zaterdag 4 augustus 2012

Yesss de Swap van Kathy is binnen :)

Yesss de swap die Kathy ( http://emm-sofie.blogspot.nl ) me afgelopen zondag heeft gestuurd is eindelijk binnen!!
Vanmorgen deelde ik mijn swap voor haar, mijn allereerste grote swap.
Met MiM swap ik onofficieel en hoe het ons uitkomt of op ons pad komt en met Els heb ik een kaart/envelop swap gedaan, met Korina (Kiss the Cook) swap ik kaarten.
Maar zo'n grote swapp is dan ook wel extra spannend vind ik en ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat ik de hare later heb gekregen.

Wat een creaties, wat een inspiratie en ja dan ga je meteen aan je eigen twijfelen, heb je wel genoeg gestuurd. Ze heeft wat nieuw gekocht spul erbij gedaan, nu heb ik dat ook wel maar ben het niet speciaal gaan kopen maar had leuk spul liggen van kringloop/2de hands winkeltje/rommelmarkt en ook nog wat nieuw spul. Och ik moet ook gewoon niet aan mezelf twijfelen, ik heb mijn gevoel gevolgd en dat is goed zo.

Maar okay terug naar de swap van Kathy aan mij, ik heb er foto's van gemaakt, overzichtsfoto en individuele (Kathy had de hare per ongeluk gewist). Ik heb ook nog de engelenkaart en het wollen engeltje dat ik al eerder deze week van haar ontving erbij gefotografeerd. Ik had het wel al op mijn engelenblog gedeeld ( www.anangeleachday.blogspot.nl ).

Het eerst wat ik openmaakte zijn de kleine 'schilderijtjes' van retro prentjes (komt mijn boekje 'Happy' dan zeer zeker ook goed van pas), so cute en wat een handwerk!

Oh ja niet te vergeten het rook al helemaal lekker toen ik de envelop open maakte, ze heeft er een roze lavendelzakje in gedaan, zalig. En de poezieplaatjes daar kon ik ook niet omheen die kon ik meteen zien, leuk! Toevallig gisteren ook 2x2 vellen meegenomen van bij de Action maar niet die ;) hihi.

Daarna heb ik 'Home is where the heart is' uitgepakt, wow zo leuk gedaan met papier en mooie hartjes, hondje, gehaakt bloemetje in bloempot etc etc zoveel details...het is gewoon een heel lief tafereel.

Heb ik toen de dikkere envelop uitgepakt? Ik weet het niet meer... Een lieve pennen-etui, in de mooie rode met witte stippenverpakking kwam me al een sterretje tegemoet, ja de engeltjes laten al meteen van zich horen en er zat ook nog wat in, heel veel sterretjes (potje was opengegaan óf bewust gedaan?), andere potjes met tsja hoe noem je die dingetjes...confetti (?) hartjes en maantjes én twee mooie stiften, goud en zilver met een lintje erom, zelfde als ik voor haar tashanger/sleutelhanger heb gebruikt hihi.

Volgende waren twee papieren onderzetters omgetoverd tot mooie hangers met engeltjes, so cute! Weer inspiratie...want ik heb die onderzetters ook. Eens gekocht om een krans van te maken ;).
Nog een pakje met twee hartenkaartjes erin én een pons hartjes ding...uhm sorry weet niet hoe dat heet, maar wel heel leuk! In roze <3.
En last but not least een pakje met een boekje Sticky notes!
Dankjewel Kathy voor je creativiteit, voor je inspiratie, voor je swap. Ik hoop dat je ook blij bent met de mijne.


