vrijdag 6 april 2012

Dag 113 - Niet echt creatief / Not really creative

Zo het is er vandaag niet echt van gekomen om creatief te zijn.
Ik heb wel een gutsenset gekocht om zelf stempels mee te gaan maken. Ik had effe bij MiM nagevraagd welke ik daarvoor nodig had en heb eenzelfde set kunnen vinden, voor een aantrekkelijke prijs.
Daarna ook nog bij de Action geweest, dus wel spullen gekocht om creatief mee te zijn, maar dat was het dan ook.

Wel heb ik vanavond voordat we onverwachts bij vrienden op bezoek zijn gegaan, snel even deze sjabloontjes ter hand genomen om snel in mijn agenda over te trekken met de bedoeling op een later tijdstip er wat mee te doen.
Maar ik zie mijn vriendin zo weinig en dan klets ik liever bij als dat ik wat anders ga doen ;).
Dus dit is het resultaat van vandaag :).


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Dit setje paas-sjablonen van mijn dochter gekregen :D.

2 opmerkingen:

 1. De Action is zoooo een fijne winkel voor knutselspul voor weinig! Ik ben dol op die blokken met karton met mooie printjes. Kwam erachter dat ze hier een hele grote Action hebben. Ik gebruik voor de stempels ook altijd die grote gummen van de Action. Fijn dat je de gutsen gevonden hebt. Ik vond ze via internet bij Heutink voor dezelfde prijs als waar jij ze voor vond, maar wacht nog even met bestellen. Fijne Paashaas! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die MiM ja Action is inderdaad een top winkel. Maar jammergenoeg hadden ze de gummen niet meer bij de Action waar ik ben geweest. Maar ik kan wel effe vooruit, heb er gisteren ook nog meegenomen van bij de Blokker én heb ook nog ergens een stempelkussen en inkt gevonden. Op de zolder zoeken komt er de eerste tijd niet van hihi. En ik heb rode inkt en nu dus ook zwarte inkt. Tips op dat gebied zijn ook van harte welkom ;).

   Ja dat had ik al in de gaten dat jij die blokken heel mooi vind hihi ennuh fijn dat je ze nog ergens hebt gevonden tegen een schappelijker prijsje als bij Pipoos.

   Alleh girl jij ook fijne paashaas! Hihi. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...