maandag 25 juni 2012

365 dagen creatief give away - super roze ketting

De laatste tijd al vaker eraan gedacht om weer een give away te organiseren en vanmorgen ook in mijn notities gezet dat ik of iets zou gaan maken voor de give away of iets zou gaan uitzoeken om weg te geven. Het is het laatste geworden. Ik zag een Home Sweet Home post bij Bien maakt (http://bien71.blogspot.nl/2012/06/home-sweet-home-28.html) en werd erdoor geïnspireerd tot het weggeven van wat roze!

Ik geef weg deze super roze ketting, gemaakt van roze geverfde howliet sterretjes kralen en tubes, rozenkwarts kralen en ook nog houten en glazen kraaltjes. Hij is ongeveer 55cm.

Ik geef hem weg aan een van mijn volgers, dit kan zijn als officiële volger (nu staat de stand op 45, tenminste vanmorgen), maar als je mijn blog volgt per dagelijkse mail dan mag dat ook (dan wil ik graag dat je een van mijn dagelijkse mailtjes doorstuurt naar 365dagencreatief@gmail.com).

Ik geef de ketting weg op het moment dat de teller op 50 officiële volgers staat.
Dit kan dus heel snel zijn, maar kan ook wat langer duren ;). Ik wil wel mijn vaste volgers toch de tijd gunnen om te reageren, dus geef jullie in ieder geval één week de tijd, dus hij loopt minstens tot 3 juli 2012. Oh ja natuurlijk wel hier een berichtje achterlaten dat je wilt meedoen. (heb ik pas later toegevoegd,maar is wel zo handig ;).

Heb je zelf ook een blog, dan vind ik het leuk als je reclame voor me maakt, maar hoeft niet hoor. Dit geeft geen extra winkansen, elke volger maakt evenveel kans. Maar het zou natuurlijk daardoor wel sneller kunnen zijn dat ik de ketting weggeef ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

 1. Wat een snoezige ketting!!! Doe ook graag mee!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou euh ik nr. 46 doe mee natuurlijk!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al weer zo verwend door jou vandaag, ik doe niet mee, maar hij is prachtig! Zodra mijn bloggerproblemen opgelost zijn, maak ik een linkje! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi, en hier is nr 47! Dank voor je berichtje op mijn blog www.threeforaparty.blogspot.com

  Ik dacht, ik kom gelijk eens bij je buurten ( en ik val met mijn neus in de (roze?) boter zie ik! )Ik ga je volgen dus & maak graag een kansje op het winnen van je give away. Groetjes, Marieke!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke ketting! Ik ga natuurlijk even een linkje op mijn blog zetten. Ik heb de vorige keer al zoveel geluk gehad dat ik deze keer maar het geluk aan een ander gun. (Maar wees gewaarschuwd de volgende voel ik mij niet meer zo beschaamd!) :) LEUK LEUK LEUK!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Susan daar zou ik mijn dochter mee verassen ze houdt van roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor, ik doe mee, en die 50 haal je makkelijk,
  succes hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik doe graag mee !!!
  op naar de 50 !!

  jouw stijl verschilt van de mijne ... maar ik vind hem even leuk !!!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie net dat Kathy van 'Van mij, voor jou' een opmerking/reactie heeft achtergelaten bij het bericht van gisteren om nog eens "reclame te maken" voor de Pink Give Away. Ze is volger 49 geworden zie ik net. En wil graag meedoen. Mmm kan niet kopieëren en plakken maar deze reactie is dan voor Kathy, die ook van roze houdt.
  ROZE DAAR HOU IK VAN. Daar kun je me dus blij mee maken is haar reactie, dus nog een mededinger voor de Super roze ketting én we zitten bijna op de 50 volgers!
  Thanks voor al jullie leuke reacties tot nu toe, ik heb me maar eens ingehouden om hier op te reageren. MiM en Evelief dingen niet mee, hebben hier wel een reactie achtergelaten. Van mij mochten ze allebei meedoen hoor, maar ik respecteer hun keuze.
  Ben benieuwd of ik na het weekend een iemand blij kan gaan maken of dat we nog afwachten...
  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lieve ketting. Met twee meiden in huis zit er vast iemand bij die hier blij van wordt dus ik doe mee(durfde eigenlijk niet meer zo goed)en ik hou zelf ook van rose dus dat komt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaaaaa ik houd heel erg van roze dus doe graag mee voor deze leuke ketting.....ik wordt ook volger hoor dan ben ik nr.....50!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de ketting prachtig, wil graag meedoen! Moet ik je nog een berichtje sturen of is deze reactie voldoende?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi je wilt wel heel graag meedoen;) je had al gereageerd en je bent volger. Dus dat is voldoende. Je hebt een blog zie ik dus ik kan je altijd nog laten weten als je gewonnen hebt.
   Vandaag is de laatste kans om nog mee te doen voor diegenen die nog niet meegedaan/gerageerd hebben. De teller staat nu op 50 volgers, leuwkkk:), dus morgen mag ik bekend maken wie er gewonnen heeft!!
   Alvast hartelijk dank aan voor al jullie leuke reacties!
   Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen
 13. Wat een gezellige ketting! Ik doe nog snel even mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...