woensdag 4 april 2012

5 Jaar Getrouwd <3 <3 <3

5 Jaar Getrouwd
Vandaag zijn wij 5 jaar getrouwd en daarom wilde ik deze collage met jullie delen.
Het is mijn tweede huwelijk en Arno's derde huwelijk.
Het was geen groots huwelijksfeest, we zijn met ons tweetjes getrouwd met getuigen van de gemeente erbij.
Hebben daar destijds bewust voor gekozen vanwege het feit dat er weinig tot geen contact was met Arno's kids.

Maar een foto bij de fotograaf vond ik wel erbij passen, het is toch een Kodak-Moment ;). Dus dat is de grote afbeelding (oh ja ik heb bewust niet gelachen op deze foto, omdat ik weet dat Arno niet graag lachend op de foto gaat).
De kleine is eentje gemaakt door een van de getuigen op moment van ons Ja-woord (allebei aan het lachen, is mijn favoriete foto, het straalt van ons af :)) en eentje in de tuin door een vriendin met een boeket bloemen wat we net van haar gekregen hadden.
Het houten hart heeft een online vriendin van me op Facebook gepost. Én de orakelkaart heb ik gisteren als allereerste kaart getrokken toen ik in een dipje zat :D. Prachtig toch!

Ik ga nu aan de slag met mijn regenboog maansteen hanger die ik van Arno gekregen heb toen we weer buiten stonden na ons Ja-woord.
Ik heb hem de laatste tijd veel te weinig gedragen omdat ik eigenlijk alleen nog maar zelfgemaakte kettingen draag en geen zilveren kettinkje meer. Dus ga nu aan de slag met een mix van regenboog maansteen kraaltjes en labradoriet kralen. En hoop manlief straks te verrassen met een prachtige ketting om mijn hals :D.


Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. Lieve Susan gefeliciteerd!!! Jullie zijn wel een mooi stel! Lachend of niet je staat er prachtig op! Geniet van elkaar!
  Lfs Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie collage en nogmaals gefeliciteerd. Die zwart-wit-foto is prachtig. Ik vind soms foto's waarop niet gelachen word veel meer zeggen, dan fake lachjes. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk iemand die ook niet graag lachend op de foto staat-waarom fake-een man naar mijn hart. Nog vele jaren huwelijksgeluk toegewenst-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks girls voor jullie felicitaties en lieve berichtjes.
  Ja die zwart wit foto vind ik zelf ook veelzeggend en hebben we destijds dan ook op canvas besteld en hangt onder de liefdea-collage die ik eens gemaakt heb. Waar dus ook die twee fotootjes op staan.

  Dikke knuffel van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd en nog heel veel mooie jaren samen toegewenst!Lieve groetjes, Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...