dinsdag 17 april 2012

Dag 124 - Tasje en 6 rings Hoepelrok

Tasje en 6 rings Hoepelrok
Hallo lieverds,
Ik moet jullie nieuwsgierigheid naar mijn boek-tasje nog langer op de proef stellen.
Ik heb vandaag een tasje op de markt gekocht en ik vond dit wel wat hebben (zie foto), normaal is dit niet mijn stijl, maar het is zilver en past goed bij de kleur van de kraaltjes op mijn jurk.
Ik heb voor deze oplossing gekozen omdat ik bij de 14daagse weersverwachting heb gezien dat er 85% kans op regen is :(.
Dus of dat boek-tasje een goede oplossing is, is nog de vraag. Verder heb ik stof gekocht omdat ik de voering van mijn cape die waterdicht is wilde aanpassen.
Maar nadat ik samen met mijn dochter nog eens de jurk heb gepast met mijn nieuwe 6 rings hoepelrok, blijkt de cape er toch niet mooi bij te passen. Dus spaar ik me weer werk uit ;).
Ik heb ook nog een wollen cape en die ga ik gebruiken.
Ik heb wel net de hoepelrok iets aangepast en in feite het strookje dat onderaan zat omgenaaid zodat hij wat korter is.
De jurk ziet er trouwens nog mooier uit met zo'n super hoepelrok eronder, de jurk is breder als dat ik lang ben hihi.
Maar ik hoop van harte dat het weer zaterdag warmer is en zou het toch heel fijn vinden als het droog is. Maar ik heb wel een oude bijpassende paraplu voor geval dat.
Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd hoe je eruit gaan zien-wel showen hé-gaaf tasje. Ik ben dol op zilver-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de tas een schatje, ben benieuwd naar de rest,
  groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief tasje en het scheelt een hoop werk met deadline. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks girls voor jullie lieve en leuke reacties.
  Ja ik ben wel blij met mijn tasje, pff vandaag ergens de zin vandaan halen om dus een witte stola in elkaar te frutselen.
  Ik ben uitgeteld...ben bewust lekker lang in bed blijven liggen om weer eens goed bij te tanken (nu mag ik niet klagen hoor, ik heb de afgelopen week goed door kunnen slapen), maar heb eigenlijk helemaal geen puf om aan de slag te gaan.
  Normaal hou ik me niet zo bezig met de weersvoorspelling maar 85 % kans op regen daar wordt je niet vrolijk van met zo'n festijn, ik kan me beter eens stuk plastic zoeken en er armsgaten in maken ;).
  Dus weet nog niet of ik die witte stola in elkaar gezet krijg, het is natuurlijk ook niet weer zo dringend nodig, want ik heb nog een grote zwarte stola/omslagdoek die prima erbij past. Die gaat gewoon mee en ter plekke besluit ik wel hoe en wat. Mmm opbergkastjes zouden wel handig zijn op kasteel de Haar :p.
  Jullie horen straks van me hoe het is afgelopen met mijn mood :D. Knuff!
  ps by the way niks meer over de begrafenis van mijn ex-vriend gehoord, tsja dat houdt me ook nog steeds bezig. Heb wel kaartje loslaten getrokken (zie An Angel Each Day blog), maar is nog niet zo eenvoudig...maar ik heb niet meer gebeld en heb zo'n vermoeden dat hij vandaag begraven wordt (9 dagen rouw houden ze volgens mij in Jamaica aan). Ik neem aan dat ik wel wat hoor nadat het is gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...