leuk vond ( vrolijke kleuren, vooral rood, roze en hartjes, vintage kaarten, roosjes en vogeltjes) en daar mijn swap op afgesteld.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik een aantal dingen heb uitgezocht die ik al op een eerder tijdstip heb gemaakt/gecreërd, maar voor mij is dat hetzelfde, het zijn zelfgemaakte creaties. Ik heb ze speciaal met haar in gedachten uitgezocht.
Zoals bijvoorbeeld het hart, dit is een edelstenen creatie in hars, glasheldere giethars, met amazoniet - ametrien - rozenkwarts en een bergkristallen punt met koperdraad omwikkeld. Daar hebben we al iets van de hartjes afdeling ;) en deze brengt nog meer mooie energie in haar/hun huis :).

Vervolgens een vrolijke roze ketting met diverse rozenkwarts kralen, leek me ook echt iets voor haar. Ik heb wel het Hello Kitty hangertje aangepast, een grotere en van een mooie heldere kleur roze mét rood en bloemetjes (roosjes?) :D.
Als ze nu niet van de 'Hello Kitty' afdeling is, kan ze het hangertje ook verwisselen met iets dat meer haar smaak is omdat ik altijd speciale ringetjes gebruik waar het bedeltje niet zomaar uitvalt, maar wel de mogelijkheid bestaat om er gemakkelijk iets anders aan te hangen.

Ik heb wel een rode sleutelhanger/tashanger voor haar gemaakt, ik had al een vogelkooitje bedeltje voor haar klaargelegd en opeens wist ik het...een leuke tashanger...mooie lintjes uitgezocht...een heel cute Hello Kitty met aarbeien uitgezocht en ermee aan de slag gegaan, ik ben er trots op :) ennuh vogeltjes kan ik ook al afstrepen van het lijstje...rood ook én roze (Hello Kitty ketting;)).
Voor de vogeltjes afdeling heb ik ook nog een vintage kaart uitgezocht, met van die echte heldere kleurtjes en een leuk potlood met een roze vogeltes hangertje eraan, ook een echte retro.

Ik kwam op onze zolder/schatkamer in mijn swapdoos (ja die heb ik onlangs gemaakt toen ik aan de opruim, hergroepering bezig was) weer de recycle portemonnees/beursjes tegen en dat Hello Kitty portemonneetje wilde heel graag mee ;).

Ook de roze vintage beautyset, het vintage strijkhorloge en het creatief pakje van mijn Give Away ingepakt (mijn Give Away loopt nog t/m 15 augustus dus als je hem gemist hebt kun je hier http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/07/verjaardags-give-away-tm-15-augustus.html klikken).

Voor haar dochtertjes, leuke glow in the dark prinsesjes uitgezocht en nog een soort armbandje gemaakt van roze leren veter (heeft volgens mij naast het leer gelegen hihi) en wat leuke bedeltjes mét natuurlijk ook Hello Kitty zodat ze niet te jaloers op mama zouden worden ;).

Oh bijna vergeten...nog een heel lief retro boekje erbij gedaan, een prinsessen notitieboekje én last but not least een mooie uilenhanger gemaakt om nog even in het vogeltjes thema te blijven hihi.
Verder even een envelop gemaakt voor de twee kaarten die ik speciaal voor haar heb uitgezocht (roosjes thema en rood ;)) alles mooi ingepakt (zelfs met inpakpapier in het thema) en zo mijn allereerste swap is een feit!

Hieronder zie je alle foto's die ik gemaakt heb van mijn creaties/swap en nu maar hopen dat vandaag dan eindelijk de swap binnenkomt die Kathy zondag al aan me verstuurd heeft. Jullie zien hopelijk snel het resultaat van haar kunsten én ik ook :D.


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige swap! Daar zal Kathy heel blij mee zijn! Ben benieuwd naar het pakket dat jij ontvangt! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar was ze blij mee, zie reactie onder de swap van haar. Maar die heb je inmiddels al gevonden hihi. Ennuh de girls van haar zijn er ook blij mee, de kleinste heeft de Hello Kitty ketting al ingepikt hihi. Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  2. Je hebt je uitgeleefd, echt superleuke spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een geweldig pakket, heb je samengesteld! Helemaal top! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuke en lieve swap! Daar mag je zeker trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...