dinsdag 3 april 2012

Kringloop Finds

Vandaag effe bij de kringloop geweest, nou ja eigenlijk kledingwinkeltjes.
Bij een van deze vond ik de Holly Hobby puzzel, ik heb hem voor niks mee gekregen omdat ze niet wist of hij compleet was. Lief hè.

De rest van de foto gaat over ansichtkaarten die ik zondag op de markt/rommelmarkt in Duitsland heb gekocht. Het was een gesealed pakje kaarten met voorop Harry Potter, er werd me verteld dat het allemaal Harry Potter kaarten waren.
Eerst verder gelopen want ik heb eigenlijk tig kaarten in huis voor Postcrossing, maar toch was er iets dat ik dacht...mmm zouden wel eens een stuk of twintig kaarten kunnen zijn en dan is het in verhouding niet zo heel duur.
Maar thuis bleek na het openen van de gesealde verpakking dat er maar 1 Harry Potter kaart in zat, een paar Disney kaarten, een heleboel dieren kaarten én een set prachtige heiligenkaarten. Die Heiligenkaarten die houd ik zelf en die Disney daar doe ik wellicht nog wat mee, en de rest is voor Postcrossing. Ik vond het wel grappig, de Engelen hebben me blijkbaar bewust teruggestuurd hihi.

Ik moet wel zeggen dat ik nog wat anders in de kringloop kledingwinkeltjes heb gevonden, waar ik minder blij mee ben en dat is mijn figuur :(.
Ik word niet zo heel blij van het feit dat ik inmiddels zo uitgedeid ben... Ik weeg 15kg meer als 6,5 jaar geleden toen mijn man en ik ons hebben leren kennen.
Ik heb hem daar wel eens de schuld van gegeven, maar denk dat veel met het feit heeft te maken dat ik effe nadat we ons hebben leren kennen een beroerte gehad heb. Waardoor ik stukken weiniger energie heb als voorheen, daardoor ook weiniger beweeg (vroeger ging ik wel 4 keer per dag op de fiets om mijn dochter van en naar school te brengen).
Tsja aan een kant kan ik me er wel bij neerleggen, maar wil echt niet meer uitdijen en wil graag toch wat kilo's kwijt, maar ik heb nog nooit in mijn leven gelijnd en geloof daar ook niet in. Dus zal mijn voedingspatroon toch moeten gaan aanpassen, weiniger tot niet snoepen(ik ben een echte zoetekauw) en meerrr bewegen, oh ja en veel water drinken.
En emotioneel meer leren los te laten, want ook dat hoort bij die extra kilootjes, emoties wegvreten...

Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

  1. Pfff dat is niet niks!!!
    Ik ga ook weer beginnen met hardlopen om weer wat lekkerder in mijn vel te zitten!
    Heel veel succes en stel niet meteen te hoge eisen aan jezelf!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Fieve wilde ik al zeggen, maar het is paddy hè hihi.
      Ja ik weet het, ben vanavond nog naar een verjaardag geweest en heb toch ook nog gesnoept ;), dat is net wat te moeilijk. Maar ben er ook vanavond achtergekomen dat ik ook nog eens last heb van mijn maandelijks probleem, dus dan voel je je extra opgeblazen.
      Maar ga zekers mijn best doen om meerdere keren per dag te eten, meer gespreid en zo mager mogelijk en meer water te drinken, goed om afvalstoffen los te laten. Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  2. Dag Susan,
    Heftig klinkt dat. Het is begrijpelijk dat je dan minder energie hebt. Maar je hoeft nog niet direct met heftige sporten of zote beginnen. Bewegingoefeningen op je stoel of in je huiskamer kunnen, om te beginnen, ook toch. En dan steeds wat uitbreiden. En meer drinken is vast ook goed, net wat je schrijft.
    Ik heb je vanmorgen een mail gestuurd. De afzender begint met tedo, misschien daarom misschien niet direct herkenbaar.
    Groetjes en een fijne dag, Thea R.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo susan,leuk om over je blog te wandelen ,je bent goed bezig zeg maakt leuke dingen ga je gezellig volgen gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf, die heiligenkaarten! Ik weet alles van emoties weg eten. Ik hoop dat je ermee leert omgaan. Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...