maandag 25 juni 2012

Dag 193 - Enveloppen gemaakt nav tutorial

Zo ik heb eindelijk eens even tijd gemaakt om vandaag toch nog creatief te zijn. Mijn blogpost is vandaag daardoor erg laat, maar de dag is nog niet om.
Ik heb net enveloppen gemaakt naar aanleiding van een tutorial die ik eens heb opgeslagen in mijn mailarchief.
De tutorial heb ik gevonden bij Dreamstuff ;
http://dreamstuff-design.blogspot.nl/2011/08/recycle-envelop.html

Verder heb ik vandaag mijn tweede give away gepost, ik kreeg bij 'Bien maakt' roze inspiratie ;), dus voor vrouwen die van roze houden, een super roze ketting!
Ik was al langer aan het denken om weer eens een Give Away te doen, maar nu was het juiste moment. En ik zie in mijn mail dat er al diverse reacties zijn, leuk! Ik ga dadelijk eens spieken hihi.

Drie van de vijf enveloppen heb ik gemaakt van pagina's uit het Randstad boek 'mensenwerk' dat ik gratis gekregen heb op het Boekenfestijn en de twee andere zijn van de kringloopfind van afgelopen woensdag, mijn vaderdag uitje.
Ik realiseer me opeens dat ik beide boeken in Maastricht gevonden heb en beide samen met mijn vader.

Vandaag heb ik ook nog verstelwerk gedaan aan twee werkbroeken voor mijn man, is die ook weer blij met mij hihi en hij heeft voor mij ook wat gedaan. Ik heb al jaren geleden een tas gekocht, die ik helemaal te gek vond, maar het is zo'n tas die je aan je fiets kunt hangen en ik wilde die haken er niet aan hebben en was me al heel lang aan het bedenken hoe ik dat nu moest gaan aanpakken, tsja ik had het gewoon meteen aan mijn handige man kunnen vragen!
Ik zal hem binnenkort laten zien.


Warme creatieve groetjes van Susan

2 opmerkingen:

 1. Pas op hoor,enveloppen maken is verslavend!!

  Haha je kan niet meer normaal naar tijdschriften kijken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb het al gemerkt hihi, vandaag ook weer enveloppen gemaakt ;). Groetjess!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...