zaterdag 23 juni 2012

Dag 191 - Fleur en Kleur Zaterdag

Vandaag deel ik deze collage met jullie of ik nog creatief ga wezen in de vorm van iets maken, weet ik nog niet.

Vandaag is zo'n dag dat ik moeilijk op gang kom, eigenlijk wil ik creatief zijn máár er moeten genoeg dingen gebeuren in huis en tsja soms komt dan helemaal niks uit mijn handen.
Maar na het maken van een uitsmijter rond het middaguur voor manlief, een vriend die komt meesleutelen en voor mezelf kom het motortje dan langzaam op gang.

Ik heb wat afgewassen (van die dingen die je op de hand moet doen...zie de knikkers die lekker op de tafel liggen te drogen), het fornuis etc gepoetst, een was gedraaid en boodschappen gedaan (ja je ziet het goed mijn fiets staat in de keuken, dat is makkelijker om de boodschappen uit te pakken ;) en ik ben toch degene die hier de vloer moet dweilen whaha...niet dat ik dat zo vaak doe hoor hihi en och zo krijgen jullie meteen een voorstelling van mijn fietstas en dat boeddhahoofd van een paar posts terug ;)).

Ondertussen is ook nog ergens leuke post op de deurmat gevallen, ik heb gisteren bij Noofs gewonnen bij haar Give Away en zie hier (verzameling van lieve en leuke kaartjes) de collage die ik ervan gemaakt heb, later nadat ik foto's gemaakt had, zag ik nog drie kleine kaartjes in de envelop...vandaar collage nummer twee hihi.

Oh ja vanmorgen was ik op bezoek in blogland en werd geïnspireerd door een blogpost van Pipowagen aan Zee en ook door Merula tot het eten van een tompouce.
Merula had van de week ook een leuke Give Away gewonnen en had daar een hele leuke post over. En bij Pipowagen aan Zee kwam opeens het idee naar boven om haar eigen gemaakte tompouce ring te showen en daar reageerde Merula weer op en ja zo kreeg ik zin in een tompouce (eigenlijk weer op aanraden van Lotte die gisteren een lieve blogpost achterliet, mmm weet niet of dat hier was, volgens mij bij mijn ander blog An Angel Each Day...snappen jullie hem nog?! ;)).

Ik zit in ieder geval nu op een van mijn favoriete stoelen buiten onder het afdak, op ons terras. Op de achtergrond hoor ik Park City Life, dat is niet zo heel ver van ons vandaan. Niet echt mijn soort muziek wat ik tot nu toe heb gehoord, maar ook niet verkeerd.

De mok met tekst op de tompouce foto heb ik van een lieve vriendin gekregen, zij is daar nu ook met manlief en vrienden. De tekst 'Great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget' is een beetje dubbel voor mij op dit moment. Onlangs (of was het al veel langer aan de gang) heb ik een vriendin laten gaan, ze was een dierbare vriendin van me, zo'n vijf jaar lang. Nu ben ik dat wel gewend dat vrienden komen en gaan in mijn leven, maar als je in de gaten krijgt dat een vriendschap over is, dan is dat toch jammer. Ik ben niet iemand die vrienden heeft voor het leven, ik heb dat al van kindsaf aan en ik heb me er bij neergelegd.
Soms zou ik dat ook wel willen, iemand waar je al tig jaren mee bevriend bent, maar ik ben er ook achter dat ik me toch ook heel erg gelukkig mag prijzen want ik heb al heel wat hele goede vriendinnen gehad in mijn leven en ook al hebben we soms geen contact meer of niet zo veel meer, ze zijn me allemaal heel dierbaar.
Dus Mup als je dit hier wellicht leest, dankjewel voor de mooie tijd samen, ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen en ik zal altijd een plekje voor je in mijn hart hebben. Het ga je goed! Dikke knuf vaan miche!

Zo dit was mijn kleur en fleur post, fleur en kleur...och gewoon een kleurrijke post ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. zo een heel verhaal joh. Grappig he dat met die tompouce en hoe dat allemaal door rolt. ik snap dat je daar dan ook zin in krijgt!
  Hopsa met de fiets de keuken in, groot gelijk!
  Enne over dat creatief zijn. Ik neem aan dat je een heel creatieve uitsmijter hebt gemaakt, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey girl ja hoor, in ieder geval een hele lekkere ;) whahaha.
   Ik ben ook nog bezig geweest om mijn gewonnen kaartjes creatief neer te leggen hihi.
   Maar toen het na alle huishoudelijke klussen tijd was om creatief te zijn, kwamen de mannen thuis en zijn we nog gezellig wat gaan eten met ons drieën. Knuff,

   Verwijderen
 2. Ja vriendschappen soms krijg je er geen hoogte van. Bij mij verlopen ze altijd moeilijk. Ben moeilijk in het contacten onderhouden. En ze verwateren na verloop van tijd. Dus wel herkenbaar. Groetjes en een prettige dag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja ik mag niet klagen qua vriendschappen, er is een tijd geweeest dat ik het er moeilijker mee had dat ik geen jarenlange hechte vriendschappen heb. Maar ik mag me rijk prijzen met al die geweldige vriendinnen die me op mijn pad zijn gekomen. Soms is het nu eenmaal zo dat je interesses veranderen, dat er dingen gebeuren waardoor je besluit om afstand te houden. Ik zie het als werk van hierboven, je krijgt mensen, gebeurtenissen op je pad om van te leren en als je leerproces samen voorbij is dan ga je verder, komen er weer andere mensen op je pad. Zo is het nu ook, jullie zijn al op mijn pad gekomenen er zal of zullen zeker ook weer 'life' nieuwe mensen op mijn pad komen. Ik zie het al heel lang niet meer als iets dat erg is als een vriendschap over is. Zoals hierboven gezegd heb ik nog steeds warme contacten met oude dierbare vriendinnen, niet meer op de frequentie van toen en met die intensiteit en ook al heb ik met sommige totaal geen contact meer, ze zijn me nog steeds allemaal dierbaar. En ik heb ook niet voor niets dat plaatje met die tekst van de fiets erbij geplaatst, voor mij is het tijd om verder te gaan, loslaten en in balans blijven door verder te gaan. When God closes one door, he opens another...
   Warme groetjes en knuffels van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...