donderdag 19 april 2012

Dag 126 - Witte Stola

Witte Stola
Tsja nu hopen jullie hier natuurlijk werk te zien van noeste handenarbeid, maar heb vandaag echt mijn dag niet...alhoewel ik mag niet klagen, maar dat vertel ik jullie zo.

Ik ben bezig met het konijnenpak uit elkaar te halen, maar daar ben ik nog wel even mee zoet.
Vandaag zat ik niet zo lekker in mijn vel, voelde me down, heb zelfs een potje zitten te janken bij het liedje dat MiM op haar blog 366 x Engel heeft gepost.

Denk dat dit ook wat te maken heeft met mijn exvriend die wellicht vandaag begraven wordt (ik heb niks meer gehoord en heb het moeten loslaten om naar de begrafenis te willen gaan).
Maar wellicht ook wat met het depressieve weer, in ieder geval leek het me geen slim plan om achter de naaimachine te gaan zitten.
Ik ben wel bezig geweest en ga daar zeker morgen mee verder om het konijnenpak uit te halen (pff wat een werk) en dan morgen het ook in elkaar te zetten.

Maar ik ben vandaag ook een andere lieve engel op het internet tegengekomen, Marianne, die een stola verkocht op Marktplaats (twee foto's onderaan) en waar ik wel zoiets bij had van 'hey die is mooi, lekker warm en zou prachtig bij mijn jurk kunnen staan'.
Ze heeft echt vliegensvlug op mijn mail gereageerd en ik heb het geld naar haar overgemaakt. En ze heeft hem zelfs al op de bus gedaan terwijl het nog niet bij haar zichtbaar op de rekening stond, dus dat is toch wel heel liefff!

Zo ik ga me klaar maken om dadelijk met manlief naar vrienden te gaan, morgen is er weer een nieuwe dag om mijn Elf Fantasy Fair kostuum helemaal klaar te krijgen, zelfs de laatste dag hihi.
Och ja iedere keer weer een stapje verder, daar draait ook mijn hele blog om, stap voor stap meer zelfvertrouwen in mijn creaties en niet zo streng zijn voor mezelf, dus leren loslaten :D.

Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

 1. Terwijl ik in de auto zat naast manlief en was aan het vertellen over dat werk met het konijnenpak, realiseerde ik me opeens dat ik het ook heel makkelijk had kunnen doen ipv alles proberen los te tornen...gewoon vlak langs de naad de stof knippen. Tsja dat bewijst maar weer dat ik er niet met mijn gedachten bij zat.

  Heb trouwens net kaartjes getrokken via mijn app, was al weer veel te lang geleden, en kreeg als laatste kaart een hele mooie boodschap dat mijn overleden dierbare het goed maakt. Zo mooi :D.

  Warme creatieve groetjes van Susan, die trouwens ook nog een kaart had getrokken dat ik beter voor mezelf moet zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Susan, ik stuur je een dikke knuffel vanaf hier. Je staat zeker niet alleen. Veel plezier morgen. Ik hoop dat je je pak op tijd klaar hebt. Warme groetjes van MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel MiM, hij is aangekomen :D. En het komt nu helemaal goed, ik heb mijn stola yesss! Dikke knuffel van Susan

   Verwijderen
 3. Yess de stola is binnen, ik ben helemaal happy :D en wat is hij mooi (staat dus op de twee foto's onder het konijnenpak) en gaat zekers weten prachtig staan bij mijn jurk.
  Ik had al net willen beginnen aan mijn konijnenpak te verknippen ipv lostornen toen ik geritsel in de brievenbus hoorde.
  Ik ga mijn naaimachine lekker uitzetten, vanmorgen nog bezig geweest aan iets voor onder mijn jasje zodat ik het toch warm genoeg heb, ik had een tshirt verknipt en net wat teveel ervan af geknipt hihihi...dus er maar weer wat aangenaaid, ziet toch geen mens ;).
  Nu bezig met rozen op een grote haarklem plakken, gisterenavond nog een broche van me gemaakt (foto's volgen straks), vanavond gaat mijn dochter mijn haren krullen...ik ben er klaar voor :D. Knuff !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks Sil! Ja als je iets doet moet je het ook goed doen hè ;). Morgenavond post ik foto's van het geheel :D. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...