maandag 18 juni 2012

Dag 186 - Creatie - Boeddha - Kringloopfinds

Oops het is al laat, ik zat weer eens voor de verandering aan mijn pc en heb even flink opruiming gedaan in mijn postvak en ook een heleboel mails gearchiveerd ;) en de tijd vliegt dan voorbij...zoefff.

Ik heb vandaag deze zwart-roze ketting gemaakt voor mezelf, ben vandaag ook in het zwart-roze gekleed en heb mijn Hello Kitty set aan ;), maar wilde al langer een zwart-roze set. Ik heb het gemaakt met onyx en roze gekleurd howliet. Ik ben er weer happy mee :).

Verder laat ik even de boeddha zien die ik gisteren of was het zaterdag (?) gekocht heb bij de Action. Gelukkig pastte hij in mijn fietstas, want tsja dat viel me pas later in...

Rechts naast mijn ketting zie je de kringloopfind van deze week...op de oude dekenkist die ik van mijn vader heb gekregen (uit Portugal).
In het midden zie je Kermit (jaren geleden gevonden bij de oud papier containers) en Miss Piggy (via Marktplaats gevonden een aantal maanden geleden...

Daarnaast ons memo bord dat ik vandaag opnieuw heb ingedeeld en sommige kaarten eraf gehaald voor te bewaren óf voor in het kaartenrek dat je op de volgende foto ziet.
Een tijd geleden kaartenmolen via Marktplaats gekocht en door manlief in drie delen laten maken. Hebben geen plaats voor een molen (was een lage) en eigenlijk ook niet echt voor drie kaartenrekken, maar daar zoek ik wel plekjes voor.
Die ene komt hopelijk op korte termijn achter de voordeur te hangen ;).

Okay ik ga mijn blogpost versturen en mijn An Angel Each Day blogpost maken.


Creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie hanger met dat roze. Geweldige ketting geworden! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks MiM ja hè onze favoriete kleur :). De hanger is een roze hartje en dat onyx kraaltje heb ik in het midden van het hart gemaakt en eentje erbovenop ;). Nu nog een paar oorbellen, alleen is mijn roze howliet op, dus even kijken of ik daar houten kraaltjes voor gebruik of dat ik nieuwe haal ;).
   Oh ja én een armband...mmm wordt tijd voor nieuwe kralen, maar zal ik toch nog geduld moeten hebben dat manlief me meeneemt richting mijn lieve aartsengeltje ;). Knuff van Ikke!

   Verwijderen
 2. ja die kaartenrekken zijn super he! En een boeddha bij de action!? (en in je fietstas) het moet toch eigenlijk niet veel gekker worden he! ;)
  Een lekkere vrolijke en felle ketting heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whaha je moest eens weten wat ik allemaal op de fiets mee sjouw, vroeger al eens een wigwam op de fiets meegenomen (zekers twee meter lang), zag hem pas nog bij mijn moeder in de garage ;). Ik heb ook in de jaren als alleenstaande moeder heel wat meegesleept op de fiets, maar dit boeddhahoofd was ik toch maar wat blij mee dat het in mijn fietstas pastte anders had ik naar huis kunnen lopen met een breekbaar groot stuk.
   Ik stond dus al bij de kassa af te rekenen (wat kadopapier en plakband) en na me kwam een vrouw met zo'n boeddhahoofd en tsja ik vroeg wat ie kostte (€16,95;)) en ze was zich af aan het vragen of ze nog een ging pakken...ik vroeg of ze er nog meer hadden...jip en heb toen aan de kassajuffrouw gevraagd om die van haar even mee te scannen en dat ik mijn eigen ging halen...bij de boeddha's aangekomen zag ik eigenlijk een mooiere en goedkoper...mmm dilemma...maar heb toch besloten voor die deze die ik al betaald had...tsja en toen ik weer bij de kassa kwam realiseerde ik me zo van...oops past deze in mijn fietstas...gelukkig wel dus, maar eigenlijk waren die al vol...maar het is me gelukt hihi. Groetjes en knuffels van Susan, thanks voor je altijd leuke en lieve reacties!

   Verwijderen
 3. Voor diegenen die op groot beeldscherm kijken, zien wellicht zelfs op ons memobord een groet aan jullie :D.
  Normaal is dat de plek voor het boodschappenlijstje ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh, zo'n boeddha!! Ik dacht meer aan een goudkleurige, glimmende, over-the-top-Boeddha.... ;-) Deze is mooi! Knap ook om die toch in je fietstas te krijgen, zou mij niet lukken (een brood past er al amper in).
  Mooie ketting ook die je gemaakt hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee ze hebben over het algemeen wel altijd mooie boeddha's te koop bij de Action hoor, die zandkleurige vond ik eigenlijk nog mooier, maar ben toch helemaal happy met deze. Groetjessss en bedankt voor je lieve en leuke reactie :D

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...