zaterdag 7 april 2012

Dag 114 - Ik kan (niet) tekenen !

Zo vandaag heel wat uurtjes van thuis geweest.
Maar weet je het is nu niet meer zozeer ik 'moet' nog wat doen, maar meer wat zal ik doen voor mijn 365 dagen creatief project?

Ik heb nog een groot ganzenei wat ik in het kader van pasen had kunnen verven, ik heb ook nog het Plus paas tafelkleed liggen om in te kleuren.
Maar ik heb ook gisteren een guts setje gekocht om zelf stempels mee te maken.
Maar dan heb ik weer een nieuw probleem, ik kan niet tekenen...nou ja dat heb ik dus altijd gedacht.

Totdat ik in de Flow een artikel tegenkwam met 'niet' doorgestreept, met een lesboekje erbij.
Dus vandaag begonnen met les 1; gezichtje tekenen (probeersel 1 t/m 6), daarna les 2; lijfje tekenen tsja dan wordt het al wat moeilijker en heb ook nog een paar pogingen met les 3; emoties tekenen. Daar heb ik geen foto van gemaakt.
Ik heb nog heel wat oefening nodig om echt te kunnen zeggen, Ik KAN tekenen...maar het begin is gemaakt (ook al maakte manlief me meteen belachelijk, ik trek me er niks van aan, ik laat me niet klein krijgen! Ik ben al klein hihi (1.56m) ;)).

Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Sorry schat-IEDEREEN KAN TEKENEN-en welkom bij de kleine club-hier iemand van 1.58 cm. Klein maar dapper zullen we zeggen. Vrolijke Pasen toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal met Sil eens!!! Jij ook hele fijne en vrolijke Paasdagen!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er al heel goed uit! En sorry Zilly, ik kan echt niet tekenen! Ben altijd ontzettend jaloers op mensen die dat zo even doen. Mijn vriendinnetje maakt de mooiste poppetjes, ik ben zelf ook al een karakter in haar vast nog komende boek! Hoera Hoera! Ik ben benieuwd wat voor leuke tekeningetjes er nog meer uit je vingers komen! Fijne paasdagen!
  Lfs Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo lieverds, ja dat is dus waar ik nu aan ga werken. Ik kan tekenen, het is een kwestie van oefenen en oefenen en ga het gewoon doen.
  Want ik denk dat dat met heel veel dingen is dat je gewoon moet beginnen en niet te streng voor jezelf zijn en je niet klein laten krijgen door mensen die het beter menen te weten en die je er niet in ondersteunen. Ik heb schijt aan manlief want ik weet dat hij stiekem toch wel trots op me is op wat ik ondertussen al allemaal heb bereikt.
  Ik vind het al heel knap dat ik dit al 115 dagen doe. En ik ben trots op mezelf dus Evelyn gewoon ergens beginnen en je niet laten klein krijgen. JE KUNT HET !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb het boekje hier ook nog thuis liggen...
  En iedereen kan tekenen als je in staat bent om een potlood vast te houden, het hoeft toch niet altijd helemaal precies te lijken op iets?
  Fijne paas!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Leuk gedaan, meid. Inderdaad gewoon doen! Je kunt meer dan je denkt. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...