zaterdag 9 juni 2012

Dag 176 - Maak het voor Maud, mijn eerste creaties

Van de week las ik op het blog van mijn lieve blogvriendin MiM over de actie 'Maak het voor Maud'. En na het lezen van haar blogpost had ik zoiets ik wil hier aan mee doen. 

Ik kopieer en plak even het stuk van MiM (dan staan ook meteen alle links erin):

Lotte van Door Lotjes Roze Bril zette een mooie actie op voor Maud, een heel erg ziek meisje, waarvoor geld ingezameld wordt om een medische behandeling in Amerika te kunnen ondergaan. (Dit is heel kort door de bocht gezegd, je kunt er meer over lezen op de site Maud voor Leven). 

Lotte vraagt medebloggers hun creativiteit in te zetten en iets te maken voor Maak het voor Maud (klik!) Ze gaat die spulletjes verkopen op  de Braderie van Zwolle en de gehele opbrengst gaat naar Maud voor Leven.Ik doe normaal niet zo snel mee met acties als deze, of beter gezegd dit is mijn eerste keer dat ik mee doe. 
Ik had eerst zoiets van "ik kijk wel tussen mijn creaties die ik tot nu toe gemaakt heb", maar tijdens mijn boswandeling van vandaag heb ik besloten om toch iets nieuws te maken. 

Het zijn vandaag twee kettingen geworden. Ik heb eerst wat zitten te stoeien met allerlei kleurtjes en heb me toen toch maar gehouden op groen-roze-geel. Ik vond dat de mooiste combinatie. 
Daarna schreeuwden de knalroze glitterkralen me toe, dus die heb ik ook verwerkt in een ketting samen met blauw/roze kralen. 

Ik zal de komende dagen kijken wat ik nog meer ga maken waar Lotte mee op een braderie in Zwolle kan staan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Maud voor Leven. 

Ik heb net ook het blog van Maud gelezen en ik moet zeggen dat ik een flinke krop in mijn keel kreeg. Op zo'n moment denk ik dan, pff en dan laat jij het vandaag bij maar twee kettingen (ik zit buiten en het begon te betrekken, nadat ik klaar was met ketting nummer twee en ik wilde ook nog wat in huis doen, er is nog genoeg op te ruimen na terugkeer van vakantie)...die kleine meid zit voor haar leven te vechten...

Maar ieder steentje dat ik kan bijdragen is er eentje, ik ga zeker ook tussen mijn orgonite en edelsteencreaties kijken wat ik kan mee sturen of ga gewoon lekker aan de slag met Maud in gedachten om wat nieuws te creëeren. 


Warme creatieve groetjes van Susan
4 opmerkingen:

 1. wat een super goed initiatief! Fijn is het om met je creativiteit andere te helpen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn ze! En wat fijn dat je ook mee doet. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel MiM ja ik vind ze ook goed geslaagd. Ja ik werd erdoor gegrepen en zoals Merula al zegt is het mooi om met mijn creativiteit mijn steentje bij te dragen. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...