zaterdag 2 juni 2012

Dag 170 - Praag in 4 different ways

Vandaag laat ik jullie een kijkje op Praag zien op 4 verschillende manieren.
Ik heb 4 foto collages gemaakt en die weer in een foto collage gezet, zo kan ik toch een heleboel foto's laten zien maar toch op een andere manier als anders.

Eerst een Jugend Stil /Art Nouveaux collage.
Daarna 4 mooie foto's van Praag.
4 foto's van liefdes sloten aan een brug.
En last but not least de John Lennon muur, de meiden die probeerden om springend op de foto te komen...het lukte hun zelf niet om een goede foto te maken (wij hadden ondertussen wel een goede foto van ze genomen) en toen heb ik voorgesteld om ze alledrie op de foto te nemen met hun camera, maar die deed zijn werk niet goed. Dus mijn iPhone weer ter hand gepakt en deze foto van hun drietjes gemaakt en ze per mail aan ze doorgestuurd.

Ik doe dat wel vaker dat ik mensen voorstel om hun samen op de foto te zetten en je maakt ze er altijd blij mee. En dat maakt mij weer blij.

Alleh lieverds we zijn vandaag vroeg terug op de camping, zijn allebei moe gewandeld. Ik heb wel weer genoten van al dat moois dat Praag te bieden heeft. Wie weet morgen nog meer. Maar dat ligt even aan het weer ;).

Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. hey een leuke collectie zo!
  En wat grappig dat je mensen op de foto zet en het dan doormailt. Eigenlijk wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :). Nou alleen bij deze meiden dat ik het per mail doorstuur hoor ;). Alleen omdat hun camera niet deed wat zij wilden...
   Normaal maak ik alleen een foto van hun met hun eigen camera. Knuff!

   Verwijderen
 2. Grappig om 4 kanten te laten zien! Heel bijzonder! De meisjes staan er erg leuk op :) Mooie collage! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè de meiden vonden het ook helemaal fantastisch dat we ze zo goed gefotografeerd hadden en waren dolblij dat we ze wilden doormailen. Straks weer een leuke collage...ik heb al weer heel wat mooie en aparte foto's gemaakt. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...