vrijdag 15 juni 2012

Dag 183 - Tsja wat gekriebel...

Tsja wat kan ik hierover zeggen, wat gekriebel, wat met mijn zwarte fine liner over het papier bewegen ;).
Vandaag en ook de afgelopen dagen kom ik moeilijk op gang, veel moe, woensdag was ik wat emotioneel. Er is in ieder geval weinig uit mijn handen gekomen buiten de creaties die ik met jullie gedeeld heb.

Vandaag bereikte me slecht nieuws, wellicht hebben jullie er al over gelezen op mijn andere blog An Angel Each Day (www.anangeleachday.blogspot.nl).
Maud, het meisje waar de actie voor is opgezet 'Maak het voor Maud', is vannacht overleden. De actie die Lotte heeft opgezet gaat wel gewoon door, dus ik ga binnenkort afmaken waar ik nog mee bezig was en ga het opsturen.
Verder had ik me nog bedacht (voordat ik dit slechte nieuws hoorde) om nog wat orgonite schedeltjes mee op te sturen die ik gemaakt heb, zodat er ook wat leuks voor jongens te koop is.


Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. ow dat is wel heftig nieuws.... Net nu je daar dan zo mee bezig bent en dan komt alle hulp voor haar eigenlijk al te laat. Bah bah. Zo'n onschuldig klein kindje met zoveel slechts in haar lijf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is idd heftig nieuws, ik leefde pas een dikke week met haar mee en al zo getroffen in mijn hart door deze kleine meid. Maar de actie gaat door en zelfs op korte termijn. Dus ga hard werken aan de afwerking. Knuff!

   Verwijderen
 2. Ik vind het een bijzondere tekening geworden. Ik ben ook de hele dag al wat van slag. We hadden een teamuitje, op zich heel gezellig maar zo een contrast op hoe ik me van binnen voelde. Gelukkig dat de actie door gaat. er zijn nog veel mensen/kinderen te helpen. Dikke knuffel voor jou en Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die lieve MiM eigenlijk zou ik allang moeten slapen, maar toen ik wilde gaan slapen was het net rond het overlijdenstijdstip van Maud een dag geleden. Dus 'effe' op internet, op haar site gekeken en Lotte's. Weer dikke tranen over mijn wangen. Kan me goed voorstellen dat het voor jou ook niet makkelijk was en is. Dankjewel voor je dikke knuffel en lieve groetjes, ik geef jou er ook weer een portie van ;). Knuff Ikke <3

   Verwijderen
 3. Wat een triest verhaal over Maud-maar wat goed om met deze actie het levend te houden. Wat oneerlijk en wat een verdriet.
  Je bent mooi bezig-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sil :D.
   Ja laten we hopen dat al die spulletjes in ieder geval anderen mogen helpen waardoor hun verhaal wat minder triest wordt. Knuff!

   Verwijderen
 4. Ik heb gisteren alle sieraden op de post gedaan, toch maar geen schedeltjs erbij gevoegd. Voelde goed zo om het erbij te laten hoe ik het gemaakt en bedacht had. Dat het goed mag verkopen op de braderie in Assendorp ( de wijk waar Maud gewoont heeft) in Zwolle aanstaande donderdag 21 juni 2012.
  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...