maandag 9 april 2012

Dag 115 - Parasolletjes Hart

Parasolletjes Hart en Classic Mini Cooper Mal
Hihi zie nu pas omdat ik een reactie van MiM zie dat ik mijn blogpost van gisteren naar het verkeerde blog heb gestuurd hihi.
Dus doe het nu maar effe zo, gaan dadelijk een rit doen met de Mini samen met een heleboel andere Mini's hier in het Heuvelland. Hopelijk wordt het wel nog droog.

Warme creatieve groetjes van Susan


Ik heb vandaag een houten hart versierd met parasolletjes, aan beide zijden. Heb het lint toch maar veranderd roze in plaats van geel zoals op de vrij onduidelijke foto is te zien waar hij voor het raam hangt. Past wat beter bij mijn andere hartjes creaties die ernaast hangen.

Dit hart heb ik gemaakt geïnspireerd door een ander blog dat ik volg, wat jammergenoeg is opgehouden met blogposts te delen, maar wat wel een heel goed naslagwerk is voor heel wat tutorials.
Hier zie je de blogpost over een krans met parasolletjes bij Deze is ook Leuk! (originele site met tutorial). Ik heb het hart bewust niet te vol gemaakt omdat je anders niet meer ziet dat het een hart is.

En heb een begin gemaakt om de mallen van de orginelen te verwijderen.
Eerst begonnen met de mallen die het snelste droog waren.
Eigenlijk is de Mini Cooper de enige die ik mooi uit de mal heb gekregen.
Ik heb ook een schedeltje eruit gehaald maar was niet zo slim geweest toen ik de mal ben gaan maken want het schedeltje was niet helemaal compact dus tsja dan wordt de mal niet mooi.
En het boeddhahoofdje krijg ik niet uit de mal zonder mijn nagels te breken, dus dat is aan manlief.
Tsja het is niet altijd eenvoudig om een mal te maken, want zoals dat boeddhahoofdje daar blijkt de hals toch weer veel smaller als de rest van het hoofd en dat is dan moeilijk om die eruit te krijgen.
De andere mallen bleken toch nog niet overal droog dus die heb ik met rust gelaten.

Warme creatieve groetjes van Susan

3 opmerkingen:

 1. Ik dacht al.... Veel mini-fun gewenst! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hihi zag het opeens, maar eigenlijk meer omdat in mijn mail stond an angel each day en dan die parasolletjes titel erbij hihi.
   Ja was een gezellige dag, zelfs geen ruzie tussen de bestuurder en de coördinator ;) die echt super blond is en zich vaak genoeg vergist in Links en rechts hihi. Dat was nu geen probleem wel het aantal heiligenbeelden, kapelletjes en kruizen tellen onderweg terwijl er in vliegensvlugge vaart door het Limburgs Heuvellandschap gereden wordt hihi. But we made it, niet in de prijzen gevallen, maar daarom wel in de tombola prijzen hihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. Dit had MiM op mijn ander blog (An Angel Each Day) gepost en mijn reactie erop ;)

  MiMApr 9, 2012 01:19 AM
  Wat een spannend moment, dat mallen verwijderen... Sterkte ermee! En wat een vrolijk hart <3 Liefs MiM


  ReactiesSusan van der Zwaag - SondeykerApr 9, 2012 02:07 AM
  Oops zie dat ik het gisteren op het verkeerde blog heb geplaatst hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...