zaterdag 28 april 2012

Give Aways in Blogland

Er zijn een aantal Give Aways die op dit moment lopen in blogland en waar ik aan mee doe en die ik toch ook nog even via een blog berichtje met jullie wil delen.
Ik heb ze ook staan op mijn pagina Give Aways.

Klik op de zin (link) onder de foto (niet op de foto zelf ;)) en dan kom je terecht op hun blog en als het goed is zelfs meteen rechtstreeks bij de blogpost waar je op kunt reageren.

Vergeet natuurlijk niet om ook volger te worden...want het is bij mij nu al twee keer voorgekomen dat iemand heeft gewonnen die geen volger is geworden.
Bij mijn eerste Give Away hier op het blog heb ik haar 2 weken de tijd gegeven en heb nadat ik geen reactie heb gekregen opnieuw een naam getrokken.
Nu bij mijn Give Away op mijn andere blog An Angel Each Day heeft ook weer iemand gewonnen die ik dus niet kan bereiken en die wellicht helemaal vergeet dat ze bij mij heeft meegedaan omdat ze natuurlijk geen blogposts van mij in haar leeslijst ziet verschijnen...
Dus ook haar (Lien die dus wel volger bij Besjes is) geef ik twee weken de tijd om te reageren en ga dan even kijken hoe ik dat oplos, want de anderen die hadden gereageerd, Jo een vriendin van me die wilde eigenlijk alleen even laten weten dat ze trots op me is en mijn moeder die via een whatsapp heeft gereageerd die geen oorbellen draagt...
Och maar hopen dat Lien reageert en anders ga ik iemand anders blij maken.


Terug naar de lopende Give Aways in blogland:

Allereerst natuurlijk de Give Away van mijn lieve blogvriendinnetje MiM, die net zoals mij twee blogs onderhoud, eentje MiM's Tasjes waar de Give Away is en de ander 366xEngel (dus net zoals ik  een Engelen blog en ook dus een 365/366 dagen project :)).
Ze is echt een ster aan het worden, mmm dat is ze eigenlijk al in het maken van stempels en je krijgt dus speciaal voor jou gemaakte stempels en kijk maar snel op haar blog wat nog meer...
Daarnaast maakt ze natuurlijk tasjes, maar ook prachtige kaarten waar ze ook nog eens een goed doel mee ondersteunt Make a Wish, te zien in haar webshop !


MiM's Tasjes Give Away 101 volgers ! tot 30 april 2012


Dan een Give Away bij Besjes die helemaal weg is van knoopjes, dit is trouwens maar één foto van de hele knopen Give Away ;). Ze maakt ook supermooie beursjes, dus ga maar eens snel bij haar op het blog kijken...


Besjes Knopen Give Away tot 1 mei 2012


Dan een leuke kaarten Give Away bij Orange, ik ben net volger van haar geworden, aangetrokken door de kaarten ;) ik ben postcrosser en natuurlijk gek op kaarten :D. Maar wat ik dan ook weer heel leuk vind is dat zij weer volger bij mij is geworden. Van harte welkom Orange!


Orange's Give Away tot 6 mei 2012


En dan op dit moment last but not least, de Give Away die loopt bij Zoemende Bijtjes - van mij, voor jou  echt zo'n blog waar ik helemaal vrolijk van wordt van al die kleurtjes en die leuke dingen die ze maakt.



Zoemende Bijtjes Give Away tot en met 6 mei 2012

Okay nu ga ik er snel vandoor, zit al weer te lang aan de pc, wil nog creatief zijn...
Een ketting voor mezelf maken of er in ieder geval een begin aan maken en een kadootje maken voor een jarige jet.

Warme creatieve groetjes van Susan

2 opmerkingen:

  1. Ach, wat lief dat je mijn give away nog even onder de aandacht brengt! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh graag gedaan hoor MiM !
      Alhoewel ik die prijs mezelf het liefste gun ;), maar ik met veel plezier reclame voor je. Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...