woensdag 18 april 2012

Dag 125 - Rood Wit Blauw

Vandaag deel ik met jullie een bos tulpen die ik maandag gekocht heb en er toen ook een Rood Wit Blauw Boeket van gemaakt heb.

Vandaag verder niet creatief geweest, wel vanavond op de verjaardag van een vriend van ons effe besproken met de moeder van Pat hoe ik mezelf een stola kon maken en of ik dat met het patroon van mijn cape kon doen.

Dus ik hoop morgen een cape met jullie te kunnen delen, maar eerst maar eens kijken of ik stof genoeg haal uit het konijnenpak en ook genoeg tijd en geduld vind om dat te doen én natuurlijk mijn naaimachine dat dan ook meewerkt. Dus hopelijk morgen een nieuwe creatie.

Vandaag een dinnetje en haar man op bezoek gehad, mijn jurk laten zien...ja de eerste buiten manlief en mijn dochter die hem 'life' heeft gezien :).

Ik ga jullie laten, zijn net terug van de verjaardag.

Warme creatieve groetjes van Susan

3 opmerkingen:

  1. Ik ben heel benieuwd naar wat je ons allemaal gaat laten zien. Je tulpen zin in ieder geval alvast prachtig! Fijne dag vandaag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie volle tulpen. Ik hou van tulpen. Op de een of andere manier geven ze me altijd een gevoel van nieuw begin. Misschien omdat ze echte lentebloemen zijn? Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben er ook heel blij mee met deze mooie tulpen die ik mezelf kado heb gedaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...