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

  1. Lieve Susan, wat heerlijk om te lezen dat je blij bent met mijn spulletjes en bedankt voor de foto's die kan ik op mijn blog gebruiken. Ik heb ook genoten van jouw swap. De heerlijke gekleurde ketting die Sofie prachtig staat; de armbandjes, waarvan Emma er een aan haar vriendinnetje wilde geven (zoals hartsvriendinnen dit betaamd) en het ontzettend leuke boekje; helemaal schattig en precies in mijn straatje. O ja, het Home is where the heart...kun je rechtop zetten, er zitten achter 2 strandaardjes die je open moet vouwen. Nou meis, gefeliciteerd met je eerste swap. Volkomen geslaagd! hihi. lieve groetjes kathy
    p.s Dit berichtje en een citaat uit die van jou zet ik op mijn blog vanavond.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oefff wat ben ik blij om dat te horen, een mens kan zich toch soms druk maken hihi. Ja ik had het al gezien dat de jongste al rondliep met de ketting hihi en oh wat leuk dat Emma die armbandjes samen met haar vriendin etje gaat delen, mooi is dat toch?!
      Ja dat boekje had ik voor mezelf gekocht, maar op een of andere manier roepte het heel hard jouw naam en toen ik vandaag dan het allereerste pakje openmaakte snapte ik waarom :). Heel veel plezier ervan, ik ga ook genieten van de mijne. Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  2. Oh ik zie het nu, hij is binnen! Wat ontzettend leuk allemaal en met zoveel zorg ingepakt. Wat een feestje, geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja gelukkig heeft het pakje ons huis gevonden. Ze hebben er een adressticker opgeplakt, juf Kathy schrijft in groot schoolhandschrift en blijkbaar kunnen de sorteermachines dat niet aan en tsja dan gaat het handmatig en duurt het langer. Máár haar andere envelop met de engelenkaart en wollen engel was ook zo geschreven en was er een dag later. Tsja je kunt er geen staat op trekken. Ik zorg altijd dat ik heel zorgvuldig het huisnummer en postcode dik gedrukt schrijf, ik heb ervan geleerd ;).

      Ja het was inderdaad een feestje met uitpakken en heb ook een dosis inspiratie meegekregen, zomaar ;) hihi.
      Knuff!

      Verwijderen
  3. jeeeeeeeeeeeeee je bent verwend, wat ontzettend prachtig allemaal !!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja echt wel, ik kreeg zelfs nog andere leuke post maar die show ik vandaag ;). Dus een echte bofkont :). Knuff!

      Verwijderen
  4. Hoera! Hij is er!!!!! Wat hebben we met je meegeleefd! Stomme post.nl! Wat een geweldig pakket! En weer geheel nieuwe poezieplaatjes, die ik nog niet eerder zag. Wanneer houd je nu eens op zo onzeker te zijn over de dingen die je maakt? Ik heb het pakket gezien, echt fantastisch! (maar ik snap je stiekum wel, heb ik ook altijd, hoor, maar bij jou is dat echt iet nodig!) Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi slik ja juffrouw MiM hihi. Ik weet het, het besef kwam pas later weer dat ik me totaal niet druk had hoeven maken want ik heb ook hele mooie dingen opgestuurd. Tis mich gèt ;).
      Dusss we zijn allebei verwend en bij haar ook the girls ;). En wie weet jullie ook wel binnenkort door de dosis inspiratie die ik kreeg :D.

      Jaa ik zag de poezieplaatjes van de week toen ik in de Action was, donderdag geloof ik. Mooie engelen poezie plaatjes moest natuurlijk ook meteen aan jou denken, maar wist dat je ook zo'n actiongek bent dus dacht die zal ze al wel kennen. Bleek trouwens 2 blaadjes in 1 pakje te zitten, kwam ik later pas achter ;).

      Knuff!

      Verwijderen
  5. Wat leuk! Daar wordt je toch vrolijk van! En wat leuk die kaarten met de stiksels, krijg er inspiratie van! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè dat had ik nou ook. Nou ja niet dat ik er meteen mee aan de slag ga want heb een hele verzameling aan inspiratie liggen hihi. Nu nog tijd maken, mijn dochter is weer terug van vakantie en maak nu even tijd voor haar ;).

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...