donderdag 7 juni 2012

Dag 174 - Lekker in 't zonnetje

Zo ik zit nu lekker even in het zonnetje uit te rusten.
Ik heb twee wasmachines was buiten opgehangen, heb wat opgeruimd. En ben nu even lekker op het terras aan het genieten. Hopelijk blijft het zonnetje goed schijnen en blijft de wind ook nog een beetje zijn werk aan het doen. Dan kan ik straks weer alles vouwen cq strijken. Mmm dat laatste is niet mijn favoriet maar ja het ruimt wel meteen lekker op.
En och als het vandaag niet lukt qua puf (lees energie) dan gaat het de strijkmand in voor een andere dag ;).

Ik moet wel zeggen dat het lonkt om creatief te zijn, dus wie weet post ik straks nog wel wat. Maar aan de andere kant moet er nog genoeg opgeruimd en gepoetst worden (dat laatste is een nadeel van het feit dat je een aantal dagen eerder thuiskomt als verwacht en het thuisfront niet meer heeft kunnen poetsen).

Maar ik merk ook dat ik rust nodig heb, heb toch weiniger als anders geslapen. Als je in een tent slaapt ben je toch vroeger wakker, ik in ieder geval wel. En we hebben toch heel wat afgelopen in Boedapest en Praag. Dus lekker bijtanken is niet verkeerd ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

3 opmerkingen:

 1. Relax,komt het vandaag niet af dan morgen wel...lekker nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb genoten van je verslagjes, veel gezien, mooie dingen, ontroerende dingen,
  nu lekker uitrusten en na genieten,
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor jullie lieve reacties. Ik heb lekker rustig aan gedaan, wel ook de strijk gedaan gisteren en de rest vanmorgen. Verder ook lekker even weggeweest met mijn dochter en vanavond met ons drietjes. En net lekker creatief geweest, de eerste keer weer sinds bijna twee weken. Doet me weer goed. Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...